Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Marron pisze:Gabra-Sheila : Że co ?? Taylor umarła ?? Kiedy jak gdzie ?? Moze coś przegapiłam 8) ?
Marron chyba musisz poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem bo Gabra-Sheila napisała ,że Ridge zapomniał o tym ,że Taylor umierała a nie umarła!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Marron miała prawo źle zrozumieć Gabre. Ta powinna napisać, że Taylor była umierająca.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A tak właściwie to Taylor przecież umarła śmiercią kliniczną :lol: Ale ożyła dzięki rodzinie ale to już stare dzieje.
Nobody does it better
Marron

Post autor: Marron »

Ano tak , sory źle zrozumiałam :lol:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Mnie też już powoli irytują odcinki na TVP1, ale wiadomo, że i tak nie przestanę oglądać. Na szczęscie już za 2 miesiące [shadow=red]pojawi się Morgan[/shadow] i wtedy będzie się działo. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

FanStefci pisze:Na szczęscie już za 2 miesiące [shadow=red]pojawi się Morgan[/shadow] i wtedy będzie się działo. :mrgreen:
To forum niespoilerowe. :roll:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

przecież fanstefci nie pisze e co bedzie się działo,a niespoilerowcom to imie nawet nic nie mówi :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
FanStefci

tkk sally=) pisze:przecież fanstefci nie pisze e co bedzie się działo,a niespoilerowcom to imie nawet nic nie mówi :wink:
Exactly, nie dramatyzujmy. :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Już jestem ciekaw co tam Eryk naszkicował dla Stefy :?: :?:
Może to będzie biała suknia z.........welonem :mrgreen: ::loll:: ::cojest:: ::jezyk::
Albo elegancka koszula nocna i szlafroczek szpitalny :?: :?: :zeby: ::loll:: ::rad::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ridge jak się panoszył z tymi bliźniaczkami, miny robił jakby mu ktos w kieszeń nas**ł!
Stephanie jak tylko zobaczyła Brooke podskoczyło ciśnienie hehe ta panna musi na nią ładnie oddziaływać. Gdyby Brooke powiedziała jej co ją łączy z Thornem moge się założyć ,że Stephanie by nie wytrzymała.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

A Brooke dzisiaj jak zwykle pokazała jaka z niej egoistka.
Widziała że Stefa miała już puls 120 na sam jej widok, a jeszcze chciała jej takiego newsa wypalić. ::krzyw:: ::krzyw::
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Eee tam puls Stefy by jej nie zaszkodził gdyby podskoczył jej trzykrotnie ponad normę. Ta kobieta jest nieśmiertelna, przeżyłaby nawet gdyby była na samym środku Oceanu Atlantyckiego w pontonie czy kajaku podczas sztormu wszechczasów.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Brooke mogłaby poczekać aż Stephanie wyjdzie ze szpitala ale dla niej to liczy sie tylko to, żeby była z Thornem...dobrze wie, czemu dostała udaru i mogłaby chociaż troche odczekać....a nie załatwiać wszystko po swojemu...Macy to juz troche przesadza..bo wcale tak wspaniale jej sie z Thornem nie układało, przynajmniej wg.mnie... Mam nadzieję, że zacznie się wreszcie dziać coś ciekawego, bo jak narazie to wieje nudą :x
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To było przesadzone ze strony Stephanie nagle tak się gorączkować, uprzedzony babsztyl, ze strony Brooke natomiast było to nieprzemyślane. Najśmieszniejsze że chcieliby ją wykluczyć z rodziny a choćby poprzez Ricka i Bridget ona zawsze będzie częscią tej rodziny :mrgreen: A Ridge jak tak gada o tym że rodzina musi trzymać razem to szkoda że on sam nie potrafi trzymać z bratem -chyba że on mu się podporządkuje, żałosne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Natalia pisze: Ta kobieta jest nieśmiertelna, przeżyłaby nawet gdyby była na samym środku Oceanu Atlantyckiego w pontonie czy kajaku podczas sztormu wszechczasów.
Hahahahaha rotfl Wyobraziłem sobie taką potencjalną scenę! :shock: :lol:
Zablokowany