Też go nie lubie on poprostu zazdrości Thorne'owi a do tego nie będzie miał tylko jedną kobiete. ALeż ta Tyalor jest głupia, że jest z takim tłumokiem.FanStefci pisze:Ridge ostro przyłożył Thorne'owi. Wiedziałem że tak będzie!!!!! Co za cham! Za kogo on się uważa!! Nie znoszę tego prostaka! Obrazek
Bieżące odcinki cz. 1
-
Algma
A mi Ridge dziś wyjątkowo bardzo się podobał
Zrobił co miał zrobić (dał w morde) powiedział także kilka trafnych słów. Tak jak mówił coś z Thornem jest nie tak kolejna kobieta, która była z Ridge nagle staje sie jego miłością
Także trafił z tym, że jak by byla jakaś szansa by Brukowiec mogła być z nim Thorn nie miał by szans. Ogólnie i Brukowiec i Thorn sie ośmieszaja są siebie warci.
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Ridge się dziś ośmieszył -nie tyle o matkę mu chodzi co zazdrość o Brooke, wypomniał też bratu Caroline i Taylor, rzeczywiście zachował się jak prostak, który myśli że może komuś rozkazywać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ridż to prostak, uważa, że on to mógł być z Brooke, a Thorne już nie. Brooke miała racje mówiąc Pidżowi, że go kochała a on wybrał Taylor i powiedział jej żeby o nim zapomniała i ułożyła sobie życie, żeby była szczęśliwa - no i ona tak zrobiła. Mi się wydaje że Ridż w głębi duszy żywi jakieś uczucia do Brooke, może nawet ją kocha a nie chce się do tego przyznać i szlag go teraz trafia na myśl, że jego brat będzie teraz spędzał namiętne noce z Brooke.
A ten tekst Ridża, że Stefa dostała udaru bo pewnie zobaczyła jak Brooke i Thorne się obrzydliwie (nie pamiętam dokładnie co powiedział, ale miało to podobny sens) obściskują jak młodzi, napaleni nastolatkowie mnie rozwalił.
Pewnie przypomniał sobie jakie namiętne chwile spędził z Brooke i pozazdrościł Thornowi dlatego mu przylał.
A ten tekst Ridża, że Stefa dostała udaru bo pewnie zobaczyła jak Brooke i Thorne się obrzydliwie (nie pamiętam dokładnie co powiedział, ale miało to podobny sens) obściskują jak młodzi, napaleni nastolatkowie mnie rozwalił.
Pewnie przypomniał sobie jakie namiętne chwile spędził z Brooke i pozazdrościł Thornowi dlatego mu przylał.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
-
Dawidek
- Administrator
Moje przypuszczenia się sprawdziły co do tego że uderzy Thorne'a. Ale w jednym macie rację, Ridge nie potrafi żyć bez 2 kobiet, tak było kiedy żyła Caroline, tak jest teraz, kiedy jest mężem Taylor, ale w razie kłopotów mógłby pójść do Brooke, dlatego mu się ta sytuacja nie podoba. I jest najnormalniej zazdrosny. I yeż nie jest święty, udawał dziś niezłego świętoszka, ale ma usprawiedliwienie w postaci chorej matki. Nie wiem, ale powinien się dobrze zastanowić nad swoim postępowaniem. Zgadzam się Moss jest świetny w swej roli.
-
Gabra-Sheila