Rozumiem że Amber obecnie może denerwować -ja bardziej lubię ją za ciekawą rolę jaką gra, całkiem inną niż dotychczasowe dziewczyny w serialu np. Jessicka, Yasmine, Ivana -ogólnie zauważcie że CJ za coś ją lubi a on głupi nie jest.
Co do Sheili -mam takie samo zdanie Torpedzia -jakiś typek ja przerobił jak na imprezkę ciekawe po co
to nie lepiej było Gladys zamówić? pamiętacie jak fajnie zamaskowała Taylor kiedy wróciła od Omara i paradowała tak przed Ridge'm, który po wybuchu w laboratorium stracił wzrok?
oczywiście chyba wcale mu się potem nie przyznała jak go oszukała -ale wracając do Sheili dopuszczę się mini spoileru tutaj że ten jej wygląd to jakaś gafa jednego odcinka - ona nie będzie z tym makijażem długo.
Co do Sheili -mam takie samo zdanie Torpedzia -jakiś typek ja przerobił jak na imprezkę ciekawe po co
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Też mnie dziwi, że CJ tak bardzo pomaga Amber - i to bezinetresownie, bo przstał już najwraźniej marzyć o niej, jako o swojej dziewczynie. W zasadzie to chyba trochę zazdrości Rickowi, bo sam miał na nią chrapkę ale dla przyjaciela nawet swój ból ukryje. To dopiero wspaniały przyjaciel!!!
Jakie są Wasze opinie po wczorajszej rozmowie starszych Forreserów z młodszymi???
I co sadzicie o pomyśle z adopcją. Nie jest wcale taki głupi, bo dziecko miałoby przynajmniej zapewnioną prawdziwą rodzinę, a nie tam jakieś niedorosłe dzieciaki sami już mają dzieci.
Pa
Jakie są Wasze opinie po wczorajszej rozmowie starszych Forreserów z młodszymi???
I co sadzicie o pomyśle z adopcją. Nie jest wcale taki głupi, bo dziecko miałoby przynajmniej zapewnioną prawdziwą rodzinę, a nie tam jakieś niedorosłe dzieciaki sami już mają dzieci.
Pa
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Eric i Brooke mają racje!! Amber i Rick są jeszcze nie dojrzali by założyć rodzinę!! Jednak, aby oddać pierwszego wnuka obcym ludziom to trochę nie na miejscu!! W końcu to jeden z Forresterrów!! Wydaje mi się, że Brooke z Eric’iem podjęli taką decyzję by uwolnić się od Amber! Ale żeby kosztem wnuka??
Bardzo podobała mi się dzisiaj Taylor. Jej włosy były nie naturalnie puszyste, bez tych wszystkich lakierów, żelów itp. Uważam ze wyglądała uroczo!!
Loren też niczego sobie!! Jej krótkie włosy dodają jej seksapilu!!
Bardzo podobała mi się dzisiaj Taylor. Jej włosy były nie naturalnie puszyste, bez tych wszystkich lakierów, żelów itp. Uważam ze wyglądała uroczo!!
Loren też niczego sobie!! Jej krótkie włosy dodają jej seksapilu!!
Tak Brooke - ja też zwróciłem uwagę na Lauren - wyglądała naprawdę b seksownie. Poza tym po paz pierwszy od dawna wspomniała o swoim zmarłym mężu i synu (lepiej późno niż wcale) A Stephanie w końcu dostanie za swoje
chciałbym żeby otarła się o śmierć i doznała takiego urazu, który zmieniłby jej charakter na lepszy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Już nie mogę oglądać Pierca!! To okropny manipulant!! Taylor owija sobie wokół palca, a ta się daje!!
Brooke i Eric byli tak zajęci swoimi sprawami, że zaniedbali dzieci a teraz zostaną dziadkami z przypadku!!
Brooke przynajmniej miała skrupuły, co do swojego jeszcze nienarodzonego wnuka! Denerwuje mnie Amber, bo dziecko stało się kluczem do pieniędzy!!
Założę się, że gdyby wpadła z chłopakiem biednej rodziny to już dawno by się tego dziecka pozbyła!!
Nie tylko Lauren zmieniła fryzurkę! Wreszcie James zmienił swoją na lepsze. A do Stephanie w krótszych włosach to już chyba wszyscy przywykli?
Wiedziałem że Brooke musi okazać jakieś skrupuły z tym głupim pomysłem o adopcji -widze że nawet niektórzy forumowicze nie potrafią się wczuć w uczucia Amber -wcale nie usunełaby dziecka gdyby jego ojciec był biedakiem -ten majątek, wejście do sfery bogatych bardzo ją podnieca i kusi -ale to tylko dodatek -ma dobre serce i inne priorytety. Niedawno trafne było co mówił Pierce do Taylor że przeciwieństwa w małżeństwie to wyjątki wg statystyk - Ridge i Brooke byli najciekawszą parą -podobni do siebie i uzupełniający się - no ale niestety tak bywa głupio w tym serialu że Ridge musi jakiś czas byc z Taylor a jakiś czas z Brooke. Mam jescze pytanko: dlaczego nikt nie udziela sie w odpowiedniku tego tematu w dziale spoilerowym: Wkrótce na Tvp1, jeśli ktoś chce mogę tam udzielić drobnego spoileru czy np. Sheila pokaże sie w tym swoim przebraniu przed Stephanie, czy ktoś wprowadzi Taylor w stan hipnozy za pomoca dzwoneczka.
Wiedziałem że Brooke musi okazać jakieś skrupuły z tym głupim pomysłem o adopcji -widze że nawet niektórzy forumowicze nie potrafią się wczuć w uczucia Amber -wcale nie usunełaby dziecka gdyby jego ojciec był biedakiem -ten majątek, wejście do sfery bogatych bardzo ją podnieca i kusi -ale to tylko dodatek -ma dobre serce i inne priorytety. Niedawno trafne było co mówił Pierce do Taylor że przeciwieństwa w małżeństwie to wyjątki wg statystyk - Ridge i Brooke byli najciekawszą parą -podobni do siebie i uzupełniający się - no ale niestety tak bywa głupio w tym serialu że Ridge musi jakiś czas byc z Taylor a jakiś czas z Brooke. Mam jescze pytanko: dlaczego nikt nie udziela sie w odpowiedniku tego tematu w dziale spoilerowym: Wkrótce na Tvp1, jeśli ktoś chce mogę tam udzielić drobnego spoileru czy np. Sheila pokaże sie w tym swoim przebraniu przed Stephanie, czy ktoś wprowadzi Taylor w stan hipnozy za pomoca dzwoneczka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Chętnie bym skorzystała z tego tematu. Jednak serial staje się ciekawszy jak nie wiem, co się stanie w najbliższej przyszłości!!Adex-fan Brooke pisze:Mam jescze pytanko: dlaczego nikt nie udziela sie w odpowiedniku tego tematu w dziale spoilerowym: Wkrótce na Tvp1, jeśli ktoś chce mogę tam udzielić drobnego spoileru czy np. Sheila pokaże sie w tym swoim przebraniu przed Stephanie, czy ktoś wprowadzi Taylor w stan hipnozy za pomoca dzwoneczka.
No, nareszcie, chociaż raz Ridge okazał się rozsądnym facetem
Ma rację, że Pierce to wariat i szaleniec.
Też tak uważam i do tego nieuczciwy i bardzo niebezpieczny człowiek.
A oboje z Taylor to tacy "naukowcy" jak "z koziej d..... trąba" (cytat z mojej Babci).
Wiedziałam zawsze, że Taylor nie grzeszy inteligencją, ale teraz to już osiągnęła mistrzostwo w ignorancji zawodowej i głupocie życiowej.
Każdy człowiek na pierwszy rzut oka widzi, że Pierce to szarlatan. Mnóstwo takich nawiedzonych uzdrowicieli, jasnowidzów, psychoterapeutów itp.
Czy Taylor jako wykształcona osoba - psychiatra nie umie tego dostrzec i nie widzi niebezpieczeństwa w tych "gusłach" Pierca?
Źle stosowana hipnoza jest bardzo groźna. Trochę znam się na tym, ale nie mogę się tu rozpisywać. Może w luźnym temacie jak kogoś to ew. zainteresuje.
Jestem zbulwersowana i nawet trochę polubiłam Ridge'a .

Ma rację, że Pierce to wariat i szaleniec.
Też tak uważam i do tego nieuczciwy i bardzo niebezpieczny człowiek.
A oboje z Taylor to tacy "naukowcy" jak "z koziej d..... trąba" (cytat z mojej Babci).
Wiedziałam zawsze, że Taylor nie grzeszy inteligencją, ale teraz to już osiągnęła mistrzostwo w ignorancji zawodowej i głupocie życiowej.
Każdy człowiek na pierwszy rzut oka widzi, że Pierce to szarlatan. Mnóstwo takich nawiedzonych uzdrowicieli, jasnowidzów, psychoterapeutów itp.
Czy Taylor jako wykształcona osoba - psychiatra nie umie tego dostrzec i nie widzi niebezpieczeństwa w tych "gusłach" Pierca?
Źle stosowana hipnoza jest bardzo groźna. Trochę znam się na tym, ale nie mogę się tu rozpisywać. Może w luźnym temacie jak kogoś to ew. zainteresuje.
Jestem zbulwersowana i nawet trochę polubiłam Ridge'a .
A mi się podoba wątek z Piercem i Taylor
bo to troszeczkę popsuje jej związek z Ridgem. A poza tym lubię jak Taylor gra naiwną, "mądrą",światowej sławy "psychiatrę"

Rzeczywiście jest to bardzo naciągane, że cały świat a w szczególności wszyscy wokół Forresterów go znają, podziwiają, zazdroszczą, uwielbiają, itd.
W nim nie jest nic interesującego - narzuca się wszystkim mówiąc przy tym swoje mądre i baaaardzo inteligentne spostrzeżenia, uwagi, adnotacje. I na okrągło do siebie gada!!!!!!!!!!! - zauważyliście, że jeżeli jest scena z nim to 50% że ktoś wejdzie do jego "twierdzy" a drugie 50 to to, że utnie z samym sobą miłą pogawędkę...
Bardzo chory człowiek - myślę, że bym go wyleczył
Fajne były dzisiejsze sceny z Sheilą i Stephanie w przedszkolu (zauważyliście swoją drogą, że na potrzeby Mary Forresterowie nagle mają przedszkole dla dzieci pracowników??).
Niebieskie ubranko Stephanie było urocze
, widoczne na kilometr i chyba trochę w oczy raziło....
W nim nie jest nic interesującego - narzuca się wszystkim mówiąc przy tym swoje mądre i baaaardzo inteligentne spostrzeżenia, uwagi, adnotacje. I na okrągło do siebie gada!!!!!!!!!!! - zauważyliście, że jeżeli jest scena z nim to 50% że ktoś wejdzie do jego "twierdzy" a drugie 50 to to, że utnie z samym sobą miłą pogawędkę...
Bardzo chory człowiek - myślę, że bym go wyleczył
Fajne były dzisiejsze sceny z Sheilą i Stephanie w przedszkolu (zauważyliście swoją drogą, że na potrzeby Mary Forresterowie nagle mają przedszkole dla dzieci pracowników??).
Niebieskie ubranko Stephanie było urocze
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Denerwuje mnie nachalność Thorna. Grant jeszcze żyje a on już włazi Macy do łóżka i głupio się tłumaczy, że to ostatnia wola Granta. Koszmarne!! W przedszkolu była nie zła akcja!! Fajnie, że dwie przedszkolanki nie zauważyły, że Sheila rozmawia z córką!! Podobało mi się jak Stephanie minęła w drzwiach Sheile i jej nie poznała!!