Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
santylia

Do Moni

Post autor: santylia »

do uslug :: bow :: :mrgreen:

aa warto dodac ze w 2 odc pojawila sie kimmy i czar prysl!! zamulanie trwalo jakies dobre 10 minut... A rick'owi zrobilo sie glllupio ze nie moze mieszkac w akademiu,i ten text CJ "Amber mu nie pozwli" a oni na to -kim ona jest ,a Cj -To jego zona..... ::krzyw:: ::krzyw:: no a kimmy walła ta swoja mine mowiaca "biedny rick nie moze mnie juz przeleciec bo zlozyl przysiege malzenska,jakie to niesprawiediwe.." ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wtedy mokra Stephanie dobijająca się przez szybę z ociekajacym tuszem to rzeczywiście horror :mrgreen: a horror ostatniego odcinka to Kimberley -jaką minkę współczującej biedaczki walnęła -kolejne naciągane spotkanie Ricka i Kimberley -przecież to już mdli -scenarzyści przesadzali pisząc te odcinki, w ogóle scenka z tymi młodymi jakaś sztuczna. A Taylor rekordowo szybko zachorowała -ale wiadomo tam czas całkiem inaczej płynie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dzisiaj były wyjątkowo nudne odcinki zmulona Kim :roll: Tawny :roll:
właściwie to nic się nie działo ,może trochę ciekawa była Taylor w izolatce
A gdzie się podziali Sally ,Adam ,Darla ,Clarke ::chytry::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Myślałem, że Becky się zgrywa, bo nie chce jechać do Paryża, ale nie wiem po co miałaby się zgrywać przed Amber i Tawny. :zmiesz::
agavill

Post autor: agavill »

Rick do Kim: "kochanie, prosze!" co to mialo byc w ogole??? a w ostatnich odcinkach wydawal sie byc taki szczesliwy z Amber.... i na dodatek te spineczki we wlosach kim..bleee
delll

Post autor: delll »

A mnie trochę rażą te umoralniająco - pouczające wstawki. Przemowa Ricka do Kim to jakiś element ogólnonarodowej kampanii uświadamiającej nastolatki, jak ważne jest stosowanie prezerwatyw bleee
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Rick nie kocha Amber, jest z nią tylko dla dziecka, dziś to potwierdził a nawet sam powiedział... Kimberley nie ma skrupułów... Zachęcała Ricka do zdrady, gdzie tu dobry smak i wyczucie, chłopak ma żonę, dziecko więc co ta dziewczyna wyprawia!
Biedna Taylor... Odizolowana od świata, szkoda ,że nie ma tam w pokoju telewizora nie będzie mogła oglądać oper mydlanych :wink: Myśle ,że rozłąka z Thomasem dobrze jej zrobi, pokaże to jak bardzo warty jest dla niej syn i mąż.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

To naturalne, że Kim chciałaby wykorzystać okazję. Tay jest bardzo żałosna. Myśli, że pozjadała wszystkie rozumy i lepiej wie, jak chronić swoje dzieci. ::ysz:: Dzisiejsze odcinki były takie sobie. Brakowało Brooke :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Oj brakowało dzisiaj Brooke bo Kimberley i Taylor dziś przesadzały -o ile mogę zrozumieć Taylor to Kimberley nie a Rick to już dzisiaj mnie rozśmieszył, robi wykład o prezerwatywach ::loll:: wychodzi że dziecko to dla niego sam ciężar? Powinien się wstydzić -także z tym lamentowaniem -rzeczywiście bardzo biedny chłopak -bogaty, sławny, jak on pogodzi wychowanie syna z normalnym życiem? Tragedia ::loll::
Scena z Becky była trochę przesadzona. Amber w ogóle jest szalona że pcha ją na takie stanowisko.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
delll

Amber jest po prostu zdesperowana. A tonący brzytwy się chwyta. Przecież znalazła się w patowej sytuacji - nie może wypuścic Becky z powrotem do domu i nie może jej trzymac u siebie. Żal patrzec, jak się miota. Kurcze, sama nie wiem, co bym zrobiła na jej miejscu. Chyba też bym laskę pchała do Paryża, skoro nie da się inaczej...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Lubię Amber, ale to manipulowanie kuzynką potępiam.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Kim jak zwykle była żałosna i nudna, ale tym razem posunęła się dalej i żebrała i pocałunek żonatego faceta. Jakie to "święte i prawe". Bo jak Rick uwodził Amber, to Amber jest winna. Ale kiedy Kimberly prosi go o seks, mówiąc że albo on albo nikt, a potem otwarcie chce go całować, to ona jest w porządku. Głupia dziewucha, dobrze, że jej pokazał drzwi.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Nie ogladalam :-(( czy moze mi ktos opowiedziec co sie wydarzylo miedzy Kim a Rickiem ?? czy zdradzil AMber ?
delll

Bynajmniej nie zdradził i mocno oraz stanowczo opierał się Kim, która była dzisiaj wyjątkowo nachalna. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Te rozmowy Kimberly i Ricka są już nie do wytrzymania - zbiera na wymioty.
Dzisiaj najbardziej rozbawiła mnie Becky - ona się robi interesująca.
Amber też była niezła - dzisiejszy zestaw jej błazeńskich min był rozwalający :roll: :lol:
Przyszło mi do głowy, że Amber byłaby świetna w niemych filmach. Te jej miny to błazeńskie mistrzostwo świata. Wcale nie krytykuję :wink: Podoba mi się ::rad::
Natomiast Brooke mnie wykańcza tą wmawianą sobie miłością do Thorne'a :zmiesz::
Coś jej wyraźnie odbiło - t.zn. nie jej, tylko potłuczonym scenarzystom :mrgreen: ::plask wczolo:
Przecież żadna kobieta w realu nie zachowywałaby się tak - to jest cudacznie sztuczne.
Natomiast Stefa jest realną, podstępną wiedźmą chorą z nienawiści - gra to b. dobrze. ::chytry::
Zablokowany