Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak nawet w USA każdy odcinek trwa 19 minut + czołówka i tyłówka to około 20 minut. Myślę ,że nic TVP nie ucina, niby po co?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Ja nie przez opisy odcinków odnoszę wrażenie, że czegoś brakuje. Po prostu często, gdy oglądam mam wrażenie, że coś wycieli.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A ja dzisiaj nie oglądałem to Ridge nakrył Brooke i Thorna dzisiaj? :zmiesz:: i się pewnie pobili tak? ::chytry::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

tkk sally=) pisze:A ja dzisiaj nie oglądałem to Ridge nakrył Brooke i Thorna dzisiaj? :zmiesz:: i się pewnie pobili tak? ::chytry::
Ridge stał przed mieszkaniem Thorne'a i podglądał całującą się pare przez okno. :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

I nawet Ridge domyślił się ,że to przez Thorna i Brooke Stephanie dostała udar :D
Ridge jest aż taki inteligentny :lol:
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z dzisiejszym odcinkiem nasunęła mi się taka refleksja. Zauważliście, że domy są tak dziwnie skondtruowane, że wszystkich można tak łatwo podglądać. Okna są tak położone, że każdy z bohaterów z łatwością może inwigilować mieszkańców domu, a efekty są takie jak widać. Zastanawiam się, czy w USA domy są tak budowane???
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

W większości przypadków tak. Zwłaszcza jeśli mówimy o domach przy plaży. Dla nas to jest dziwne, ale w USA ludzie nie naruszają swojej prywatności i nie podchodzą do okien podglądać co się dzieje w środku obcego domu. Takie zachowanie kwalifikowałoby się pod przestępstwo 'trespass', które podlega w Stanach surowej karze.
Awatar użytkownika
Brooklyn

FanStefci pisze:Takie zachowanie kwalifikowałoby się pod przestępstwo 'trespass', które podlega w Stanach surowej karze.
Gdyby istatniała sprawiedliwość na tym świecie, Ridge miałby poważne kłopoty. :zeby: ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jeszcze co do domów to dziwne że Macy mieszkająca obok nieesłyszała że karetka przyjechała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Brooklyn pisze:
FanStefci pisze:Takie zachowanie kwalifikowałoby się pod przestępstwo 'trespass', które podlega w Stanach surowej karze.
Gdyby istatniała sprawiedliwość na tym świecie, Ridge miałby poważne kłopoty. :zeby: ::loll::
Oj należałoby mu się! :P
Awatar użytkownika
Brooklyn

Adex-fan Brooke pisze:Jeszcze co do domów to dziwne że Macy mieszkająca obok nieesłyszała że karetka przyjechała.
Może nie była wtedy w domu? Masz chyba jedank rację. Macy chyba nie ruszała się już z domu tego wieczora, kiedy utwierdziła się w przekonaniu, że Thorne ją kocha. ::cojest:: Jeszcze dziwniejsze jest, że kiedyś Amber głośno gadała z matką o ich sekretach, a Rick, który był wtedy w domku nic nie słyszał. ::cojest::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Jak zobaczyłam Ridżunia przyklejonego do okna,to spadłam z fotela ::cojest:: ::loll:: Fajnie to wyglądało :lol:
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Jeszcze się nie pobili, tylko Ridge zza szyby obserwował Thorna o Brooke i widział ich pocałunek, ale jeszcze sie nie ujawnił.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

no cóż, nasza mentalmość jest inna niż amerykańska, jednak nie chciałbym za bardzo w takicgh domach mieszkać. A co do Ridge'a to spodziewam się jednego, wielkiego ciosu w twarz Thorne'a. Tylko w ten sposób on potrafi rozładować swoją złość. Zobaczymy.
Awatar użytkownika
FanStefci

Ridge ostro przyłożył Thorne'owi. Wiedziałem że tak będzie!!!!! Co za cham! Za kogo on się uważa!! Nie znoszę tego prostaka! Obrazek
Zablokowany