Brooke vs Taylor
- Adex-fan Brooke
Re: Brooke vs Taylor
Fajna była scena jak Brooke myślała, że Taylor chce się zabić i ją ratowała a Taylor chciała tylko się wyspać 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się, aktorka bardzo podobna. Widać też, że próbuje naśladować niektóre gesty i miny Taylor. Podobnie kiedyś było z nowym Ridgem, takie trochę wyuczone.Dawidek pisze: 2026-06-05, 23:34Do tego odniosę się we właściwym temacie, czyli "Sprawy forum".Adex-fan Brooke pisze: 2026-06-05, 09:45 Nie podoba mi się takie podejście do sprawy, ja się nie bawię w żadne ciosy, komentuję wątki z serialu i nie wyzywam od niezrównoważonych oraz jeśli coś zarzucam to uzasadniam to w przeciwieństwie do osób, które odwracają kota ogonem, nie potrafią odpowiedzieć na proste pytania i udają ofiarę.
Krista jako aktorka przypomina fizycznie Hunter, to był udany recast. Ciężko mi powiedzieć,czy jest chemia między nią a KKL. Same postacie mają ogromny bagaż skomplikowanych relacji między nimi. Była chemia między KKL a Hunter, tutaj może być gorzej z racji, że nowa aktorka weszła "w buty" postaci po wielu latach.Adex-fan Brooke pisze:Lepiej Dawidku włącz się do rozmów jak chcesz utrzymać to forum jako żywe i odpowiedz na pytanie, które zadałem wcześniej odnośnie Kristy i jej chemii z KKL jako Taylor vs. Brooke.
Tak, Krista uczyła się gry aktorskiej, gestykulacji i mimiki Hunter stąd tak bardzo podobna gra aktorska, zachowana osobowość oraz charakterystyczne cechy postaci i wg. mnie zrobiła to świetnie, bo zdołała to utrzymać na dłuższy czas.
O widzisz, czyli miałem dobre odczucie. Widać, że się przygotowywała.BeLieF pisze: 2026-06-10, 20:22 Tak, Krista uczyła się gry aktorskiej, gestykulacji i mimiki Hunter stąd tak bardzo podobna gra aktorska, zachowana osobowość oraz charakterystyczne cechy postaci i wg. mnie zrobiła to świetnie, bo zdołała to utrzymać na dłuższy czas.
Nawet na jakimś lajfie na instagramie mówiła że czytała dużo o postaci i sobie na YT odtwarzała wiele scen. I to widać bo Hunter miała charakterystyczną mimikę. To machanie rękami itp. I nawet kupiła najpierw perukę by być podobniejsza. Akurat ten recast jest w mojej opinii udany. Wiadomo, że wolałbym dalej HT oglądać, ale widać, że Krista się stara. Ale w scenach z Brooke wolałem Hunter. Za to podoba mi się w scenach ze Steffy. Ciekawe jakby Stephanie żyła to się z nią odnalazła.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".