Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Odcinek był nawet dwa razy tylko właśnie nie o stałej porze.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Odcinek dzisiejszy był o 14.25. Taka informacja powinna być na stronie głównej strony o MNS. Ja jak będę coś wiedzieć o zmianach, to w tym temacie będę informować.
Podtrzymuję swoje stanowisko wobec Ridge'a i Eric'a. A tawny to chodząca katastrofa. Aż się dziwię, że ma taki duży wpływ na Amber, pamiętacie jak się wcześniej nie lubiały. Ja rozumiem, że zaraz po porodzie ona była zgruzgotana i przyjęła wszystkie intrygi matki, ale teraz. Amber moim zdaniem nie zdaje sobie sprawy z tego, że to właśnie jej matka zniszczy własnoręcznie, misternie uknutą intrygę. I Amber będzie największym kozłem ofiarnym (mimo, że też nie jest bez grzechu). Moim zdaniem Tawny doprowadzi do końca związku Amber z Rickiem. To co napisałem to nie spoiler, bo nie wiem co będzie dalej, to tylko moje przypuszczenia.
A co do Brooke, to mam wrażenie, że zaczyna całą sytuację bagatelizować. Myśli jak by tu się ułożyć.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Brooke, jak zwykle dobrze mówiła. :wink: Ma rację, że ona i Thorne nie powinni chodzić wokół chorej z nienawiści Stephanie na palcach. To Stephanie ma problem, ona powinna udać się do psychiatry. Stephanie nie ma powodów do niepokoju. Brooke nie jest groźna, nie jest morderczynią, narkomanką itp. itd. Thorne'owi nie grozi żadne niebezpieczeństwo z jej strony. Poza tym ona i Thorne dawno są dorośli i mają prawo być razem. Stephanie za nich nie odpowiada. Ona uważa, że Brooke jest z Thorne'm jej na złość. ::ysz:: To bez sensu :!: Czy Brooke narażała by życie, żeby zrobić na złość Stefie? Stefa myśli, że wszystko kręci się wokół niej :!: Ona nie rozumie, że tak nie jest. Nie chce przyznać, że jest uprzedzona do Brooke z powodu jej matki, z zazdrości. Wmawia sobie, że to Brooke podporządkowuje całe swoje życie jednemu celowi - zniszczeniu Stephanie. Jest odwrotnie. Steph jest chora, czuje się niedowartościowana.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Brooklyn, masz jak zwykle rację ::ok::
Z przyjemnością czytam Twoje posty i sama już nic nie muszę dodawać :: bow ::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Boldfanka pisze:Brooklyn, masz jak zwykle rację ::ok::
Z przyjemnością czytam Twoje posty i sama już nic nie muszę dodawać :: bow ::
Dzięki. :) Dobrze by było, żeby bohaterowie "Mody..." tak myśleli. Ale oni chyba zbytnio boją się Stefy. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Martwią mnie oczy Brooke, a właściwie KKL.
Ostatnio ciągle płacze, dzisiaj też .
Od dłuższego czasu wpuszczają jej płyn wywołujący łzawienie ciągle do lewego oka i zauważyłam, że to oko ma prawie na stałe zaczerwienione.
Biedne te aktorki, że muszą grać takie łzawe sceny, bo scenarzyści lub reżyserzy nie mają umiaru.
Mogłaby już ta Stefa wykitować, raz by wszyscy popłakali się i potem świat byłby weselszy ::rad::
No, ale bez jej knowań i awantur nie było by Mody :cry:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Na szczęście Brooke często się uśmiecha, gdy jest z Thorne'm. Oczy też ma wesołe. :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Thorne ją uszczęśliwia i to przy nim czuje się spełniona i szczęśliwa. Ciesze się ,że oboje wybrali tę samą drogę. Życze im jak najlepiej. Brooke w moich oczach bardzo podniosła swoje notowania dzięki pięknym słową i współczuciu mimo iż nie nawidzi Stephanie. Czuwała nad nią i żaliła się nad tym co się stało, czuła się po trochu winna, to piękne ,że choć nienawidzi kogoś ale go wspiera i życzy mu jak najlepiej. Pięknie Brooke!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Dawidek pisze: Ja jak będę coś wiedzieć o zmianach, to w tym temacie będę informować.
Mamy do tego specjalny temat http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=38&postdays=0&postorder=asc&start=0
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Oleg, dzięki za informację, oczywiście zastosuję się do Twojej prośby.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Zaczyna mnie nudzić to co się dzieje na TVP :ziewam: Thorne i Brooke się kochają (nie sądziłam, że to kiedykolwiek przejdzie mi przez gardło), Ridge i Erick sątemu przeciwni. Ridżunio chyba zapomniał, że ma żonę, która niedawno umierała :evil: :| :nie: :?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Brooklyn pisze:Brooke, jak zwykle dobrze mówiła. :wink: Ma rację, że ona i Thorne nie powinni chodzić wokół chorej z nienawiści Stephanie na palcach. To Stephanie ma problem, ona powinna udać się do psychiatry. Stephanie nie ma powodów do niepokoju. Brooke nie jest groźna, nie jest morderczynią, narkomanką itp. itd. Thorne'owi nie grozi żadne niebezpieczeństwo z jej strony. Poza tym ona i Thorne dawno są dorośli i mają prawo być razem. Stephanie za nich nie odpowiada. Ona uważa, że Brooke jest z Thorne'm jej na złość. ::ysz:: To bez sensu :!: Czy Brooke narażała by życie, żeby zrobić na złość Stefie? Stefa myśli, że wszystko kręci się wokół niej :!: Ona nie rozumie, że tak nie jest. Nie chce przyznać, że jest uprzedzona do Brooke z powodu jej matki, z zazdrości. Wmawia sobie, że to Brooke podporządkowuje całe swoje życie jednemu celowi - zniszczeniu Stephanie. Jest odwrotnie. Steph jest chora, czuje się niedowartościowana.
Zgadzam sie w 100% co do Stephanie. Powinna się zająć swoim zyciem, a nie zyć życiem innych osób
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Niom też się zgadzam!
Nobody does it better
Marron

Post autor: Marron »

Gabra-Sheila : Że co ?? Taylor umarła ?? Kiedy jak gdzie ?? Moze coś przegapiłam 8) ?
Awatar użytkownika
Brooklyn

mailo pisze:Zgadzam sie w 100% co do Stephanie. Powinna się zająć swoim zyciem, a nie zyć życiem innych osób
Tu nawet nie chodzi o zwykłe wtrącanie się w cudze sprawy. Gdyby Stephanie była po prostu nadopiekuńczą matką nie byłoby jeszcze tak źle. Ona jednak wcale nie przejmuje się swoją rodziną. Zawsze chodzi jej o zniszczenie Brooke, dowartościowanie się w ten sposób.
Zablokowany