Tajemnice Smallville (Smallville)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podoba mi się czołówka z tego serialu. Ile serii powstało już?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Powstało 5 serii, łącznie 110 odcinków, ostatni odcinek 5 serii wyemitowano 11 maja w tym roku.

Opis ostatniego odcinka z 5 serii(110):
[shadow=red]Professor Fine has unleashed a virus that will kill millions. Clark must put a stop to him, while Lex wonders what happens when he will tell Lana his newest secret. [/shadow]
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dawno nie czytałem "recapsów" ze Smallville, ale o ile mi wiadomo, serial zakończył się już definitywnie na piątej serii. Czy ktoś ma jakies potwierdzone informacje na ten temat?
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Szósty sezon Smalla na pewno będzie ::ok::
Nie wykluczone, że będzie nawet i siódmy, na którym to serial zostanie zakończony, ale to oczywiście informacje niepotwierdzone.
Ryan Lavery

Dzięki za info, Majkel. :D
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Ciekawe jak scenarzyści wyobrażają sobie dalsze losy bohaterów, przeciez w ostatnim odcinku wszystko zakończyło się na niekorzyść wszystkich postaci. Clarke, powędrował do innego świata. Cleo i jej ojciec zginęli, podobnie chyba Lex, Lana opuściła miasto, ojciec Clarke'a nie wiadomo czy przeżył. Co Ci scenarzyści kombinuą? ::rad::
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

To nie zupełnie tak Natalio, fakty które przytoczyłać to koniec 3 sezonu (chyba niedawno to było na TVN). Po tych wydarzeniach jeszcze były emitawane dwa sezony, oczyście w USA. Teraz czekamy na 6 sezon. A TVN pewnie wyemituje 4 sezon najwcześniej za pół roku, chyba że zrobi jakąś niespodziankę na jesień ale wątpię.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Dziękuje bardzo za wyjaśnienia Majkel. :: bow ::
Możesz mi jeszcze Majkel tak w skróćie streścić co będzie się dalej działo z bohaterami. Chodzi mi min czy Cleo naprawde zginie i jak Clarkowi uda się powrócić do świata ludzi.
I co z Lexem?
Słyszałam też ze Lana będzie podkładała kłody pod nogi Clarkowi.
Dziękuje nbardzo za odpowiedź
Pozdrowienia.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Oglądałem ten serial i mnie wciągnał póki nie dali an 23:15 ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::

A już wiosną 2007... 4 sezon :wink: Heh pewnie bedzie o 2 w nocy ::ke::
Ryan Lavery

TVN w ogóle dziwnie pogrywa z fanami "Smallville". Nie rozumiem skąd to opóźnienie w emisji, skoro CW 2 tygodnie temu zaczeło emitować już szóstą serię. A my? Nie wszyscy mają pojęcie ile jeszcze rzeczy (niekoniecznie przyjemnych) przytrafi się Clarke'owi i Lexowi.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Martin, czy to prawda (spoiler!) [shadow=black]że Jonathan Kent ginie pod koniec 5 sezonu na zawał serca?[/shadow] :cry: :cry: :cry:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

No to fajnie ,że wiosną będzie 4 sezon,mam nadzieję,że w jakichś przystepnych godzinach,są może jakieś powtórki na tvn7 poprzednich sezonów?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ryan Lavery

SallyFan pisze:Martin, czy to prawda (spoiler!) [shadow=black]że Jonathan Kent ginie pod koniec 5 sezonu na zawał serca?[/shadow] :cry: :cry: :cry:
Zgadza się, Jonathana już nie ma, ale więcej nic nie zdradzam, ale powiem szczerze - jego brak w ogóle nie dał się we znaki... :)
Awatar użytkownika
izy

Post autor: izy »

Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-04-12, 21:31 ]
Obrazek
Ryan Lavery

Świetne fotki. Ta pierwsza pochodzi z serii szóstej - moim zdaniem najlepszej, bo potrafi zupełnie zmienić zdanie o bohaterach... Zwłaszcza o ciężarnej Lanie... :? Mam nadzieję, że władze CW "dobiją" jeszcze jedną serię... :mrgreen:
ODPOWIEDZ