Tajemnice Smallville (Smallville)
- Adex-fan Brooke
Podoba mi się czołówka z tego serialu. Ile serii powstało już?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Powstało 5 serii, łącznie 110 odcinków, ostatni odcinek 5 serii wyemitowano 11 maja w tym roku.
Opis ostatniego odcinka z 5 serii(110):
[shadow=red]Professor Fine has unleashed a virus that will kill millions. Clark must put a stop to him, while Lex wonders what happens when he will tell Lana his newest secret. [/shadow]
Opis ostatniego odcinka z 5 serii(110):
[shadow=red]Professor Fine has unleashed a virus that will kill millions. Clark must put a stop to him, while Lex wonders what happens when he will tell Lana his newest secret. [/shadow]
Nobody does it better
-
Ryan Lavery
Ciekawe jak scenarzyści wyobrażają sobie dalsze losy bohaterów, przeciez w ostatnim odcinku wszystko zakończyło się na niekorzyść wszystkich postaci. Clarke, powędrował do innego świata. Cleo i jej ojciec zginęli, podobnie chyba Lex, Lana opuściła miasto, ojciec Clarke'a nie wiadomo czy przeżył. Co Ci scenarzyści kombinuą? 
To nie zupełnie tak Natalio, fakty które przytoczyłać to koniec 3 sezonu (chyba niedawno to było na TVN). Po tych wydarzeniach jeszcze były emitawane dwa sezony, oczyście w USA. Teraz czekamy na 6 sezon. A TVN pewnie wyemituje 4 sezon najwcześniej za pół roku, chyba że zrobi jakąś niespodziankę na jesień ale wątpię.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dziękuje bardzo za wyjaśnienia Majkel. 
Możesz mi jeszcze Majkel tak w skróćie streścić co będzie się dalej działo z bohaterami. Chodzi mi min czy Cleo naprawde zginie i jak Clarkowi uda się powrócić do świata ludzi.
I co z Lexem?
Słyszałam też ze Lana będzie podkładała kłody pod nogi Clarkowi.
Dziękuje nbardzo za odpowiedź
Pozdrowienia.
Możesz mi jeszcze Majkel tak w skróćie streścić co będzie się dalej działo z bohaterami. Chodzi mi min czy Cleo naprawde zginie i jak Clarkowi uda się powrócić do świata ludzi.
I co z Lexem?
Słyszałam też ze Lana będzie podkładała kłody pod nogi Clarkowi.
Dziękuje nbardzo za odpowiedź
Pozdrowienia.
-
SallyFan
-
Ryan Lavery
-
SallyFan
-
Ryan Lavery
-
Ryan Lavery