PS: A w jednym z odcinków "Dynastii" w serii 2 Alexis oglądała ten serial
Statek miłości (Love Boat)
- Adex-fan Brooke
Statek miłości (Love Boat)
Oglądacie "Statek miłości"
Obecnie dają odcinki z roku 1977 na Tvp2 po 15 godzinie a "Gliniarza i prokuratora" przenieśli na po 19, o dziwo ten serial to sitcom, ale uważam że śmiech całkiem nie pasuje do tego serialu, poza tym humor jest naciągany, powiedzmy jednak że na wakacje to serial lekki i przyjemny no i to hit zmarłego A. Spellinga gdzie podobnie jak w "Hotelu" pojawiają się znane stare gwiazdy -była już jedna z "Aniołków Charliego" a ostatnio Pamela Belwood (Claudia z "Dynastii" -niestety widziałem tylko końcówkę tego odcinka
)Ktoś śledzi? Polecam 
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:57 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Zbierasz każdy? Odcinek z Diahann oglądałem, raczej zerkam na każdy -dziś był koleś co był policjantem Morettim w "Dynastii Colbych" -nawiązał romans z tą babką co występowała w "Trzeciej planecie od słońca".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
pewnie ze zbieram, przeciez to klasyka telewizji.Adex-fan Brooke pisze:Zbierasz każdy? Odcinek z Diahann oglądałem, raczej zerkam na każdy -dziś był koleś co był policjantem Morettim w "Dynastii Colbych" -nawiązał romans z tą babką co występowała w "Trzeciej planecie od słońca".
ogolnie przez caly serial przewinela sie plejada gwiazd. praktycznie co odcinek widzimy kogos znanego
a ta babka to Jane Curtin - lubilem ją w takim serialu komediowym "Kate i Allie".
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Jeśli tylko rano to nie bardzo
Ale czasem warto zerknąc na ten serial tam się przewinęła masa gwiazd lub takich osób, które dopiero potem stały się gwiazdami -szczególnie serialowymi np. w innych produkcjach A. Spellinga.
Re: Statek miłości
A czy w "Gliniarzu i prokuratorze" nie grała Bobbie Eakes?Adex-fan Brooke pisze:Oglądacie "Statek miłości"Obecnie dają odcinki z roku 1977 na Tvp2 po 15 godzinie a "Gliniarza i prokuratora" przenieśli na po 19, o dziwo ten serial to sitcom, ale uważam że śmiech całkiem nie pasuje do tego serialu, poza tym humor jest naciągany, powiedzmy jednak że na wakacje to serial lekki i przyjemny no i to hit zmarłego A. Spellinga gdzie podobnie jak w "Hotelu" pojawiają się znane stare gwiazdy -była już jedna z "Aniołków Charliego" a ostatnio Pamela Belwood (Claudia z "Dynastii" -niestety widziałem tylko końcówkę tego odcinka
![]()
)Ktoś śledzi? Polecam
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
"Statek miłości" to serial dla każdego, każdy odcinek wg podobnego schematu, każdy kończy się dobrze, mozna powiedziec że każdy przynudza, ale wcale nie bo miło czasem pooglądac taki lekki, humorystyczny serial i to jeszcze z dobra obsadą i klimatem lat '70.
- Adex-fan Brooke
Warto zerkać, zawsze może być ktoś z "Dynastii"
Szkoda tylko że to z samego rana, ale natrafiłem niedawno na odcinek z G. Scottem -Markiem z "Dynastii" i Clayem- Ted MacGinley -nie wiem tylko czy za drugim razem grał te samą postać bo widziałem tylko urywek. A czy był juz odcinek z Heather Locklear? Piszcie kogo już widzieliście na Tvp2, już zostało do końca tylko 50coś odcinków bo serial ma ich 149, codziennie rano po dwa dają, myślałem że obsade zmienili potem a jednak nie -jest nadal taka sama 
Ostatnio zmieniony 2007-03-09, 15:57 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Nie wiem, ale zauważyłem że do czołówki dołączył Ted MacGinley (Clay z "Dynastii" a Jefferson ze "Świata wg Bundych")
A Julie nie ma, co się stało z nią? Jest jakaś inna.
W ogóle podoba mi się ta czołówka, aż chciałoby się popłynąc chociaż raz tym statkiem
W ogóle podoba mi się ta czołówka, aż chciałoby się popłynąc chociaż raz tym statkiem