Rick wyraznie daje jej do zrozumienia ze do niej czuje znacznie wiecej niz do Amber. Pociąga go o wiele bardziej z wlasną zona nawet sypiec za bardzo nie ma ochotygwiazda69 pisze:To Kimberley jest osoba egoistyczna jak dla mnie-nie zwaza na dobro dziecko,Amber ani nawet Ricka.Chce go miec tylko dla siebie...co z tego ze ma zone i dziecko...przeciez to drobny szczegol prawda?![]()
Kim, Becky to suki za to Amber to istny aniołek bez skazygwiazda69 pisze:Z Becky tez niezla bitch.Sama oddala dziecko i teraz sie dziwi jak Amber mogla je wziac...i tak lepiej dla dziecka,ze wychowuje je Amber z Rickiem.
Becky działała dziś pod wpływem emocji i lekkomyślnie (np. jadąc nieostrożnie autem z dzieckiem), najfajniejsze dziś sceny to 3 super panie razem Stephanie,Brooke,Amber
Kimberley musiała bezczelnie zadzwonić do Ricka a on znowu też był taki słodki dla niej blee! i jeszcze była przypomniana ta piosenka i znowu lektor popsuł bo tłumaczył. A co sądzicie o Sarah?? Wg mnie nawet fajna postać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Rick mnie zaczyna denerwować i to coraz bardziej....zachowuje sie jak jakiś 5-letni chłopiec, albo i gorzej...no poprostu koszmar. Niech nie robi lepiej Amber nadziei na coś co sie nie zdarzy, bo w jego głowie jest tylko Kim, na którą już nie mogę poprostu patrzec
jest strasznie nudna i juz nie moge słuchać tego jej gadanie, że są dla siebie z Rickiem stworzeni itd..ona jest nienormalna i tyle.
Myślisz, jak większość facetów w "Modzie...". Czy naprawdę dziecku potrzebne jest, żeby rodzice byli małżeństwem? Kim chce szczęścia. Nie ma w tym nic złego.gwiazda69 pisze:To Kimberley jest osoba egoistyczna jak dla mnie-nie zwaza na dobro dziecko,Amber ani nawet Ricka.Chce go miec tylko dla siebie...co z tego ze ma zone i dziecko...przeciez to drobny szczegol prawda?![]()
Przecież Becky się nie dziwi postępkom kuzyneczki. Amber nigdy nie ukrywała jaką jest podłą materialistką, dzikuską i gówniarą.gwiazda69 pisze:Z Becky tez niezla bitch.Sama oddala dziecko i teraz sie dziwi jak Amber mogla je wziac...i tak lepiej dla dziecka,ze wychowuje je Amber z Rickiem.
Miło dziś było zobaczyć Steph, Brooke i Amber razem.
Trzy blondyny w jednym choć jak dla mnie to ujdzie bezproblemowo tylko ta pierwsza...
Bardzo głupia nudna, idiotyczna scena z piosenką, poskakałem sobie wtedy po kanałach i jeszcze Kim zaczęła składać oferty Rickowi o spacerkach na plaży razem z małym Erykiem, bo musi go koniecznie poznać - jednym słowem bbbllleee!!
Zauważyliście, że jak tylko Amber zapytała się o dziecko, to Brooke od razu podchwyciła temat stawiając Steph w złym świetle???
I dziwne, że nie zauważyli tej zabawki, co lezała przy drzwiach....

Bardzo głupia nudna, idiotyczna scena z piosenką, poskakałem sobie wtedy po kanałach i jeszcze Kim zaczęła składać oferty Rickowi o spacerkach na plaży razem z małym Erykiem, bo musi go koniecznie poznać - jednym słowem bbbllleee!!
Zauważyliście, że jak tylko Amber zapytała się o dziecko, to Brooke od razu podchwyciła temat stawiając Steph w złym świetle???
I dziwne, że nie zauważyli tej zabawki, co lezała przy drzwiach....
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Przecież Brookie nie będzie bronić Stefy.Bartex pisze: Zauważyliście, że jak tylko Amber zapytała się o dziecko, to Brooke od razu podchwyciła temat stawiając Steph w złym świetle???![]()
![]()
Zauważyliście że Stephanie była trochę skruszona przed Brooke przez to jak ją zaatakowała? W ogóle to z nożem to była po lekach ok, ale prędzej jak ją dusiłą to po czym była? Po niczym chyba i zaatakowała -wtedy chyba chwilowo niepoczytalna była. W każdym razie dobrze ż ejuż normalnie się spierały a nie tak ostro 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tabletki nasenne to żadne usprawiedliwienie dla Stefy. Przcież te tabletki miały ja uspokoić. Gdyby ich nie wzięła to by dopiero było...Adex-fan Brooke pisze:Zauważyliście że Stephanie była trochę skruszona przed Brooke przez to jak ją zaatakowała? W ogóle to z nożem to była po lekach ok, ale prędzej jak ją dusiłą to po czym była? Po niczym chyba i zaatakowała -wtedy chyba chwilowo niepoczytalna była. W każdym razie dobrze ż ejuż normalnie się spierały a nie tak ostro
A zauważyliście, że ostatnio trochę bardziej depilują Kimberly. Ma mniej brwi niż na początku, dobrze, że ktos z tym gąszczem werszcie robi porządek. Ale wąsów pod nosem nawet po depilacji nie potrafia ukryć. Poza tym ma krzywe usta i nie powinna miec roli smutnej dziewczyny, a tylko wesołe uśmiechnięte, to może nie wyglądała by tak tragicznie brzydko. Chociaż trudno w jej przypadku mieć taką nadzieję. Za to Becky jest bardzo ładna, ma śliczną figurę i robi się ciepło wokolo jak się gdzieś pojawia. Amber piękna jak zwykle, ma inny typ urody, ale tez dobrze ją widzieć, a szczególnie jej oczy, troche jak oczy dziecka. Niestety brakło prądu u mnie w domu na te ciekawe sceny i nie wszystko widziałam. Więc mogę powiedziec tylko tyle, że dobrze, że Becky zobaczyła znamię, szkoda mi Amber, ale teraz będzie ciekawiej. I z tego samego powodu super że Brooke wróciła. Ridge mnie znowu wkurzył, a Taylor rozumiem. Chyba każda matka zrozumiała by jej decyzję. To takie oczywiste.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Mnie podobały się wczorajsze odcinki ze względu na Becky, Sally i Brooke. Szkoda, że Sally pokazana była tylko w trakcie dyskusji z Kimberly, ale mówiła mądrze. Brooke i Steph - kolejne świetne sceny. To prawda, Stephanie było głupio za swój "wyskok" na Brooke ale zauważcie jak szybko zakończyły spór, kiedy rozmowa zeszła na temat Amber i Becky. Jak widać obie potrafią odłożyć swoje urazy na bok, jeśli w grę wchodzi rodzina i bliscy. Cieszę się, że Becky zna już prawdę. Przechodziła przez ogromne piekło - i jeszcze taki cios od własnej kuzynki i ciotki...
Becky ukradła dziecko! Przecież powinna się cieszyć ,że dziecko które postanowiła oddać ma teraz wspaniały dom i kochającą rodzinę. Ale ona jest nieodpowiedzialna, najpierw decyduje się nie wychowywać dziecka i je oddaje a potem szuka go i próbuje odnaleść. Wina tutaj jest wszystkich ale Becky nie powinna porywać dziecka ale porozmawiać z Amber.
Nobody does it better
Wydaje mi się, że Becky zabierając małego, postąpiła tak jak na matkę przystało. To prawda oddała dziecko wcześniej, ale myslała że do domu dziecka. Tak przynajmniej ja informowano. Później zrozumiała swój błąd i chciała odnaleźć swojego dzieciaczka a Amber ją powstrzymywała.
Większa wina leży własnie po jej stronie. Nie dość że okłamała swoją kuzynkę, to jeszcze chciała jej się pozbyć. Może i dziecko miałoby wszystko czego by zapranęło wychowujac się przy Amber i Ricku, ale Amber przez cały czas zyłaby w kłamstwie. Natomiast Becky porywając małego czuła się oszukana i zraniona. Nic dziwnego że w tym momencie nie myślała rozsądnie.
Większa wina leży własnie po jej stronie. Nie dość że okłamała swoją kuzynkę, to jeszcze chciała jej się pozbyć. Może i dziecko miałoby wszystko czego by zapranęło wychowujac się przy Amber i Ricku, ale Amber przez cały czas zyłaby w kłamstwie. Natomiast Becky porywając małego czuła się oszukana i zraniona. Nic dziwnego że w tym momencie nie myślała rozsądnie.