Brooke nie sypia ze swoim bratem czy ojcem. Skąd zatem wziął się zarzut o kazirodztwo?
A sypianie z jednym bratem, drugim i do tego z ich ojcem?Brooklyn pisze:Brooke nie sypia ze swoim bratem czy ojcem. Skąd zatem wziął się zarzut o kazirodztwo?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Wypluj te słowa, bo już zaczynam myśleć o najgorszym.Oleg pisze:[...]chyba, że Stephanie nam o czymś nie mówi
To jednak jest kazirodztwo w pewnym sensie. Może nie u nas, ale np w Starym Testamencie syn nie mógł się ożenić z kobieta która była wcześniej żoną jego ojca (macochą). Za to mężczyzna często żenił się z żoną swojego zmarłego brata i to było ok. Więc zależnie od tego gdzie się mieszka, tak się rozumie takie relacje rodzinne. Stephani nie wygląda na Żydówkę.
Dla mnie dziwne i nienormalne było jak Brooke była z Rigdem i razem wychowywali dzieci Eryka, który przeciez był ojcem Ridga i Ricka z Bridget. Kiedy wyszło na jaw, że Thomas jest synem Ridga byłam całkowicie po stronie Stephani, która twierdziła, że będzie lepiej dla dzieci Brooke jak Ridge od niej odejdzie i zajmie się własnym dzieckiem, a wtedy Eryk będzie mógł znowu być ważny dla swoich dzieci. I tak się stało. Trudno uwierzyć, że Brooke naprawdę się zakochała w Thornie. Ale też wątpię w miłość Macy. One obie straciły niedawno swoich mężów i chyba Thorn ma byc lekiem na ich samotnośc.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Stephmonster trochę przegiał
Atakuje kobietę ze złamaną ręką
Jaka bzdura... Niech ją jeszcze zwiąże i skopie, bo inaczej nie potrafi się zachować
Ale scenki z przeszłości były super
Fajnie było przypomnieć sobie wygląd obu pań na przestrzeni kilku lat i momenty, gdy Brooke górowała nad Stefą. Dobrze jej tam nagadała 
No wreszcie mieliśmy te odcinki z największym gniewem Stephanie
Kto popiera takie atakowanie i to kobiety ze złamaną ręką chyba nie jest w porządku dalikatnie mówiąc
, Stephanie jest uprzedzona i należy przymknąć oko na jej śmieszne słowa
bo przesadzała oczywiście, no ale sobie kobieta ulżyła
a i tak nic nie zrobi bo Brooke zawsze górą i zdobywa co chce.
B@r juz nie jesteś za Thorne'm i Brooke?
Wspomnienia Stephanie fajne i ta burza
Właśnei co do Kimberle to samo pomyślałem że przylazła zwrócić uwagę Brooke a sama zarywa zajętego Ricka! W ogóle to naciągane i smieszne że znowu przypadkiem się spotkali.
B@r juz nie jesteś za Thorne'm i Brooke?
Wspomnienia Stephanie fajne i ta burza
Właśnei co do Kimberle to samo pomyślałem że przylazła zwrócić uwagę Brooke a sama zarywa zajętego Ricka! W ogóle to naciągane i smieszne że znowu przypadkiem się spotkali.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
a prawie robi wielką różnicękate1x pisze:Ale Stephani też Powiedziala ze to podkreslam prawie jak kazirodztwo.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Musze przyznac ze niezla byla tak dzisiejsza akcja Stephani - Brook Brook byla bardzo przestraszona bala sie Stepniani powialo groza hehe moim zdaniem troche sie jej nalezalo.
[ Dodano: 2006-06-23, 22:53 ]
[ Dodano: 2006-06-23, 22:53 ]
dokładnieAdex-fan Brooke pisze:a prawie robi wielką różnicękate1x pisze:Ale Stephani też Powiedziala ze to podkreslam prawie jak kazirodztwo.nie ma się co podniecać i sugerować wszystkim co papla Stephanie tylko samemu mieć zdanie.
A mnie to nie dziwi, że Kim miała prestensje do Brooke. Panna "ptasi móżdżek" stosuje tu filozofię Kalego. Jak ona robi komuś źle, to jest dobrze i można ja uważać nadal za świętą, a jak ktoś jej robi cos złego, to nie ma u niej zrozumienia i nawet sporo starszej od siebie kobiecie poszła nagadać. Nie pierwszy raz zresztą wykazała sie brakiem inteligencji. Te jej prymitywne oskarżenia pod adresem Amber nawet w oczach jej "przyjaciela" Ricka wyglądaja niedorzecznie.
Stefani bijąca Brook ze złamaną ręką to był widok przerażający. Ale to co jej powiedziała było w dużym procencie prawdą, kiedy się na to patrzy z perspektywy Stephani, która nie akceptuje Brooke a musi patrzeć jak ta sypia po kojei ze wszystkimi mężczyznami z jej rodziny. Tyle, że Brooke nie robi tego specjanie, ona już tak ma.
Stefci nieźle odbiło, ciekawe na jak długo
Stefani bijąca Brook ze złamaną ręką to był widok przerażający. Ale to co jej powiedziała było w dużym procencie prawdą, kiedy się na to patrzy z perspektywy Stephani, która nie akceptuje Brooke a musi patrzeć jak ta sypia po kojei ze wszystkimi mężczyznami z jej rodziny. Tyle, że Brooke nie robi tego specjanie, ona już tak ma.
Stefci nieźle odbiło, ciekawe na jak długo
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Ja nie obejrzałem dzisiejszych odcinków, jest wkurzony, zaraz zamierzam sie upić razem z Bree z tego powodu. Nie mam ochoty pisac.
Licze tylko, że B@r nagrał coś niecoś i da to na forum swojemu imiennikowi.... Dobrze, ze mailo mi coś opowiedział - wielkie dzieki.
No cóż - jestem w okropnym nastroju....
dobranoc mimo wszystko
Licze tylko, że B@r nagrał coś niecoś i da to na forum swojemu imiennikowi.... Dobrze, ze mailo mi coś opowiedział - wielkie dzieki.
No cóż - jestem w okropnym nastroju....
dobranoc mimo wszystko
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.