Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Stefa każdy bylejaki pretekst znajdzie, żeby tylko coś powiedzieć przeciw Brooke. Co na to Ridge? A co on ma do tego? To chyba on zdecydował, że nie chce Brooke tylko Taylor więc niech nie płacze. Jakbym miała się użerać z taką teściową jak Stephanie to bym się pochlastała ;) Mam nadzieję, że Thorne nie będzie drugim Ridgem, który nie potrafi postawić się chorej miłości Stephanie. Ta kobieta to taki puppet master, wszystkimi chce dyrygować jak kukiełkami. Już sobie obmyśliła, że Ridge ma być z Taylor, Thorne z Macy i teraz wszyscy mają grać jak im Stefcia zagra ;)
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Stefa chce sterować ludzmi, a Brooke to robi. :D
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Wiwi-przepraszam za zaspoilerowanie. Nie wiem,jak to się stało,że napisałem fakt z przyszłości,ale zapewniam,że to nie było celowe. Zwykłe nieświadome zagalopowanie się.

Akceptacja i bezpieczeństwo-ok,ale to można znaleźć także w przyjacielu. Poza tym,ja zapytałem tylko,czy to nie jest przypadkiem tylko seksualna żądza. To nie było twierdzenie. Nie mogę w 100% tego określić,bo kto zrozumie kobiety? :mrgreen: :zeby:
Mimo tych wszystkich kołków,jakie zawiesiłem na postaci Brooke,utworzyła się między mną,a nią jakaś dziwna więź i nie mogę pojąć skąd przywędrowała :mrgreen: ,czyżby umysł mówił co innego,a serce co innego? Urok Brooke jest bardzo silny...
(Więź tylko z mojej strony,oczywiście).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No więc odpowiedź jest prosta: to bardziej skomplikowane niż seksualna żądza, ja myśłe że niektózy mogą byc trochę uprzedzeni do Brooke bo mają jej za złe że rywalizowała z Taylor i że Ridge nadal kocha Brooke, tylko wybrał Taylor bo ma z nia dzieci. Mylę się? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Thorne

Alexander pisze:
gwiazda69 pisze:Czy ktos zauwazyl,ze nie ma juz w obsadzie Ricka?!To chyba nie znaczy,ze zmiana aktora juz wkrotce:>nasz Jacob juz sie nie pojawi w serialu? :( ktos wie cos o tym? :shock:
To nie temat do tego typu rozważań

Biedna Stephanie znów dostała cios w samo serce, Thorne i Brooke mocno na nią naskoczyli kobieta niestety nie wytrzymała i coś się stało... :( Macy ma nadzieje na miłość Thorna a tu na jej trasie staje Brooke... Niestety ta druga rozśmieszyła mnie tym ,że przy Thornie wie co to prawdziwa miłość, o ile wiem mówiła to także Ridgowi i Erykowi.
Dokładnie! Dziś Brooke powiedziała Thorne'owi "Jesteśmy dla siebie stworzeni". To samo mówiła Ridge'owi.
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Ipo pisze:Jej rodziny, a ona chce ją chronić bo doskonale wie co to za ziółko. Brooke z niejednego pieca już chleb jadła. Thorne ostatnim bochenkiem chleba z pewnością nie bedzie o czym Stefa wie. :D
Przesadzasz trochę z tym niejednym piecem, bo nie było ich tak wiele, tyle że w jednej rodzinie, a skąd Stefa może wiedzieć będzie czy nie będzie, nie wiedziałam, że ma zdolność jasnowidzenia. Znienawidziła Brooke jak tylko się dowiedziała czyją jest córką.
Awatar użytkownika
Thorne

Adex-fan Brooke pisze:No więc odpowiedź jest prosta: to bardziej skomplikowane niż seksualna żądza, ja myśłe że niektózy mogą byc trochę uprzedzeni do Brooke bo mają jej za złe że rywalizowała z Taylor i że Ridge nadal kocha Brooke, tylko wybrał Taylor bo ma z nia dzieci. Mylę się? ::chytry::
Skoro uważasz,że Ridge nie kocha Taylor,to wstąpiłeś właśnie na pole z wielkim napisem "Gruby Błąd". Co jak co,ale ostatnia batalia Taylor o życie i zdrowie dała dowód wielkiej miłości Ridge'a do swej żony. Związek oparty na obowiązku obserwować można w domku gościnnym-Rick&Amber.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

::loll:: ::plask wczolo: Jakby tym postaciom piece liczyć to byliby grubasami wszyscy ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Thorne

Adex-fan Brooke pisze:::loll:: ::plask wczolo: Jakby tym postaciom piece liczyć to byliby grubasami wszyscy ::jezyk::
Taylor też? Tylko Ridge,a wcześniej Blake ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Thorne pisze:
Adex-fan Brooke pisze:No więc odpowiedź jest prosta: to bardziej skomplikowane niż seksualna żądza, ja myśłe że niektózy mogą byc trochę uprzedzeni do Brooke bo mają jej za złe że rywalizowała z Taylor i że Ridge nadal kocha Brooke, tylko wybrał Taylor bo ma z nia dzieci. Mylę się? ::chytry::
Skoro uważasz,że Ridge nie kocha Taylor,to wstąpiłeś właśnie na pole z wielkim napisem "Gruby Błąd". Co jak co,ale ostatnia batalia Taylor o życie i zdrowie dała dowód wielkiej miłości Ridge'a do swej żony. Związek oparty na obowiązku obserwować można w domku gościnnym-Rick&Amber.
Napisałem że także kocha Brooke nic innego.

[ Dodano: 2006-07-19, 20:09 ]
Thorne pisze:
Adex-fan Brooke pisze:::loll:: ::plask wczolo: Jakby tym postaciom piece liczyć to byliby grubasami wszyscy ::jezyk::
Taylor też? Tylko Ridge,a wcześniej Blake ::rad::
Pamiętajmy o Jamesie, Eryku, Thorn'nie, Omarze...
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

start pisze:
Przesadzasz trochę z tym niejednym piecem, bo nie było ich tak wiele, tyle że w jednej rodzinie
No sorry. Ależ ja głupi jestem. Przecież to nic takiego, ze uwiodła jednego faceta, potem jego ojca, a teraz brata. Norma.

Swoją drogą ciekawe. Macie faceta (czy też dziewczyne) która jest z Wami, ale potem nagle zakochuje sie z jednym z Waszych rodziców. Wy to oczywiscie tolerujecie. :D Nastepnie znudzona tym wszystkiom stara sie o Was, a po tym jak nie dajecie za wygraną podrywa Wam rodzenstwo. To Twoje rodzenstwo (żeby było ciekawie) jest przyrodnim rodzenstwem dzieci tej osoby. Przecież to takie normalne! ::cojest::
Ostatnio zmieniony 2006-07-19, 20:14 przez Ipo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Thorne

Gdzie napisałeś,że także kocha Brooke? Jakoś nie mogę się doczytać tego w ostatnim poście. Ty piszesz swe posty z wielkim przekonaniem,że Ridge kocha tylko Brooke...

Niech Ci będzie z tą Taylor ::rad::

[ Dodano: 2006-07-19, 20:13 ]
Ipo pisze:
start pisze:
Przesadzasz trochę z tym niejednym piecem, bo nie było ich tak wiele, tyle że w jednej rodzinie
No sorry. Ależ ja głupi jestem. Przecież to nic takiego, ze uwiodła jednego faceta, potem jego ojca, a teraz brata. Norma.

Swoją drogą ciekawe. Macie faceta (czy też dziewczyne) która jest z Wami, ale potem nagle zakochuje sie z jednym z Waszych rodziców. Wy to oczywiscie tolerujecie. :D Nastepnie znudzona tym wszystkiom stara sie o Was, a po tym jak nie dajecie za wygraną podrywa Wam rodzenstwo. Rodzenstwo dla którego dzieci tej osoby są przyrodnim rodzenstwem. Przecież to takie normalne! ::cojest::
To jest wręcz norma,standard,konwencja,normalka etc................. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Co do Taylor zapomniałem dodać Pierce'a, Granta, Stroma...
Oczywiście że jestem przekonany o miłości Ridge'a do Brooke oraz o tym że to co się zarzuca Brooke widac też u Taylor tylko trzeba się dopatrzyć (np. więcej moge powiedzieć o tym w dziale spoilerowym :wink: jeśłi ktoś nie wie skąd biore przekonania)

[ Dodano: 2006-07-19, 20:16 ]
Zapomniałem dodać że wiem iż Ridge też kocha Taylor
Awatar użytkownika
Thorne

Adex-fan Brooke pisze:Co do Taylor zapomniałem dodać Pierce'a, Granta, Stroma...
Oczywiście że jestem przekonany o miłości Ridge'a do Brooke oraz o tym że to co się zarzuca Brooke widac też u Taylor tylko trzeba się dopatrzyć (np. więcej moge powiedzieć o tym w dziale spoilerowym :wink: jeśłi ktoś nie wie skąd biore przekonania)

[ Dodano: 2006-07-19, 20:16 ]
Zapomniałem dodać że wiem iż Ridge też kocha Taylor
Tak! Oczywiście! Bo Taylor spała zarówno z ojcem Ridge'a jak i jego bratem! Na rodzące się uczucia do Eric'a Taylor odpowiedziała tłumikiem,a z Thorne'em wszyscy wiemy jak było-od początku,w przedbiegach odrzuciła go jako mężczyznę dla siebie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tym razem dałem Ci odpowiedź na prywatną wiadomość ::chytry::
Zablokowany