Statek miłości (Love Boat)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Statek miłości (Love Boat)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oglądacie "Statek miłości" :?: Obecnie dają odcinki z roku 1977 na Tvp2 po 15 godzinie a "Gliniarza i prokuratora" przenieśli na po 19, o dziwo ten serial to sitcom, ale uważam że śmiech całkiem nie pasuje do tego serialu, poza tym humor jest naciągany, powiedzmy jednak że na wakacje to serial lekki i przyjemny no i to hit zmarłego A. Spellinga gdzie podobnie jak w "Hotelu" pojawiają się znane stare gwiazdy -była już jedna z "Aniołków Charliego" a ostatnio Pamela Belwood (Claudia z "Dynastii" -niestety widziałem tylko końcówkę tego odcinka :evil: :cry: )Ktoś śledzi? Polecam :!:
PS: A w jednym z odcinków "Dynastii" w serii 2 Alexis oglądała ten serial :lol:
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:57 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

pojawiła sie tez tez Diahann Carrol (Dominique z "Dynastii") a w pozniejszych odcinkach zobaczymy Heather Locklear i Pamele Sue Martin. Nagrywam kazdy! Mam nadzieje ze wyemitują wszystkie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Zbierasz każdy? Odcinek z Diahann oglądałem, raczej zerkam na każdy -dziś był koleś co był policjantem Morettim w "Dynastii Colbych" -nawiązał romans z tą babką co występowała w "Trzeciej planecie od słońca".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Adex-fan Brooke pisze:Zbierasz każdy? Odcinek z Diahann oglądałem, raczej zerkam na każdy -dziś był koleś co był policjantem Morettim w "Dynastii Colbych" -nawiązał romans z tą babką co występowała w "Trzeciej planecie od słońca".
pewnie ze zbieram, przeciez to klasyka telewizji.
ogolnie przez caly serial przewinela sie plejada gwiazd. praktycznie co odcinek widzimy kogos znanego :)
a ta babka to Jane Curtin - lubilem ją w takim serialu komediowym "Kate i Allie".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Też pamiętam trochę sitcom "Kate i Allie". :)
Primok

Post autor: Primok »

Od 22 listopada sezon 2 (odcinki z roku 1978) na TVP2 ok. 5.20 rano - dwa dziennie :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jeśli tylko rano to nie bardzo ::kwasny:: Ale czasem warto zerknąc na ten serial tam się przewinęła masa gwiazd lub takich osób, które dopiero potem stały się gwiazdami -szczególnie serialowymi np. w innych produkcjach A. Spellinga.
Awatar użytkownika
Thorne

Re: Statek miłości

Post autor: Thorne »

Adex-fan Brooke pisze:Oglądacie "Statek miłości" :?: Obecnie dają odcinki z roku 1977 na Tvp2 po 15 godzinie a "Gliniarza i prokuratora" przenieśli na po 19, o dziwo ten serial to sitcom, ale uważam że śmiech całkiem nie pasuje do tego serialu, poza tym humor jest naciągany, powiedzmy jednak że na wakacje to serial lekki i przyjemny no i to hit zmarłego A. Spellinga gdzie podobnie jak w "Hotelu" pojawiają się znane stare gwiazdy -była już jedna z "Aniołków Charliego" a ostatnio Pamela Belwood (Claudia z "Dynastii" -niestety widziałem tylko końcówkę tego odcinka :evil: :cry: )Ktoś śledzi? Polecam :!:
PS: A w jednym z odcinków "Dynastii" w serii 2 Alexis oglądała ten serial :lol:
A czy w "Gliniarzu i prokuratorze" nie grała Bobbie Eakes?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak była w jednym odcinku.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ogólnie ciekawy serial,ale to już dygresja. Statek miłości to na chwilę obecną dla mnie czarna magia,ale z chęcią bym obejrzał co nieco z tak dawnego okresu-77r.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

"Statek miłości" to serial dla każdego, każdy odcinek wg podobnego schematu, każdy kończy się dobrze, mozna powiedziec że każdy przynudza, ale wcale nie bo miło czasem pooglądac taki lekki, humorystyczny serial i to jeszcze z dobra obsadą i klimatem lat '70.
Primok

Post autor: Primok »

TVP2 wyemituje chyba wszystkie odcinki - już niedługo zacznie się sezon 4 :wink: .
Niektóre odcinki są naprawdę rewelacyjne.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Warto zerkać, zawsze może być ktoś z "Dynastii" :) Szkoda tylko że to z samego rana, ale natrafiłem niedawno na odcinek z G. Scottem -Markiem z "Dynastii" i Clayem- Ted MacGinley -nie wiem tylko czy za drugim razem grał te samą postać bo widziałem tylko urywek. A czy był juz odcinek z Heather Locklear? Piszcie kogo już widzieliście na Tvp2, już zostało do końca tylko 50coś odcinków bo serial ma ich 149, codziennie rano po dwa dają, myślałem że obsade zmienili potem a jednak nie -jest nadal taka sama :)
Ostatnio zmieniony 2007-03-09, 15:57 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Był już Steven z "Dynastii"? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie wiem, ale zauważyłem że do czołówki dołączył Ted MacGinley (Clay z "Dynastii" a Jefferson ze "Świata wg Bundych") :) A Julie nie ma, co się stało z nią? Jest jakaś inna.
W ogóle podoba mi się ta czołówka, aż chciałoby się popłynąc chociaż raz tym statkiem :zeby:
ODPOWIEDZ