Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia ten Giovanni...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Ja zauwazylam,ze Amber slabo sie maluje(czyt.naturalnie)kiedy przezywa jakas tragedie tj.porwanie dziecka,smierc synka itp,a potem i tak pewnie pwroci do ostrego make-up'u -na jej niekorzysc ::jezyk:: jednak dla mnie i tak zawsze bedzie ładna :serce:
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
agavill

Post autor: agavill »

Amber w ogole coraz lepiej sie ubiera i maluje. jej ostatnia sukienka w ktorej przyrzadzila kolacje z okazji wyjazdu Becky byla cudna:)
Myl

Post autor: Myl »

Szkoda, że nie ma odcinka w niedziele, już bym wiedział jak sie rozwinie ta akcja w hotelu :)
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Miałem wrażenie że jakby Becky nie trzymała dziecka, to koniówa by sie na nią rzuciła. Teraz Amber i Becky są jak 2 Sheile :lol:
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Sukienka Amber była ładna ale ubierać kogoś, kto ma tak męską budowę ciała (i zero biustu) w podkreślającą kształty sukienkę to groteska - wyglądała tak: z przodu deska, z tyłu deska ... ::jezyk::
I do tego te ogromne usta znowu tak czerwone...wyglądała jak panna z domu publicznego (zresztą w większości scen tak wygląda...) :oops: :oops: :oops:
Jasmine
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Amber naprawdę ładnie wygladała w tym serialu tylko dwa razy. Po raz pierwszy na swoim ślubie, ale tylko w garderobie, a drugi na kolacji z Rickiem, podczas której Eric nazwał ją damą.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Lepiej by byla szczupla niz miala za duzo cialka ::krzyw:: zreszta taka figura jej mi sie tam podoba ::jezyk:: wiele dziewczyn chcialoby miec taka figure jak ona
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Marisa

Post autor: Marisa »

Tak, na kolacji z Rickiem Amber wyglądała Bosko :mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja tam jak na nią patrzę to zawsze widzę konia:)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Konia ::ysz::
Eryk nie martwi się dzieckiem ale tym kto pojedzie do Paryża, co za dziadek! Swoją drogą źle ,że Sarah wygaduje się przed Becky o prawdzie na temat jej dziecka i zmarłego[*] dziecka Amber i Ricka. Mogła jej wytłumaczyć ,że takie rzeczy się zdarzają i to przypadek a dziecko Amber od zawsze miało znamię, może udałoby się uniknąć skandalu jaki obecnie jest. Wszyscy zastanawiają się co stało się z Becky...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Alexander pisze:Konia ::ysz::
Eryk nie martwi się dzieckiem ale tym kto pojedzie do Paryża, co za dziadek! Swoją drogą źle ,że Sarah wygaduje się przed Becky o prawdzie na temat jej dziecka i zmarłego[*] dziecka Amber i Ricka. Mogła jej wytłumaczyć ,że takie rzeczy się zdarzają i to przypadek a dziecko Amber od zawsze miało znamię, może udałoby się uniknąć skandalu jaki obecnie jest. Wszyscy zastanawiają się co stało się z Becky...
Kto by uwierzył, że dwóch różnych chłopców ma identyczne znamię i do tego w tym samym miejscu? ::kwasny:: ::plask wczolo:

O dzisiejszych odcinkach...
Becky w końcu zgasiła Amber. :mrgreen: 8) Niestety później Amber próbowała podejść kuzynkę i... chyba jej się to udało. ::krzyw::
Rick jest beznadziejny. Brooke się o niego martwi, radzi mu, a ten się unosi i jest dla niej niemiły. ::cojest:: ::plask wczolo:
Miło się oglądało Kim. Nie najeżdżała na Brooke, nie miała zapadniętych kącików ust. 8)
Myl

Post autor: Myl »

Mi też Amber przypomina czasami konia ::ysz:: ale jak sie nie wymaluje to nie wygląda tak źle. A Kim wreszcie sie uśmiechnęła :P. Becky chyba ruszyło sumienie, ale mi sie wydaje, że te deklaracje Amber nie są do końca szczere :)
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Myl pisze:[...]te deklaracje Amber nie są do końca szczere :)
Pewnie, że nie są. Becky cały czas mówiła szczerze, to co myślała, miała jakieś stanowisko, ale Amber prowadziła gierki, żeby dopiąć swego.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

O miłości do dziecka AMber nie kłamie, na pewno się kiedyś przekonacie to co powiedziałą że kocha jego najabrdziej na świecie to prawda.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany