Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
Sceny te wyciskają wiele łez. Nie mogę ich powstrzymać,gdy oglądam te odcinki. Taylor swą empatią wzbudza u mnie wielki podziw. Odrzuciła leki,tylko po to,by zagwarantować swym nienarodzonym dzieciom byt.Alexander pisze:Tak, sceny są wzruszające i wyciskają łzy...
Taylor pięknie walczyła o narodziny swoich córeczek...
Ridge pokazał jak bardzo kocha swoją żonę...
Spectra pomimo nienawiści do Forresterów zachowała się wspaniale...
Wszyscy się jednoczą w miłości do Taylor...
- Adex-fan Brooke
To było dobre z Brooke i Macy
ale to nie koniec tego wieczoru...
Podobało mi się też jak Taylor podziękowała Brooke na oczach wszystkich, poza tym te sceny ze śmiercią kliniczną Taylor to bajka i przesadzone teksty. Giovanni dziś trochę korzystniej wyglądał (pewnie dlatego że miał scenkę z Brooke
bez niej dzisiejsze odcinki to by było dno-nie no sorry jeszcze Darla -fajnie jak pomogła Macy i powiedziała kilka mądrych rzeczy i była przy tym piosenka Kiss me, ale Macy i tak marnie jakoś wyglądała jak się szykowała)
Podobało mi się też jak Taylor podziękowała Brooke na oczach wszystkich, poza tym te sceny ze śmiercią kliniczną Taylor to bajka i przesadzone teksty. Giovanni dziś trochę korzystniej wyglądał (pewnie dlatego że miał scenkę z Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- alexisjunior
No coz historia lubi sie powtarzac w stosunku do naszych niezdecydowanych panow
Ridge i Taylor albo Brooke,Rick,ktory wahal sie miedzy przeslodzona Kim,a wspaniala Amber
no i teraz wreszcie Thorne,ktory nie potrafi wybrac i zdecydowac sie kogo jednak kocha:Macy czy Brooke
gdyby wlasnie nie te niezdecydowania to nie mielibysmy co ogladac i co sledzic na ekranie telweizorow
ahh...
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Dziś płakałam jak Taylor patrzyła przez szybe na swoje dzieci. Dla matki która dopiero urodziła to tragedia, kiedy nie może przytulić dziecka. I bardzo mi się podobało jak Taylor podziękowała Brooke, mam nadzieję, że Stefa słyszała.
A najlepsze sceny były w Insomni jak Brooke zademonstrowała Macy jak działa na mężczyzn jej magnetyzm. Śmiałam się z tego i bardzo mi się podobało. Rozmówki między paniami równie słodkie.
-Macy: Uważaj, jesteś na moim terenie!
-Brooke: I co mi zrobisz? Zawyżysz mi rachunek?
Taką Brooke lubię. Macy narzucaniem się Thornowi traci, bo nie robi tego tak słodko jak jej rywalka.
A najlepsze sceny były w Insomni jak Brooke zademonstrowała Macy jak działa na mężczyzn jej magnetyzm. Śmiałam się z tego i bardzo mi się podobało. Rozmówki między paniami równie słodkie.
-Macy: Uważaj, jesteś na moim terenie!
-Brooke: I co mi zrobisz? Zawyżysz mi rachunek?
Taką Brooke lubię. Macy narzucaniem się Thornowi traci, bo nie robi tego tak słodko jak jej rywalka.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Ale Thorne jest falszywy...raz mowi jak bardzo mu zalezy na Macy,a potem rzuca sie na Brooke,ehh..szkoda gadac zreszta tak samo jak na Ricka
[ Dodano: 2006-07-18, 17:02 ]
Zreszta nie chodzi tutaj juz o mentalnosc,ale o to,ze jest to tylko serial i kibicuje Amber.Uwazam,ze jest ciekawsza i lepsza postacia i dlatego zasluguje na to dziecko,bo gdyby Becky je zabrala to nie byloby juz tak ciekawie
dziecko ma byc z Amber i juz 
[ Dodano: 2006-07-18, 17:02 ]
Zreszta nie chodzi tutaj juz o mentalnosc,ale o to,ze jest to tylko serial i kibicuje Amber.Uwazam,ze jest ciekawsza i lepsza postacia i dlatego zasluguje na to dziecko,bo gdyby Becky je zabrala to nie byloby juz tak ciekawie
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
- Adex-fan Brooke
Dzisiaj Brooke była w pełni cudowna
A jej śpiew podobał mi się bardziej niż playback Macy i te jej paskudne miny jakie dziś strzelała -dobre też jak Macy powiedziała że będzie występ a Brooke do Giovanniego "Iha" czy jakoś tak
No a drugi odcinek mi przypomniał dlaczego tak kibicuje Thorne'owi i Brooke i ich forbiddden love (te ich wyznania były emocjonujące, Brooke szczerze uważa że go kocha a on ją -wreszcie to powiedział!) A Eryk przesadza bo sam nie jest święty! Z resztą świętych w tym serialu to nie ma.
No a drugi odcinek mi przypomniał dlaczego tak kibicuje Thorne'owi i Brooke i ich forbiddden love (te ich wyznania były emocjonujące, Brooke szczerze uważa że go kocha a on ją -wreszcie to powiedział!) A Eryk przesadza bo sam nie jest święty! Z resztą świętych w tym serialu to nie ma.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Są święci w tym serialu, Adex!
Macy ślicznie śpiewa
Ach, ta Bobbie Eakes!
Rozczuliła mnie dzisiaj swoim śpiewem... I w ogóle cudnie upokorzyła Brooke...

Macy ślicznie śpiewa
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".