Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Musze cie rozczarowac Boldfanko, ale sa osoby, ktore nie cierpia Brooke chociaz ogladaja serial od samego poczatku (tak jak ja). Ta kobieta nie ma w sobie krzty przyzwoitosci. Jeszcze jak nie miala dzieci to ok, mogla robic co jej libido podpowiadalo, ale teraz jest matka dorastajacej dziewczyny. Sorry, ale nie znam nikogo kto chcialby miec matke, ktora sypia z jego/jej bracmi (i w miedzyczasie z kilkoma innymi, ktorzy sie nawineli pod spodnice).

P.S. Na kazde 100 egoistycznych, pozbawionych skrupułów zachowan Brooke przypada 1 takie zachowanie ze strony Taylor, ale oczywiscie trzeba skrzetnie odnotwac kazde potkniecie pani doktor. :]
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Biedna Stephanie bardzo się o nią martwie. Nawet Sally martwi się o nią. To przykre co się stało ale teraz romans Thorna i Brooke wyjdzie na jaw, nieświadomie ale po raz kolejny Brooke rujnuje czyjeś życie.

FanStefci, bardzo fajna animacja sam robiłeś?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Alexander pisze:
FanStefci, bardzo fajna animacja sam robiłeś?
Niestety nie, wtedy byłaby tam też Stefcia. ;) Gdzies w necie znalazłem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No my odnotowujemy bo w serialu mają wybrakowaną pamięć a propo twoja jest dobra? ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2006-07-20, 20:19 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Adex-fan Brooke pisze:No my odnotowujemy bo w serialu mają wybrakowaną pamięć a propo twoja jest dobra? ::chytry::
Wyjątkowo.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Śmiem wątpić po słowach że w międzyczasie ktoś się podwija Brooke pod spódnice, widze raczej jakieś uprzedzenie chyba :roll:
Ostatnio zmieniony 2006-07-20, 20:22 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dzisiejsze odcinki kojarzyły mi sie z serialem "Ostry dyżur":) prawie cała akcja w szpitalu. Biźniaczki są fajne takie bobasy małe:) Taylor bez tej koszmarnej charakteryzacji , ale równiez bez makijażu (i wygląda ok). Nie wiem czemu Thorne tak panikuje przed tym Ridgem, juz kiedyś był z jego byłą narzeczoną (Taylor) więc pewnie reakcja Ridge'a bedzie podobna.
PS Kimberly nie powiedziała ani słowa o Ricku! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
FanStefci

James, Connor, Grant... dalej nie bede wymieniac zeby nie spoilerowac. ::ysz::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Głupi że scenarzyści w sumie zaserwowali nam w jeden ich serialowy dzień poród Taylor i jej magiczne uzdrowienie. Thorne się może obawiać bo to najbliższa "przyjaciółka" Ridge'a ::jezyk::
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

mailo pisze: PS Kimberly nie powiedziała ani słowa o Ricku! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Może dlatego że szykują się zmiany :wink: Ricka już nawet nie ma w czołówce ::ke:: Nie pamiętam drugiej takiej sytuacji. Jakby ta postać zupełnie wyparowała z obsady...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

FanStefci pisze:James, Connor, Grant... dalej nie bede wymieniac zeby nie spoilerowac. ::ysz::
Przecież wiem o nich, ale jednak odbiegasz od faktów lub dokładności wypowiedzi.

[ Dodano: 2006-07-20, 20:29 ]
Majkel pisze:
mailo pisze: PS Kimberly nie powiedziała ani słowa o Ricku! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Może dlatego że szykują się zmiany :wink: Ricka już nawet nie ma w czołówce ::ke:: Nie pamiętam drugiej takiej sytuacji. Jakby ta postać zupełnie wyparowała z obsady...
Czas najwyższy był na to aby go usunąć :)
Awatar użytkownika
FanStefci

Więc wypowiem się dokładnie i zamilkne - standardy moralne Brooke rozmijają się ze standardami ogólnie przyjętymi w społeczenstwie. Aby sie o tym przekonać wystarczy wziąc do ręki jakikolwiek podręcznik psychologii (o innych źródłach pisanych już nie wspomnę). Jeżeli Tobie odpowiada jej zachowanie ok, każdy ma prawo oceniać wg przyjętych przez siebie pryncypiów. Moje klasyfikują Brooke jednoznacznie i kończę tą dyskusję powiedzmy dla tego, ze ma niewiele wspolnego z tematem wątku.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Adex-fan Brooke pisze:Czas najwyższy był na to aby go usunąć :)
Masz na myśli postać, czy aktora ::chytry:: ??
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

FanieStefci miałem w rękach kilka podręczników, ale ok to temat o dzisiejszym odcinku a ja Cię tu na pewno nie nawracam na Brooke, może patrze obiektywniej tylko.
Majkel mam na myśli aktora :twisted:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Myślałam że dzisiejsze odcinki będą o.k no ale musiała się zjawić święta Kim :roll: która zawsze wszystko wie najlepiej :lol: a o Ricku sie nie odezwala bo moze nowy aktor sie jej nie podoba ::loll:: ::loll:: ::loll::
Zablokowany