Post autor: delll »

Oj nie wytrzymam z ciekawości. Chyba lecę na spoilerowe, zapyta, jak się skończyła historia z nożem. :lol:

Post autor: Martin Rode »

Czy są jeszcze odcinki o 5 rano MNS??
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Miałem nadzieję, że dziś będzie ciekawie... a tu jednak było nudno. :? Odcinek uratowała mi Andrea Evans - uwielbiam oglądać ją na ekranie. :serce:

Post autor: Martin Rode »

??????????????????

Post autor: Marek Forrester »

Biedna Taylor ma gruźlicę, dziwne ,że teraz przygotowują izolatkę jak ona chodziła i przytulała się do Ridga, dziwne ,że on nie ma tej choroby. Najszybciej wyjdzie za 2 tygodnie, biedny Thomas do tego czasu tylko z tatą...
Wiedziałem ,że Tawny nie pozwoli ubrać Becky tego co przygotowała jej Amber, i Becky i Tawny są zupełnie takie same, robić wszystko co nie jest gustowne :mrgreen: Eryk nie jest przekonany do Becky, Amber tylko ładnie prosi go o przysługę bo Becky to rodzina, a gdyby Becky sama zgłosiła się do Eryka pewnie odrzuciłby ją nawet nie myśląc o jej kandydaturze.
Dobrze ,że Thorne uświadomił matkę o wszystkim, bo mógł wybrać łatwiejszą drogę, udać ,że to wszystko był sen... Ale podjął męską decyzję. Dziś znów wyszła fałszywość Brooke, nie myślała o uczuciach Thorna tylko o tym jak by się tu pozbyć Stephanie, nie pomyślała ,że Thorne przeżyje to jeśli ta zgłosi Stephanie na policję... Pomyślała o sobie... Jak zawsze... :zmiesz::
Nobody does it better

Post autor: Magdoszka »

Brooke należy się szczęście!
Może jest trochę egoistką, ale każdy ma prawo walczyć o swoje szczęście! To przez tych głupic Forresterów Brooke się w życiu niepowodzi ::kwasny::

Post autor: Monia »

Qurcze, dziś nie mogłam obejrzeć Mody a jestem taka ciekawa jak się skończyła akcja z wtargnięciem z nożem Stefy do pokoju gdzie całowali się Thorne i Brook!! Brooke zobaczyła Stefę, zaczęła krzyczeć i............. no właśnie co było potem :?: Napiszcie mi plissssssss bo umrę z ciekawości :oops:
Coś jeszcze działo się dziś ciekawego?
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Van Piorsing
Van Piorsing

Post autor: Van Piorsing »

Siemano Wszystkim !!! :P

Dzisiejszy odcinek był mocny ze względu na akcje Stephanie !!! Thorne niepotrzebnie ją tak naszprycował tymi proszkami... Teraz Brooke ma schizę i chyba będzie jej trudno się zbliżyć do jej syna... Ogólem sporo akcji wniosła Stephanie i chwała jej za to !!! :twisted:

Post autor: anian76 »

Rozpacz Taylor rozwaliła mnie totalnie. Te sceny są tak infantylne, że aż niedobrze się robi (ze względu na moją niechęć to tej postaci). Koniec świata przy tym to pryszcz.
Generalnie trzeba przyznać że Stephanie całkiem fajnie zagrała swoją rolę. Trochę ją przeraziły słowa Thorna, że Brooke nic się nie stało.
Extra odcinki. ::rad::
Bóg ukrył piekło w samym sercu raju - Paulo Coelho

Post autor: santylia »

Monia pisze:Qurcze, dziś nie mogłam obejrzeć Mody a jestem taka ciekawa jak się skończyła akcja z wtargnięciem z nożem Stefy do pokoju gdzie całowali się Thorne i Brook!! Brooke zobaczyła Stefę, zaczęła krzyczeć i............. no właśnie co było potem :?: Napiszcie mi plissssssss bo umrę z ciekawości :oops:
Hi Monia!! ::jezyk::

no w sumie to odcinecze nie byl ta odjechany od poprzednich buu.nudy thorne odebral jej noz ,ta ledwo (stefka) na nogach stal a brookie zlapala za fona i zaczela na 911 dzwonic eh ... acja z nozem sonczyla sie nieciekawie buuuu a ja tu chcialam jakies przepychanki a tu nic!!!no a w II odc to Amber przygtowuje becy do przesluchani u Eric'a w sprawie pracy ale za nim to zrobi aze matce ja ladnie ubrac.no tawny sie uparla ze sobie poradzi i Amber powinna juz byc u Erica i mowic jaka to ta becy nie jest cudowna do pracy FI" no i onczy sie opadem szczenki Amber na widok Becky... ::loll:: oczywiscie dzis nie pokazali jak wygladala ::krzyw::
Van Piorsing
Van Piorsing

Post autor: Van Piorsing »

...Stephanie w roli Kuby Rozpruwacza... Pamiętacie Napewno - Scena z poprzednich odcinków jak zaskoczyła Brooke przy drzwiach i ta jej posępna twarz nagle pojawiająca się w deszczu z ociekającym tuszem... Horror, heheh !!! ::bojesie:: :twisted:

Post autor: Brooklyn »

Monia pisze:Qurcze, dziś nie mogłam obejrzeć Mody a jestem taka ciekawa jak się skończyła akcja z wtargnięciem z nożem Stefy do pokoju gdzie całowali się Thorne i Brook!! Brooke zobaczyła Stefę, zaczęła krzyczeć i............. no właśnie co było potem :?: Napiszcie mi plissssssss bo umrę z ciekawości :oops:
Thorne kazał Stefie odłożyć nóż, a ona to zrobiła. Stefa pokazała dziś jaka jest przebiegła i podła. Gdy Thorne zapytał ją, czy pamięta "sen", gdzie on był z Brooke, odpowiedziała, że nie. Gdy jednak Thorne powiedział, że trzymała nóż, powidziała "Skąd wiesz?" A skąd ona mogła wiedzieć o nożu, skoro nie pamiętała "snu"? Stefa cały czas prowadziła swoje gierki... Poza tym, gdy Thorne powiedział, że chciała zabić Brooke, Stefa z krzywym uśmiechem pwiedziała "I co? Udało mi się?". ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Brooklyn, widzę nadinterpretację...
Przecież Stephanie pamiętała to, ale nie chciała o nim mówić żeby się nie denerwować bo myślała, że to tylko sen, a Thorne z niej żartuje... :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Monia »

Santylia, Brooklyn dzięki za opisanie dzisiejszych odcinków. Łeeeee.... a już myślałam że będzie jakaś niesamowita akcja, a tu klops. Szkoda. Mogło być naprawdę straszliwie..... ::bojesie:: Nie postarali się :zeby:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Post autor: Brooklyn »

Dziś jeszcze byli Kim, CJ, Rick. Oni byli nie wiem gdzie. Zainteresowanych odsyłam do spoilerowego działu. Tam o tym pisano.
Zablokowany