Czasem w B&B streamingu też zdarza im się nie dodać jakiegoś odcinka (np. S38 E22), ale na szczęście na ich stronie jest forum, a tam temat o brakujących epizodach. Napisałem tam i po 2 dniach odcinek się pojawił. W przypadku YT też kiedyś pisałem o brakach, ale bez reakcji. 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
To może napisz proszę jak możesz, by dali tam odcinek z pogrzebem Macy.Marcus pisze: ↑2026-05-30, 14:48 Czasem w B&B streamingu też zdarza im się nie dodać jakiegoś odcinka (np. S38 E22), ale na szczęście na ich stronie jest forum, a tam temat o brakujących epizodach. Napisałem tam i po 2 dniach odcinek się pojawił. W przypadku YT też kiedyś pisałem o brakach, ale bez reakcji.![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
@B@r, właśnie zamieściłem prośbę. Widziałem, że już ktoś wcześniej prosił o ten odcinek, ale wysłał przy tym bardzo długą listę. Może teraz się uda. 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Moi drodzy nie wiem czy dobry wątek wybrałem do tego pytania, jeśli nie to przepraszam. Mam do Was pytanie czy ktoś z was tutaj jest osobą która kiedyś (mniej więcej lata 2016 -2020) wstawiała odcinki Mody Na Sukces na YT po polsku nagrane z tvp... lub ma kontakt do tej osoby? Chętnie bym obejrzał te odcinki czy nawet wykupił kasety, niestety nie wiem kim była osoba która to wstawiała. Z góry dziękuję za pomoc 
Na polskim TikToku „MnS” admin ogłosił, że nowe odcinki wrócą do Polski. . Ktoś coś o tym wie?
Tu ten TikTok https://vm.tiktok.com/ZNR7Wvbtj/
(Ktoś w komentarzu zapytał kiedy wrócą, a ktoś z profilu MnS wkleił jesienny liść).
Tu ten TikTok https://vm.tiktok.com/ZNR7Wvbtj/
(Ktoś w komentarzu zapytał kiedy wrócą, a ktoś z profilu MnS wkleił jesienny liść).
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Oby to nie było RedGo 

Jeżeli rzeczywiście tak będzie, to już nie wiadomo będzie totalnie jak komentować odcinki tutaj, bo emisja najprawdopodobniej wróci a my poszliśmy dalej z odcinkami i co gorsza każdy jest na innym etapie odcinków.
Oby powrót w Polsce nie oznaczał też geoblokady na streaming(odcinki na YT pewnie taką geoblokadę dostaną, bo tak było za czasów RED).
Oby powrót w Polsce nie oznaczał też geoblokady na streaming(odcinki na YT pewnie taką geoblokadę dostaną, bo tak było za czasów RED).
To nawet nie wiedziałem, że była geoblokada.
Co do komentowania, to myślę, że mogłoby pozostać bez zmian, tzn. dodawanie na początku posta numeru odcinka albo przedziału odcinków, które są opisywane.
Co do komentowania, to myślę, że mogłoby pozostać bez zmian, tzn. dodawanie na początku posta numeru odcinka albo przedziału odcinków, które są opisywane.
Niech najpierw przywrócą serial w Polsce, a potem się można "martwić", gdzie go komentować, lol.