Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Tak jak podejrzawałem, za dzrzwiami stał Ridge. Tay gadała mu, że George ma schizofrenię. ::kwasny:: :| Skąd ona to może wiedzieć? ::cojest:: Dzisiejsze odcinki były nudne, dopiero pod koniec zaczęło się coś dziać. ::krzyw:: Po czterech odcinkach wróciła Brooke. :: bow :: Dzisiaj wkurzyli mnie CJ, Tay, Ridge, Steph, Adam, Macy, Amber...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooklyn to można powiedzieć ,że dzisiaj prawie wszyscy Cię wkurzyli.

George już nie wróci, nie będzie pamiętał o Taylor! C.J. jaką wyobraził sobie dziewczynę, była 100x ładniejsza od Becky ale ta też jakiegoś pakera sobie wymyśliła a tu taki C.J.ek przyszedł, oboje byli zawiedzeni :) A co było w 2 odcinku bo nie mogłem obejrzeć!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Alexander pisze:Brooklyn to można powiedzieć ,że dzisiaj prawie wszyscy Cię wkurzyli.
Nie wkurzyła mnie Brooke i Becky i mały Eric i Thomas, jeśli był dzisiaj. :P
Alexander pisze:C.J. jaką wyobraził sobie dziewczynę, była 100x ładniejsza od Becky ale ta też jakiegoś pakera sobie wymyśliła a tu taki C.J.ek przyszedł, oboje byli zawiedzeni :)
Ta cała akcja była nudna. Poza tym ta "dziewczyna", o której CJ marzył wyglądała (?) jak transwestyta. ::cojest::
Alexander pisze:A co było w 2 odcinku bo nie mogłem obejrzeć!
A więc Becky chciała wyjść z restauracji. Później powiedziała, że zostanie, ale tylko dlatego, że jest głodna. 8) CJ był dla niej cały czas niemiły. ::kwasny:: Ona zato go uratowała. Podszedł do nich kelner. Becky zamówiła wodkę z sokiem, a CJ powtórzył za nią. Kelner chciał zobaczyć dowody osobiste, ale CJ nie ma takiego dokumentu, nie może pić alokoholu, bo nie ma 21 lat. Becky odegrała scene, że niby on zawsze zapomina portfela, żeby to ona płaciła. Poza tym Stefa najeżdzała na Brooke przy z Thorne'ie. Żałosna Macy lamentowala, Adam gadal głupoty.... Brooke powiedziała Thorne' owi, że poradziłaby sobie ze Stefą, gdyby była Thorne'm. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2006-06-21, 17:40 przez Brooklyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

To bylo oczywiste,ze za drzwiami skryl sie Rigde i "przypadkiem"akurat tego dnia zapomnial kluczy:]ehh te seriale sa takie latwe do odgadniecia...Amber pieknie dzisiaj wygladala :serce: i Rick tez zreszta :D cudownie razem wygladali dzisiaj i ten taniec!och i ach!Tak poza tym to wielki plus dla dzisiejszych odcinkow:nie bylo Kimberly :P i nawet smieszne sceny tez byly(wizje Becky i CJ'a)oni pasuja do siebie!ta akcja ze sprzedaza alkoholu byla niezla :D bardzo pozytywne odcinki dzisiaj...warto bylo czekac na nie tyle dni;)
krzysno

Post autor: krzysno »

Alexander pisze:C.J. jaką wyobraził sobie dziewczynę, była 100x ładniejsza od Becky ale ta też jakiegoś pakera sobie wymyśliła a tu taki C.J.ek przyszedł, oboje byli zawiedzeni :)
Fajne były te wyobrażenia, śmiać mi się przy tym chciało
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

ale warto zauwazyc jaka ta "lalunia z marzen Cj " miala tapete...a ta solara ::rad:: ::loll:: natomiast Becky wygladala naturalnie ,ale nie byla jakas koszmarna.(nie miala poprostu tony pudru)Powinniscie (przynajmniej niektorzy) przygladnac sie jej fotkom w czolowce B&B. ::krzyw:: ::krzyw:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

KKL (Brooke) pewnie nie było bo jak widzieliście pokazała się dziś już ze złamaną ręką (wytłumaczyła to Thorne'owi że spadła z konia) pewnie aktorka w rzeczywistości też bo lubi konie. Cały czas obserwowałem jak sprytnie pokazywali tylko jej twarz zanim weszła do Thorne'a i zobaczyliśmy rękę. Co ciekawe dziś Rick poszedł otworzyć opiekunce do dziecka bramę bo były jakies problemy -czyli jednak Forrestrowie mają chociaż jakąś bramę :lol: to dobrze w końcu Sheila jest gdzieś w świecie na wolności ::jezyk:: ale ona to akurat jakby chciała to i tak wejdzie. Kto przegapił George'a, który był tylko w sobotnim odcinku niech żałuje!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Brakowało mi już Brooke... :oops: Fajnie, że dzisiaj się pojawiła.
Dopóki nie stoi na drodze Taylor, to mi też jakoś nie wadzi, bo jest ciekawą i kontrowersyjną postacią i czasem lubię posłuchać jej herezji. ::chytry:: ::jezyk::
Ach, cd. cudnych scen z Taylor. Namówiłem dzisiaj koleżankę i razem obejrzeliśmy Modę. Później, oczywiście nic nie sugerując zapytałem kto jej się najbardziej podobał. Powiedziała, że ta piękna kobieta z brązowymi włosami co pisała na laptopie i gadała o facecie pod jej domem....
Ach, i wszystko jasne. :serce:
I dla Taylor postanowiła teraz codziennie oglądać Modę!
Taylor była dzisiaj słodka. :oops: :serce:
Zauwazyliście, że czesto w Modzie poruszają różne ważne sprawy? Kiedyś gadali o bezpiecznym seksie, AIDS, HIV, teraz o bezdomnych... Mógłbym słuchać Taylor godzinami. :serce: :serce:

P.S. Becky z CJem zapowiadają się ciekawie... ::chytry:: Macy ze Stephanie też.... ::chytry:: 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehe, B@r pewnie masz cały pokój obklejony plakatami z Taylor, więc koleżanka czuła presję i musiała tak odpowiedzieć ;) Kurde szkoda, że nie mogłam dzisiaj obejrzeć mody skoro była Brooke :) I jestem strasznie ciekawa tej fantazji CJ'a i Becky o której piszecie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

:shock: i przegapiłaś Brooke ze złamaną ręką, ale już wiećej odcinków z tego wieczora w B&B nie możesz przegapić! :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Już będę oglądać :) Jakbym wiedziała, że nie zdążę dzisiaj do domu na czas to bym sobie nagrała na video :/ Ale jeszcze zobaczę Brooke ze złamaną ręką ;) Tak szybko się nie goi :)
MarjorieLecter

Post autor: MarjorieLecter »

Hm... Podobał mi się dzisiejszy odcinek :D Te fantazje... Śmiać mi się zachciało jak na siebie spojrzeli pierwszy raz. Się rozczarowali... ::jezyk::
Fajna była też scena w restauracji z tym alkoholem :mrgreen: Becky zachowała się super ::krzyw::

Oglądałam u koleżanki, więc tylko niektóre sceny zapadły mi w pamięć... Jakoś tak przegapiłam wątki z Brooke, Stephanie i Macy :?

Tym, co zdołałam zarejerstrować pośród jej gadania ::jezyk:: to opowiedziałam innej koleżance, która strasznie nie lubi "Mody...". Próbuję ją przekonać do B&B :wink:
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

3mam kciuki abyscie przekonali ja najwieksza liczbe osob do ogladania "B&B".Jak wiadomo wiekszosc mlodych ludzi nie jest fanami tej soapoery ze wzgledu na to iz liczy strasznie duuuuuuuuzo odc,a taki "klon na plebani" to co? albo te durne brazylijsie wypociny...eh :nie: ::ke:: szoda ze niektorzy nie wiedza co dobre ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk:: (w B&B poruszane sa wazne sprawy ,jest o charaterze dydatycznym a te telenowele to co?? pozywka dla starych piernikow... ::rad:: ::rad:: ::jezyk:: i zapychacz dziur w programie ::krzyw:: ::krzyw::

czytalam na wppl/program co bedzie dzis i zapowiada sie ciekawie 8) takze nie opuszczac ::jezyk:: ::jezyk::
anian76

Post autor: anian76 »

Strasznie mi się podobała Brooke i Thorne. Oni tworzą świetną parę. I tak do siebie pasują (blondaski) :serce: .
Coraz bardzie traci Macy. Wyglądała okropnie wczoraj.
Popieram, że CJ i Becky zapowiadają się interesująco. I ta jej gadka o zapomnianym id. SUPER!! ::rad::
Bóg ukrył piekło w samym sercu raju - Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

santylia pisze:3mam kciuki abyscie przekonali ja najwieksza liczbe osob do ogladania "B&B".Jak wiadomo wiekszosc mlodych ludzi nie jest fanami tej soapoery ze wzgledu na to iz liczy strasznie duuuuuuuuzo odc,a taki "klon na plebani" to co? albo te durne brazylijsie wypociny...eh :nie: ::ke:: szoda ze niektorzy nie wiedza co dobre ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk:: (w B&B poruszane sa wazne sprawy ,jest o charaterze dydatycznym a te telenowele to co?? pozywka dla starych piernikow... ::rad:: ::rad:: ::jezyk:: i zapychacz dziur w programie ::krzyw:: ::krzyw::

czytalam na wppl/program co bedzie dzis i zapowiada sie ciekawie 8) takze nie opuszczac ::jezyk:: ::jezyk::
Masz rację trzeba promować :!: :zeby:
Zablokowany