Życie na fali (The O.C.)
rany moj pierwszy odc O.C i czuje niedosyt...ale jakos mnie nie wciagnelo.na poczatku tak byl nuudny ze zasnelam dopiero cos sie "ozywilo" jak byli na tej bibie,ale ta Marissa to wykapana hiltonowka przeciez te jej miny
eh a ta czarna to taka zapatrzona w siebie ze sie nie dziwie temu "dzikusowi z gnatem" ze tak wyskoczyl do nich..eh tylko mi sie podobala ta Julia (Jules) bo ja kojarze z jakiegos innego serialu...ale ze go porownuja do "oth" chyba tylko dlatego ze jest produkcji WB......a spodziewalam sie czegos niezlego
po Lostach i Gilmore Girls ,The Nanny ,7 heaven ,to mam nadzieje ze sie ROZkreci oby!!!!

- Marek Forrester
- Marek Forrester
A to czołówki z 3 sezonów OC, co prawda już jedna była dana przez Alexandra ale ta jest trochę inna i te są trochę lepszej jakości. Różnice między nimi nie są aż tak duże ale jednak. Warto jeszcze dodać, że w trakcie sezonu czołówka czasem nieznacznie się zmienia jak dochodzi nowa postać albo ktoś odchodzi.
Czołówka z 1 sezonu the.OC. (z odcinka 118 - 'The Truth' - 6,24 MB)
Czołówka z 2 sezonu the.OC. (z odcinka 224 - 'The Dearly Beloved' - 5,39 MB)
Czołówka z 3 sezonu the.OC. (z odcinka 302 - 'The Shape of Things to Come' - 4,91 MB)
Miłego oglądania
Czołówka z 1 sezonu the.OC. (z odcinka 118 - 'The Truth' - 6,24 MB)
Czołówka z 2 sezonu the.OC. (z odcinka 224 - 'The Dearly Beloved' - 5,39 MB)
Czołówka z 3 sezonu the.OC. (z odcinka 302 - 'The Shape of Things to Come' - 4,91 MB)
Miłego oglądania
- Marek Forrester
Ale smutny dziś odcinek. Dobrze ,że Jimmy postanowił powiedzieć Marissie o tym ,że odchodzi... Dziewczyna się załamała i nic dziwnego, tyle kłopotów naraz...
Podobało mi się kiedy Ryan podbiegł do leżącej Marissy a Summer przytuliła się do Setha... Między nimi jest chemia, większa bije od Setha ale... kto się lubi ten się czubi
Podobało mi się kiedy Ryan podbiegł do leżącej Marissy a Summer przytuliła się do Setha... Między nimi jest chemia, większa bije od Setha ale... kto się lubi ten się czubi
Nobody does it better
Między Sethem i Summer jest super chemia, to zresztą moje ulubione postaci tego serialu. Przy nich po prostu nie sposób się nudzić, ich zabawne i błyskotliwe teksty to jest to co mnie trzyma przy tym serialu.
Nawiązując do dzisiejszego odcinka, końcowa scena rzeczywiście była wymowna i smutna. A to kawałek, który grał w tle:
Mazzy Star - Into Dust.mp3 (7,63 MB)
Polecam Wam wogóle całą ścieżkę dźwiękową z OC, można ją znaleźć na emule albo torrencie.
Nawiązując do dzisiejszego odcinka, końcowa scena rzeczywiście była wymowna i smutna. A to kawałek, który grał w tle:
Mazzy Star - Into Dust.mp3 (7,63 MB)
Polecam Wam wogóle całą ścieżkę dźwiękową z OC, można ją znaleźć na emule albo torrencie.
- Marek Forrester