Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Brooklyn pisze: Kim jest strasznie łatwa. Ogólnie wątek z nią, jej otoczeniem i Giovannim jest głupi
Kimberly jest jeszcze młodziutka i troche naiwna zapewne po kilku pocałunkach nic wielkiego dziać sie nie będzie. Łatwa to jest Brukowiec ona szybko wskakuje facetom do łóżka :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Paco pisze:
Brooklyn pisze: Kim jest strasznie łatwa. Ogólnie wątek z nią, jej otoczeniem i Giovannim jest głupi
Kimberly jest jeszcze młodziutka i troche naiwna zapewne po kilku pocałunkach nic wielkiego dziać sie nie będzie. Łatwa to jest Brukowiec ona szybko wskakuje facetom do łóżka :lol:
Bzdura ostatnio miała seks z Ridge'm jak była jego żoną - teraz po ponad roku poszła do łózka z tym w kórym się zakochała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Sorry ale jak naiwnym można być? Tatuś też ją całuje w usteczka z języczkiem, że poczytuje to za normę i poddaje się temu z kimś obcym? :lol: Jeśli już ktoś chcę tłumaczyć tę akcję Kim z Giovani to chyba poważnym niedotlenieniem mózgu tej pierwszej.
A łatwa jest... niby kocha Ricka... a w ślimaczka uderza z całkowicie obcym gościem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jednak ma prawo się całować z kim chce to tylko całowanie :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ashlar pisze:Sorry ale jak naiwnym można być? Tatuś też ją całuje w usteczka z języczkiem, że poczytuje to za normę i poddaje się temu z kimś obcym? :lol: Jeśli już ktoś chcę tłumaczyć tę akcję Kim z Giovani to chyba poważnym niedotlenieniem mózgu tej pierwszej.
A łatwa jest... niby kocha Ricka... a w ślimaczka uderza z całkowicie obcym gościem.
Pewnie się upiła tym toskańskim winem. ::rad::
Zawsze ktoś musi kreować taką gęś! Kiedyś była Jessica, teraz mamy Kim (na tą chociaż przyjemnie popatrzeć jak się zrobi telewizor na mute). :zeby: ::loll::
Awatar użytkownika
Ashlar

Adex-fan Brooke pisze:Jednak ma prawo się całować z kim chce to tylko całowanie :wink:
Pewnie że ma... tak jak i Brooke ma prawo swobody dobierania sobie partnerów :wink:
Awatar użytkownika
Paco

Ashlar pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Jednak ma prawo się całować z kim chce to tylko całowanie :wink:
Pewnie że ma... tak jak i Brooke ma prawo swobody dobierania sobie partnerów :wink:
Tylko ta scena z Giovannim to raczej chwila. Dojrzały facet troche pościemniał, ale tak jak wspomniałem zapewne nic wiecej nie będzie. Młode, niedoświadczone dziewczyny czasem popełniaja (i to znacznie poważniejsze błędy) Poczekajny i zobaczyby jak to sie skończy ::krzyw::
Natomiast Brukowiec oczywiśnie ma prawo dobierania sobie partnerów tylko czemu to musi być akurat kolejny z Foresterów. Nie wierze w wielką miłość bo pojawiłą by sie wcześniej. To raczej jej kolejne zauroczenie. To baba ma obsesje. Mało tego nie liczy sie ze zdaniem innych. Dobrze wiedziała, że nikt tego nie zaakceptuje. Każdego ma daleko gdzies. Kieruje sie impulsem chwili nie patrząc na konsekwensje. A te jak widać są spore. To egoistka pierszej wody. Jest bezczelna bardzo chciała utrzec nosa Macy. Wiedziała ze Thron jest z nia a i tak sie ośmieszała, narzucała. Pokazywała, że jest "do wzięcia" wyraźnie. Wtedy Throne był z Macy, ale to dla niej nie ma najmniejszego znaczenia. Taki to już typ :lol:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Paco pisze:
Ashlar pisze:
Tylko ta scena z Giovannim to raczej chwila. Dojrzały facet troche pościemniał, ale tak jak wspomniałem zapewne nic wiecej nie będzie. Młode, niedoświadczone dziewczyny czasem popełniaja (i to znacznie poważniejsze błędy) Poczekajny i zobaczyby jak to sie skończy ::krzyw::
Natomiast Brukowiec oczywiśnie ma prawo dobierania sobie partnerów tylko czemu to musi być akurat kolejny z Foresterów. Nie wierze w wielką miłość bo pojawiłą by sie wcześniej. To raczej jej kolejne zauroczenie. To baba ma obsesje. Mało tego nie liczy sie ze zdaniem innych. Dobrze wiedziała, że nikt tego nie zaakceptuje. Każdego ma daleko gdzies. Kieruje sie impulsem chwili nie patrząc na konsekwensje. A te jak widać są spore. To egoistka pierszej wody. Jest bezczelna bardzo chciała utrzec nosa Macy. Wiedziała ze Thron jest z nia a i tak sie ośmieszała, narzucała. Pokazywała, że jest "do wzięcia" wyraźnie. Wtedy Throne był z Macy, ale to dla niej nie ma najmniejszego znaczenia. Taki to już typ :lol:
Paco, Tobie już tak samo odbiło jak Stephanie ::kwasny::
Uważaj, bo dostaniesz udaru :!: Tak bowiem działa nienawiść i brak tolerancji na zdrowie i psychikę.
Czemu tak się martwisz o Forresterów? Przecież to ich właśnie spotkało wielkie szczęście, że wspaniała kobieta w ogóle chce z nimi się zadawać. Przecież to same palanty, a nie prawdziwi mężczyźni - od najmniejszego (Rick) do najstarszego (Eric).
A poza tym każdemu z nich na sam widok Brooke od razu leci ślina i przebierają nogami. Czy ich ktoś zmusza??????
Jeżeli uważasz, że Brooke ich gwałci to tymbardziej to bezwolne kukły, a nie faceci ::cojest:: ::plask wczolo: ::loll::
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Jeszcze niedawno Sally chciała zdenerwować Stefę i ją w ten sposób obudzić, ale jej się nie udało. Za to Brooke owszem wkurzyła ją i spowodowała jej przebudzenie. Brawo, o to chodziło. A jak Stefani rzuciła się na Brooke, to aż podskoczyłam, a serce mi waliło :mrgreen: . Tym razem żałuję, że nie wiedziałam wcześniej, nie lubię horrorów. Brrr ::bojesie:: :|
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
paula ;]

Post autor: paula ;] »

Tak, dzisiejsza końcowa scena była ostra ::loll:: A się przestraszyłam, scena żywcem wyjęta z porządnego horroru :shock: Stephanie extra wyglądała z tym jednym okiem otwartym, a drugim zamkniętym :lol:
Awatar użytkownika
Ashlar

Paco pisze:
Ashlar pisze:
Jak widać szybciutko zamierza się doświadczyć i ćwiczy ile wlezie (najpierw z Rickiem nocka w akademiku w jednym wyrku przytulańsko czułostki, pare dni później z Giovannim jeszcze o kroczek dalej, notabene taki pocałunek to dość intymna sprawa, jakby nie patrzeć płyny ustrojowe się wymienia... no no no to się nazywa tempo). Co do tych Foresterów... byłbym ostrożniejszy zważywszy na fakt, iż Kimi swe rybie usteczka wystawiała nie tylko w kierunku Ricka :) (ale o tym szaaaa to dopiero będzie).
Co do Brooke :) to się teraz pośmiałem :lol: a z czyim zdaniem winna się liczyć? Stefci która ma do niej taki stosunek jaki ma? Erica lub Ridga którzy obiektywizmem tu nie grzeszą? Macy, która walczy o swoje?
Gdyby Thornowi zależało na Macy... to by nie szukał szczęścia u Brooke :) najwidoczniej Alexander czegoś brakuje :)
I jeszcze jedno... z tego co pamiętam, jakiś czas potem jak Ridge wybrał Taylor i jak stosunki na linii Brooke i Taylor się ociepliły... Brooke naświetliła Taylor sytuację, że jest mężczyzna ale jest z kimś związany. Rada Taylor była jedna (nie zapominajmy iż to rada dyplomowanego psychologa) - walcz o niego, zasługujesz na szczęście.
Awatar użytkownika
Paco

Boldfanka pisze:Paco, Tobie już tak samo odbiło jak Stephanie ::kwasny::
Uważaj, bo dostaniesz udaru :!: Tak bowiem działa nienawiść i brak tolerancji na zdrowie i psychikę
8) Spokojnie czuję się bardzo dobrze i z moją psychiką jest w wszystko w porządku ::krzyw::
Boldfanka pisze:Przecież to ich właśnie spotkało wielkie szczęście, że wspaniała kobieta w ogóle chce z nimi się zadawać
::rad:: Uuuuu Co za tekst :lol: Palanty a mimo to, ta cudowna kobieta lata za nimi, rozbiera się przed nimi i dużo by jeszcze gadać ::krzyw::
Ashlar pisze:Rada Taylor była jedna (nie zapominajmy iż to rada dyplomowanego psychologa) - walcz o niego, zasługujesz na szczęście.
Może jest dyplomowanym psychologiem ale czy dobrym? 8) Szkoda, że nie wspomniałeś o tym, że brukowiec nie powiedziała kim ten mężczyzna jest. A to ma znaczenie. Co w tej sytuacji Taylor miała jej innego powiedzieć :lol:

Ciekawe jak byście tą panią oceniali jak w rodzinie mielibyście taką larwe :lol: Ale nie jestem taki podły i nie życze Wam takiego doświadczenia 8) Wasze fanatyczne uwielbienie brukowca przysłania wszystko ::krzyw::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ridge jest głupi, ale Erick też mnie wnerwił :x Powiedizał to syna, żeby nie ważył się zbliżyć do brooke święty się znalazł, przecież sam się keidyś z nią ożenil i dwóka dzieci to skąd się wzięła :?: :?: Ale Stefa dała czdu ::cojest:: :zeby: ::loll:: Taka była straszna :shock:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Czy mi się wydaje, czy Giovanni ma zamiar upić Kimberley i ją zgwałcić!! Co za typ, może wcześniej wpadnie Adam i uratuje córeczkę....
Co się stało Stephanie czyżby ona słyszała wszystko co mówi Brooke? Pewnie tak. Ale Brooke nie mówiła nic złego na Stephanie tylko chciała aby ta odzyskała przytomność i wróciła do domu a Stephanie ją zaczeła dusić, proszę proszę!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja już dzisiejszych odcinków nie mogę się doczekać...Może wreszcie pokażą Amber.... :serce: A Ridge to niech sie zajmie żoną i dziećmi a Brooke niech da lepiej już spokój...ale jakby nie patrzeć to on nadal kocha Brooke sam powiedział niedawno, że to co było między nimi zdarza się tylko raz w życiu...więc jest zazdrosny że Brooke już za nim nie lata i dała sobie spokój :D
Zablokowany