Chłopie ja nie mam za co cię przepraszać błagam cię nie rozśmieszaj mnie bo to już hit całkowity. Nic źle nie znoszę a już na pewno opinie nic nie znaczącej dla mnie obcej osoby.
Powtórzę post z wczoraj: "gdzie Ty widzisz obrażanie i co uważasz za niezgodne z faktami? Mów konkretniej bo takimi tekstami to Ty obrażasz."
Potem dodałeś, że jestem niezrównoważony... dziecinne obracanie kota ogonem, którego postanowiłem nie zignorować, ale może mogłem...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kończę te dyskusje. Życzę zdrowia 😁
Również życzę...
Pytanie do pozostałych: jak wam się podoba Krista w roli Taylor jako rywalki Brooke? Czujecie ten sam vibe co z Hunter? Wg mnie byłoby ok, gdyby nie to że ona gra Taylor w wersji nastolatki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja tylko powiem, że podziwiam zaciekłość z jaką Adex "walczy" ze wszystkimi od 20 lat, mnie przez tydzień nie chciałoby się tak wysilać... Godne podziwu. Co do postaci to wiadomo że nigdy nikt tu święty nie był tym bardziej Taylor, więc to określenie jej jest śmieszne ale antyfan(i) lubi(ą) go używać by podnieść wyżej moralnie swoją ulubienicę Brooke. A kultowe jest to określenie "Zgodne z faktami", to czytam chyba w co drugim poście tej osoby ::rad::
Dziękuję 😎💪 może napisałeś to szyderczo, ale biorę jako komplement. Mnie też śmieszy, że od 20 lat powtarza się ten sam styl rozmów odbiegający od faktów i jak braknie argumentów to takie zakończenie jak teraz Bartus610. Mnie w sumie też bawi, że ciągle powtarzam podobne rzeczy, no ale to mają do siebie fakty, że nie ulegają zmianom. Bardziej powinno dziwić dlaczego zakłamywanie powraca. Powiedzenie święta Taylor to nawet przeszło do serialu jako kpina z tej postaci. Ono nie ma na celu dodania moralności Brooke 😆 skąd ten pomysł? Brooke broni się sama...no i na szczęście świętej nigdy nie zgrywała, grzeszki na swoim koncie ma i pierwsza jest je w stanie przyznać.
PetroPython pisze: dzisiaj, 17:57 Ja tylko powiem, że podziwiam zaciekłość z jaką Adex "walczy" ze wszystkimi od 20 lat, mnie przez tydzień nie chciałoby się tak wysilać... Godne podziwu. Co do postaci to wiadomo że nigdy nikt tu święty nie był tym bardziej Taylor, więc to określenie jej jest śmieszne ale antyfan(i) lubi(ą) go używać by podnieść wyżej moralnie swoją ulubienicę Brooke. A kultowe jest to określenie "Zgodne z faktami", to czytam chyba w co drugim poście tej osoby ::rad::
No oczywiście, że nawet w swoim "najlepszym" czasie nie była święta. Święci to są w niebie 🤣
Świętość jej była przecież od zawsze ironią.
A teraz pytanie z innej beczki. Które związki Brooke I Taylor najbardziej lubiliście ? :)
ODPOWIEDZ