Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wogóle dzisiejszy odcinek był okropny
Jakie bzdury o Stephanie mówili,przeciez to jest podła intrygantka
i wogóle jaką rodziną dla Stefy jest Ambrosia i Rick ,żadną
i ta przysięga małżeńska taka nieszczera
i jestem ciekaw czy w tym Kościele w Ameryce mozna naprawde brać kilka razy ślub :shock: Pozatym Stefa okropnie wygladala ,Eric tez się nie popisał i zaprosił jeszcze Macy, ciekawe po co jak Thorn'e kocha Brooke,
A gdzie Kristien .Felicia na ślubie matki ich nie było

A tak plusy dzisiejszego odcinka to szcześliwa Taylor ,i Rick się wyrabia
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Stefcia dzisiaj jak anioł wyglądała ::loll:: ale ładna scenka, przyznam :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

FanStefci pisze: Nie mówię o Forresterach, bo to zupełnie inna bajka. Jestem pierwszym, który przyzna, że to banda egoistów. Chodziło mi o opinie niektórych forumowiczów, którzy gloryfikują Brooke i nawet jeśli ona zrobi coś jednoznacznie złego, głupiego i egoistycznego tłumaczą ją i wymyślają wymówki, zamiast po ludzku przyznać, że ich boginii Brooke nie jest nieomylna i idealna, popełnia błędy i JAK U KAŻDEGO CZŁOWIEKA, tak i w jej zachowaniach do głosu (często) dochodzi egoizm. ::krzyw::

P.S. I tak nie spodziewam się, że ktokolwiek z FC Brooke Logan przyzna mi rację, ale peace 2 all.
Jeśli o mnie chodzi to pewnie jako, iż jestes nowy mogłeś niedoczytać że zawsze podziwiałem w niej to że właśnie nie jest taka idealna i potrafi przyznać się do swoich błędów i je naprawiać.

Co do dzisiejszych odcinków to były nudne,a le wreszcie była ważna scena - ślub Stephanie i Eryka w szpitalu przy rodzinie, bezczelne jednak był zaproszenie Macy - przez Eryka wyglądała tam jak nieświadoma idiotka, Amber się myślałem że się posika tak się dziś emocjonowała :lol: aczkolwiek fajna jest. I znowu dziś Katie była powierniczką Brooke, szkoda że nie ma swojego życia.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Eh Ridge i Eryk sięgają wszystkich szczytów żeby tylko Thorne wrócił do Macy, ale to jest syzyfowa praca, kocha Brooke (przynajmniej tak mu się wydaje). To ,że zobaczy Macy nie zmieni jego decyzji ale Ridge chce mu uświadomić ,że rodzina jest najważniejsza... Tylko ,że ani Macy ani Brooke nie należą do rodziny jeszcze, właściwie to tylko Brooke po części. Wracając do ślub to wspaniałe chwile w życiu Stephanie! Zawsze o tym marzyła być z Erykiem... Udało się, nie powiem bo ślubu to nie zapomną oboje.

P.S. Ten nowy Rick może i jest przystojny ale nie podoba mi się jego gra...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

start pisze:
FanStefci pisze:Wy bronicie tej waszej Brooke jak niepodległości.
A może wypadałoby chociaż raz spojrzeć obiektywnie i przyznać, że zrobiła coś źle i pokazała swój egoizm? Za trudne?
Nie masz racji, jestem fanka Brooke, ale nie bronię jej do upadłego, jeśli zrobi coś co mi się nie podoba to piszę o tym (zgadzam się np. że nie powinna iść do szpitala), albo się nie odzywam, poza tym w następnym poście piszesz, że ty jako fan Taylor potrafisz pokazać jej błędy i nawet robisz to, ale zaraz piszesz też o okolicznościach łagodzących seks Taylor i Jamesa, no tak, myśleli, że zginą, a Taylor w swej dobroci chciała, żeby James umarł szczęśliwy, w końcu wtedy była jego największym marzeniem. Wracając do Brooke to broniłam jej kiedy niektórzy pisali ilu to miała facetów pod spódnicą, dlatego, że nie jest to prawda, umawiała się z kilkoma facetami, ale oprócz Forresterów spała tylko z Grantem, który był jej mężem. A tych kilku mężczyzn na przestrzeni blisko 20 lat (patrząc na wiek Ricka to tyle mniej więcej musiało minąć) to nie jest tak dużo.

Zmieniając temat to dzisiaj wkurzył mnie Eryk nie powinien stawiać Thorna w takiej sytuacji, tymbardziej, że Macy utwierdzi się w przekonaniu, że między nią a Thornem wszystko gra, a to nie prawda, poza tym już kilka razy wracał do Stefy i zawsze ją zostawiał, nie wierzę, żeby tym razem było inaczej.
Powiedziałem, że nie kieruję tego do wszystkich fanów Brooke, tylko do tych co nie dadzą na nią złego słowa powiedzieć. ::chytry:: Jeśli ktoś się poczuł urażony moją generalizacją to przepraszam. A jeśli chodzi o mój stosunek do Taylor, naprawdę uważam że zdradę z Jamesem można do pewnego stopnia usprawiedliwić. Tym bardziej, że chciała się Ridge'owi do tego przyznać, tyle że Stefa zniszczyła list. ::krzyw:: Natomiast wystarczy zajrzeć do działu spoilerowego, żeby zobaczyć, że jestem daleki od gloryfikowania Taylor i aż nadto jasno widzę jej wady. :roll:

Co do Brooke jeszcze, sypiała jeszcze z Jamesem i Connorem. :mrgreen: Ale masz rację - to na przestrzeni tylu lat nie jest dużo. Była kobietą niezamężną i poszukiwała tego jedynego, który ją pokocha. A że jej się nie udawało, szukała dalej. I nie widzę w tym nic złego, tak długo jak trzyma się z dala od niezamężnych facetów. Dlatego m.in. popieram jej związek z Thornem, chociaż i tak uważam, że nie przetrwa próby czasu.

Eric zachował się dzisiaj okropnie, jest perfidny wobec Thorne'a, a już zaproszenie Macy to cios poniżej pasa. ::krzyw:: Ciekawe jak on by się czuł, gdyby ktoś zaprosił na ten ślub Lauren Fenmore albo Beth Logan. :roll:

Co do przysięgi, w kościołach protestanckich małżeństwo nie jest traktowane jako sakrament, więc można brać ślub w kościele kilka razy.
A jeśli Forresterowie są katolikami, to w świetle doktryny kościoła nigdy się nie rozwiedli. Żyli osobno, a teraz się odnaleźli i odnowili przysięgę złożoną kilka dekad wcześniej. :wink[/b]
Ostatnio zmieniony 2006-08-01, 17:56 przez FanStefci, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

PS: W ogóle śmiesznie jak Brooke mówi że Forresterowie to Forresterowie tamto -jacy Forresterowie? tylko Ridge i Eryk :lol:
Kto zauważył że ostatnio Eryk dał Stephanie kartkę od Maggie i Jessicki??
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dzisiejszy odcinek ogólnie mi się podobał...wkurzało mnie tylko jak Brooke rozmawiała z jakąś kobietą ::kwasny:: (nie znam imienia, zapomniałam). Podobała mi się scena ze ślubem..ale skoro Erick zaprosił swojego syna Riocka to chyba Bridget też powinna być...jeśli tamta już nie gra to powinni jakąś nową aktorkę wziąść, przecież ona nie może reszte życia spędzić u "koleżanki" bo to już jest przesada... A co do nowego aktora grającego Ricka...to hmm...kto wie, może go polubię :lol: ale to już nie jest ten sam Rick :(
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Przecież to siostra Brooke Katie! Jest od 1 odcinka
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

paulincia pisze:Dzisiejszy odcinek ogólnie mi się podobał...wkurzało mnie tylko jak Brooke rozmawiała z jakąś kobietą ::kwasny:: (nie znam imienia, zapomniałam). Podobała mi się scena ze ślubem..ale skoro Erick zaprosił swojego syna Riocka to chyba Bridget też powinna być...jeśli tamta już nie gra to powinni jakąś nową aktorkę wziąść, przecież ona nie może reszte życia spędzić u "koleżanki" bo to już jest przesada... A co do nowego aktora grającego Ricka...to hmm...kto wie, może go polubię :lol: ale to już nie jest ten sam Rick :(
To była Katie, siostra Brooke. Ma ona jeszcze jedną siostrę Donnę, ale ona się teraz nie pojawi. Bridget ::kwasny:: jej wogóle nie ma w Modzie... praktycznie przestała istnieć :evil:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dziękuję...nie wiedzialam, że to jej siostra...ja nie oglądam Mody od początku..ale dziękuję:)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: Kto zauważył że ostatnio Eryk dał Stephanie kartkę od Maggie i Jessicki??
O, to była kartka od Maggie i Jessicki?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

B@r pisze:
Adex-fan Brooke pisze: Kto zauważył że ostatnio Eryk dał Stephanie kartkę od Maggie i Jessicki??
No przeciez była o nich mowa na początku odcinka niedawno, przegapiliście?!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja tą scenę widziałem, mam też nagraną, ale widocznie nie słuchałem tak uważnie ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Adex-fan Brooke pisze:
B@r pisze:
No przeciez była o nich mowa na początku odcinka niedawno, przegapiliście?!
Ja widziałem, ale jako że nie przepadałem ani za Maggie ani tym bardziej za Jessicą jakoś mnie to nie podnieciło. :wink:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A ja się nie spostrzegłem! Trzeba oglądać uważniej! :P
Zablokowany