Becky nie da sobie rady w Paryżu, co ona może tam robić, prędzej czy później zostanie zwolniona z "Forrester International"... Amber myśli ,że ona sobie da radę a właściwie Amber o tym nie mysli... tylko o tym ,że kuzynka wyjedzie a dalej nieważne.
Brooke znów czaruje... Thorne ma silną wolę ale nikt nie potrafi oprzeć się urokowi Brooke, już udało mu się uciec od jej łóżka ale ta przekonała go do tego ,że powinni się kochać. Stephanie po tych proszkach wydaje się zamroczona i niepowstrzyma jej nic... Kiedy sięgneła po nóż bałem się ,że ruszy na Brooke i ją załatwi a ona spokojnie, wolnym krokiem wkroczyła jak duch do pokoju gdzie Thorne leży na Brooke!
Brooke znów czaruje... Thorne ma silną wolę ale nikt nie potrafi oprzeć się urokowi Brooke, już udało mu się uciec od jej łóżka ale ta przekonała go do tego ,że powinni się kochać. Stephanie po tych proszkach wydaje się zamroczona i niepowstrzyma jej nic... Kiedy sięgneła po nóż bałem się ,że ruszy na Brooke i ją załatwi a ona spokojnie, wolnym krokiem wkroczyła jak duch do pokoju gdzie Thorne leży na Brooke!
Nobody does it better
Więc ja nie krytykuję, bo od początku nie oglądam... niestety
Powiem tylko, że właśnie zdałam sobie sprawę dlaczego bardziej lubię Stephanie niż Brooke... Steph jest podobna do mojej babci!! (z wyglądu oczywiście
)
Bodobała mi się ostatnia scena
Aż bym chciała przyspieszyć czas i dowiedzieć się, co będzie dalej
A co do Becky to dziwię się jej, że jeszcze nie spostrzegła się, że Amber chce się jej pozbyć... Ten wyjazd do Paryża... Gdyby naprawdę zależało jej na szczęściu kuzynki, nie wysyłałaby jej samej do obcego kaju i miasta. Ona poprostu chce ją desperacko usunąć ze swojego życia i otoczenia!
Powiem tylko, że właśnie zdałam sobie sprawę dlaczego bardziej lubię Stephanie niż Brooke... Steph jest podobna do mojej babci!! (z wyglądu oczywiście
Bodobała mi się ostatnia scena
A co do Becky to dziwię się jej, że jeszcze nie spostrzegła się, że Amber chce się jej pozbyć... Ten wyjazd do Paryża... Gdyby naprawdę zależało jej na szczęściu kuzynki, nie wysyłałaby jej samej do obcego kaju i miasta. Ona poprostu chce ją desperacko usunąć ze swojego życia i otoczenia!
Tam manekin to Ridge mam takie same odczucia co do niego jak Ty.bethy pisze:Bylo nie bylo mam jeden wniosek najwiecej klopotow w mns robia faceci zuapelnie jak w zyciu a obwiniane sa tylko kobiety
A manekin to Ridz tak? ale sie usmialam akurat go to nie trawie
Masz rację mówiąc że faceci sprawiają najwiecej problemów. Kobiety natomisat płacą za ich wybryki.
Stephen chciał być z Kristen?
Dzisiaj Macy i Kimberley gadały bzdury -Macy powinna gardzić Stephanie, ale ona wygodnie się nia posłużyła sugerując jak to powiedziałą o Brooke bo sama nie ma szans w starciu z Brooke, Brooke w pierwszym odcinku była dziś fajna zachęcając Thorne'a aby dał się ponieść ich uczuciu w drugim była bardziej zabawna, no ale najciekawsza monster-Stephanie
prawie dwa odcinki latała skołowana aż wreszcie doszła z tym nożem, sen był super. Ale wiadomo że Brooke w rzeczywistości nei jest taka jak w tym śnie a jeśłi mowa o tym co dała Forresterom no to co dała? poza Stephanie same sukcesy i szczęście, ale przeciwnicy Brooke w B&B wolą przeinaczać fakty na korzyść swoich uprzedzeń
Dzisiaj Macy i Kimberley gadały bzdury -Macy powinna gardzić Stephanie, ale ona wygodnie się nia posłużyła sugerując jak to powiedziałą o Brooke bo sama nie ma szans w starciu z Brooke, Brooke w pierwszym odcinku była dziś fajna zachęcając Thorne'a aby dał się ponieść ich uczuciu w drugim była bardziej zabawna, no ale najciekawsza monster-Stephanie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pozdrawiam wszystkich! Te ostatnie odcinki baardzo mi się podobają:) a zwłaszcza Stephanie
A odcinek skończył się strasznie ciakawie już nie mogę się jutra doczekać... a Kim to mnie zanudza jak zwykle, już nawet nie umie normalnie porozmawiać z Macy żeby nie wspomnieć o Ricku
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich 
Dzisiejsza rozmowa Macy i Kim była żałosna. Było widać, że są siostrami.
Dziś było widać, że Macy jest nie tylko wredną egoistką... Pokazała też jaka jest wygodna.
A Kim po tym wszystkim wogóle nie próbuje zrozumieć Brooke.
Po relacjach Macy, Kim powinna pomyśleć "Pani Forrester nie mogła tego zrobić... To Thorne ją uwiódł!". Dziś mnie bardzo zirytowała coś, co często się dzieje w "MNS"... Ledwo Becky zdążyła zamknąć dzwi, a Amber już się drze, że musi się jej pozbyć! I Becky niby tego nie słyszała?
Teraz trochę o głównym wątku, czyli akcji w Big Bear... Sen Stefy pokazał, jak ona myśli. Ten babsztyl uważa się za ofiarę, której Brooke robi na złość zakochując się.
Doszło do wpadki w tej scenie. Brooke w śnie Stefy, mówiła, że odebrała jej wszystko w ciągu "tych 12 lat". Tylko że w "MNS" czas płynie szybciej, więc czas od pierwszego do tego odcinka, nie jest adekwatny do tego jaki upłynął w czasie tych odcinków serialu. Rick ma dużo wiecej niż 12 lat....
Oj sceny Big Bear
świetna gra aktorek Susan Flennery i KK Lang należy im się oskar
sceny w Big Bear zwłaszcza z piątku (wybita szyba i Stefa w drzwiach jak Brooke uciekałą)przypominały mi mojego ulubionego bohatera horroru Jasona z Piątku Trzynastego ( 9 części)Jason X oraz Freddy kontra Json to było niczym 12 część
i jaki ciekawy zapowiada się jutro odcineczek
sceny w Big Bear zwłaszcza z piątku (wybita szyba i Stefa w drzwiach jak Brooke uciekałą)przypominały mi mojego ulubionego bohatera horroru Jasona z Piątku Trzynastego ( 9 części)Jason X oraz Freddy kontra Json to było niczym 12 część
i jaki ciekawy zapowiada się jutro odcineczek
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie