Becky Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

No coz ja nie widze nic ladnego w przecpanych oczach Becky ani w niej samej ::krzyw:: Amber jest o wiele ladniejsza
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ale oczy Becky aż tak się nie wyróżniaja jak końskie zęby szkapy Amber.
Marisa

Post autor: Marisa »

Jest mi żal Becky, ale to nie zmienia faktu, że dziecku lepiej będzie z Amber. Becky jest nieodpowiedzialna i nie umie się zająć synkiem. Życze jej wszystkiego najlepszego ale zdala od małego :roll: ::kwasny::
Myl

Post autor: Myl »

Dla mnie Becky powinna ponieść konsekwencje swojego czynu, kiedy oddała małego.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Myl pisze:Dla mnie Becky powinna ponieść konsekwencje swojego czynu, kiedy oddała małego.
O co ci chodzi? Co masz na myśli? Ona poniosła konsekwencje, tj. martwiła się o dziecko, nie wiedziała co się z nim dzieje.
Marisa

A kiedy wreszcie dostała szansę, by chwilę z nim pobyć, omal nie spowodowała, że umarło :!:
Myl

Post autor: Myl »

Chodzi mi o to, że jak zdecydowała, że pozbywa sie dziecka, to nie powinna dostać drugiej szansy na wychowanie dziecka.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Nie spisywałabym Becky od razu na straty, każda młoda matka musi nauczyc się opieki nad dzieckiem ,a ona tej okazji nie miała.
Fakt,że to głupota zostawiać tak małe dziecko samo ,powinna je wziąć ze sobą,ale trzeba się cieszyć ,że Erykowi nic się nie stało i mieć nadzieję na to,że to przykre doświadczenie nauczy ją ,jak wielka odpowiedzialność na niej spoczywa .
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Tez sie zgadzam,ze powinna poniesc konswekwencje tj.oddala dziecko,wiec niech zapomni o nim i liczy sie z tym,ze je ODDAŁA.Ja bym nie chciala miec matki,ktora mnie oddala,a potem nagle sobie o mnie przypomniala.Nie umialabym chyba czegos takego wybaczyc.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Brooklyn

gwiazda69 pisze:Tez sie zgadzam,ze powinna poniesc konswekwencje tj.oddala dziecko,wiec niech zapomni o nim i liczy sie z tym,ze je ODDAŁA.Ja bym nie chciala miec matki,ktora mnie oddala,a potem nagle sobie o mnie przypomniala.Nie umialabym chyba czegos takego wybaczyc.
Becky poniosła konsekwencje oddania dziecka, tj. czuła niepoój, martwiła się o nie i nie wiedziała, gdzie ono jest. Nagle przypomina? ::ke:: Rebbeca nigdy nie zapomniała o dziecku.
Marisa

Konsekwencje to ona już poniosła, życie pokazało jej, że nie nadaję się na matkę, przynajmniej jeszcze nie teraz. Bądź, co bądź, ale widać, że Amber kocha dziecko i pokazywali jak się nim opiekowała, nie to co Becky ::kwasny:: Nie rozumiem dlaczego ją usprawiedliwiasz, a jeśli dziecko zostanie z nią i sytuacja znowu się powtórzy :?:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zgadzam się z tymi co zauważyli nieodpowiedzialne zachowanie Becky -natomiast Amber szczerze kocha dziecko i potrafi się o nie troszczyć.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooklyn

Marisa pisze:Nie rozumiem dlaczego ją usprawiedliwiasz, a jeśli dziecko zostanie z nią i sytuacja znowu się powtórzy :?:
A ja nie rozumiem, dlaczego jesteś po stronie Amber.
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Oj widać,że duża wiekszość jest po stronie Amber, ale nie zapominajcie ,że kobiety czasami przeżywają szok po porodzie , który przecież z czasem mija.
Może Becky była w takim szoku i dlatego odrzuciła dziecko.Ale skoro zrozumiała ,że je również kocha to chyba ma większe prawo do niego niż ktoś kto je zabrał i to raczej nie odbyło sie zgodnie z prawem .
Amber je sobie przywłaszczyła bo było jej potrzebne , ale nie dlatego ,że je pokochała .Miłość do dziecka przyszła z czasem ,tak samo jak u Becky.
Becky nie jest święta , ale skoro dziecko kocha matka biologiczna i ciotka jednocześnie ,to chyba matka ma pierszeństwo.
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Amber bardzo cwanie z dzieckiem postapiła, poza tym Becky jest sama a panna Moore miała wszystko na zawołanie - nic dziwnego, że szybko się przystosowała. :?: :!:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
ODPOWIEDZ