To nie ma żadnego znaczenia. Skoro dwie osoby są w sobie zakochane, czemu jedna z nich miałaby wiząć się z kimś, kogo nie kocha? Oczywiście, że Tay, gdyby wiedziała, że chodzi o Thorne'a, powiedziałby co innego. Ona byłaby stronicza. Ona boi się Stefy.Paco pisze:Szkoda, że nie wspomniałeś o tym, że brukowiec nie powiedziała kim ten mężczyzna jest. A to ma znaczenie. Co w tej sytuacji Taylor miała jej innego powiedzieć![]()
Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Fakt tylko Taylor i Stephanie potrafią przez lata ukrywać różne rzeczy i być hipokrytkami. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Brooklyn ja oglądam USA na bieżąco i nic takiego nie widzę. Każdy widzi co chce.Adex-fan Brooke pisze:Fakt tylko Taylor i Stephanie potrafią przez lata ukrywać różne rzeczy i być hipokrytkami.
A Brooke nic nie ukrywa i nie jest hipokrytką. Rozśmieszasz mnie. Ona by mogła prowadzić kurs dla manipulatorów, kłamców i hipokrytów.
- Adex-fan Brooke
Przesadzasz poza tym nie miałem na myśłi porównywania z Brooke tylko naświetlenie jak te zasady Taylor i Stephanie się przedstawiają -coś w stylu prawa Kalego 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
-
Dawidek
- Administrator
Ja bym nikogo nie oceniał tak jednoznacznie. Wasze poglądy i ta wymiana świadczy już o tym, że bohaterowie nie są tacy jednoznaczni, jakby można by ich oceniać na pierwszy rzut oka. Zacznijmy od Brooke, Paco słusznie pisze, że Brooke wybiera kolejnego forrestera, w tym, że nie leci już na ich pieniądze, jak to było na początku. Powody są inne. Ale z drugiej strony uczuć się nie wybiera, decyduje tutaj strzała Amora.
Stephanie z jednej strony próbuje bronić swojej rodziny, alez drugiej ingeruje w życie swoich dorosłych dzieci. Sally niedawno dała popis mówiąc, że Brooke ukradła Stephanie męża (tu może bym się zgodził, ale nie do końca), syna Ridge'a, a teraz chce ukraść drugiego syna. Toi ja się zastanawiam, czy Brooke wywiozła ich gdzieś daleko, by matka nie mogła mieć kontaktu z symami? Ridge i Thorne przecież nadal są jej synami, co tu Sally plecie!!! A Ridge i Eric zachowują się dziwnie, przecież omi byli związani z Brooke, pisałem już kiedyś, że Ridge nie potrafi żyć bez 2 kobiet, obecnie są to Taylor i Brooke, a wcześniej była jeszcze Caroline. I zastanawiam się nad tym, by podobną diagnozę postawić Thorne'owi. Też bierze przykład ze swego starszego braciszka, i woli mieć dwie kobiety koło siebie czyli Brooke i Macy. Nie ukrywam, że w tej sytuacji jestem po stronie Macy, ale zastanawiam się, czy Thorne rzeczywiście ją kocha skoro uległ wdziękom Brooke. Więc nikt tu nie jest święty, nawet Brooke i Stephanie.
Stephanie z jednej strony próbuje bronić swojej rodziny, alez drugiej ingeruje w życie swoich dorosłych dzieci. Sally niedawno dała popis mówiąc, że Brooke ukradła Stephanie męża (tu może bym się zgodził, ale nie do końca), syna Ridge'a, a teraz chce ukraść drugiego syna. Toi ja się zastanawiam, czy Brooke wywiozła ich gdzieś daleko, by matka nie mogła mieć kontaktu z symami? Ridge i Thorne przecież nadal są jej synami, co tu Sally plecie!!! A Ridge i Eric zachowują się dziwnie, przecież omi byli związani z Brooke, pisałem już kiedyś, że Ridge nie potrafi żyć bez 2 kobiet, obecnie są to Taylor i Brooke, a wcześniej była jeszcze Caroline. I zastanawiam się nad tym, by podobną diagnozę postawić Thorne'owi. Też bierze przykład ze swego starszego braciszka, i woli mieć dwie kobiety koło siebie czyli Brooke i Macy. Nie ukrywam, że w tej sytuacji jestem po stronie Macy, ale zastanawiam się, czy Thorne rzeczywiście ją kocha skoro uległ wdziękom Brooke. Więc nikt tu nie jest święty, nawet Brooke i Stephanie.
- Adex-fan Brooke
Thorne się wyraził już jasno kogo kocha, Brooke nigdy nie leciała na pieniądze jedynie imponował jej książe Ridge o którym pisały gazety a ona była jeszcze kopciuszkiem 
- Marek Forrester
Co to za Rick! Wogule taki jakiś bardziej dziecinny i okropniejszy. Ale miło ,że pojawiła się dzisiaj Amber i odrazu takie smutne wieści... Jednak dobrze ,że Stephanie odzyskała przytomność ale niestety nie pamięta wszystkiego, ona wciąż myśli ,że Thorne ożeni się z Macy, przykro mi ale tak się nie stanie bo on jak sam powiedział kocha Brooke!
Nobody does it better
Z tym nowym Rickiem to lipa... może z czasem się do niego przyzwyczaję, ale na razie masakra
Amber po raz kolejny pokazała, jak wielka sympatią darzy Stephanie, coraz bardziej ją lubię. Nie mogę patrzyć na wiecznie dumną i pyszałkowatą twarz Ridge'a, ktory jest bezczelny i jeszcze śmie grozić Thorne'owi. Niech się lepiej zajmie Taylor, która też na pewno teraz potrzebuje wsparcia!
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- kimberly1990