Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Tylko, że ja nie mogę określić, że np. do soboty do 12.00, bo nie wiem, czy akurat będę na necie wtedy. A to głosowanie w przeciwieństwie do głosowania forumowiczów, muszę sam zakończyć, bo nie idzie ustawić, żeby sonda była aktywna do którejś tam godziny. Sam muszę zakończyć i zrobić sobie skan.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A wcześniej mogłeś określać... ::chytry::
No tak...jak Brooke się pojawia, to jak zwykle są problemy... ::loll::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Ależ oczywiście, że mogę określić, ale tak jak wtedy - mniej więcej :!: Głosownie skończę w sobotę koło południa.

P.S. A jak będzie Taylor to sam zagłosuję na kogoś innego i zaraz zakończę sondę i będzie ona musiała przechodzić bój na forum ::loll:: ::krzyw::
P.S2. Kiedy określałem :?:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Jeszcze jedno B@rowiczu , bo nie daje mi to spokoju :) Czy ja kiedykolwiek robiłem jakieś machlojki w głosowaniu :?: Czy kiedyś kogoś faworyzowałem :?: Czy specjalnie kończyłem glosowanie po oddaniu powiedzmy 10 głosów, żeby zmanipulować wyniki :?: NIE. Zatem nie wiem, skąd w ogóle te Twoje podejrzenia. Jasne, że można podać kiedy skończę głosowanie(przybliżone), ale przecież każdy może oddać swój głos od razu, a przecież nigdy głosowania nie kończę po godzinie. Przecież nie robię tego całego głosowania, żeby wygrała ta postać, która chcę aby zwyciężyła. Janse, że cieszyłbym się gdyby wygrał ktoś kogo lubię w serialu :D Oczywiście. Tylko myślałem, że akurat tego co napisałeś wyżej mi zarzucić nie można ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Oleg, to ty powiedziałeś.... ::chytry::
Ja tylko zwróciłem uwagę, że powinieneś podać przybliżone chociaż zakończenie sondy... ::chytry::
Bo we wcześniejszych sondach zawsze było wiadomo kiedy się skończy... ::chytry::
I skoro nie było wiadomo do kiedy ta sonda będzie, to zażartowałem, że do momentu aż Bruczka wygra znaczną przewagą głosów.... ::chytry::

Pozdrawiam :ziewam:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

B@r pisze: Bo we wcześniejszych sondach zawsze było wiadomo kiedy się skończy... ::chytry::
I skoro nie było wiadomo do kiedy ta sonda będzie, to zażartowałem, że do momentu aż Bruczka wygra znaczną przewagą głosów.... ::chytry::
Tylko, że podałem do kiedy tylko przy pierwszej nominacji ::ok:: Wtedy napisałem, że mniej więcej do niedzieli. Potem nie podałem, ale nie było Brooke więc Ci to nie wadziło ::kwasny:: Mam szczerą nadzieję, że to był faktycznie tylko żart :mrgreen:
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Hej!
To mój pierwszy post w tym temacie. :mrgreen:

Może trochę ,,na zapas" ale jestem za BROOKE!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czy ten głos się liczy??? ::chytry::
Jasmine
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Jeśli go oddałaś w sondzie na stronie głównej to liczy się jak najbardziej. Natomiast jeśli chodzi o to co w poście to :nie: ponieważ teraz nie przeprowadzamy głosowania.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Brooke (80) 48%
Rick (70) 42%
Margo (16) 10%
Obrazek VS Obrazek
Pytanie : Kto z w/w powiniem pozostać w plebiscycie na "Najlepszą postać MNS" :?:
Głosowanie trwa do niedzieli do 15.00.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Rick oczywiście! :P
Nobody does it better
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Jak fajnie, że Brooke wygrała ::rad:: . Głosuję na Ricka :)
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Rozumiem, że Brooke wygrała!!! :mrgreen:

Stawiam na Margo (Rick jest nudny ::chytry:: !!!) :mrgreen:
Jasmine
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ponieważ nie lubię Ricka stawiam na Margo... :)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ociągałem się z oddaniem głosu bo ciężka decyzja -Rick często denerwujący, ale po znajomości jako, iż to Forrester i syn Brooke mój głos to:
Rick
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tej całej Margo to wogóle nie pamiętam :nie: .Głosuję na Ricka
ODPOWIEDZ