Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

kimberly1990 pisze:Rozmowa Brooke i Ridge'a była superrr :D Brooke dała mu jasno do zrozumienia, że teraz interesuje ją wyłącznie Thorne ::krzyw:: choć Ridge nadal stawia na swoim... ale on jest beznadziejny ::jezyk::
Mnie tez juz nudza szpitalne sceny i całe podniecanie się Stephanie i Macy, że Thorne niedlugo sie oswiadczy itp.... mogliby jakos rozwiazac ten watek ::jezyk::
Niestety drugiego odcinka nie ogladałam :cry: ::kwasny::
Zgadzam się w całej rozciągłości,prócz ostatniego zadania bo ja oglądałam oba :mrgreen:
Ridge i sceny szpitalne to na serio dno ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jasne ,że miłość jest ważniejsza od pieniędzy. Ale Becky nie jest gotowa na to dziecko, ona je oddała... ona podjeła taką decyzje i nie powinna jej zmieniać. A skoro z Amber dziecko będzie szczęśliwe to chyba lepiej żeby było tak niż dziecko wychowywałoby się bez ojca.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Mam taką malą radę dla Jasmine.Zajrzyj do slownika,bo slowo"utopia" w kontekscie Twojej wypowiedzi nie pasuje ::krzyw:: no to tyle.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Gwiazdo, słowem utopia określiłam twierdzenie Alexandra, iż fakt nieposiadania przez Becky pieniędzy i bogatego męża dyskredytuje ją jako matkę, a te atuty robią z Amber lepszą od niej. Nie mówiąc juz o tym, że osoba tak fałszywa i zakłamana mogłaby dziecku jakieś wartości przekazać - jak Alexander napisał:,,wychować na dobrego obywatela". Skoro nie zna nawet znaczeniasłów: ,,moralność", czy ,,uczciwość" jak można twierdzić, że byłaby lepsza od Becky?

Takie twierdzenie jast dla mnie jak najbardziej utopijne i doskonale wiem, co ono oznacza ale jeśli masz jakieś wątpliwości co do jego znaczenia - wyjaśniam: utopijny, czyli nieżyciowy i nierealny (więcej znaczeń na pewno znajdziesz w słowniku wyrazów i zwrotów obcojęzycznych). 8)

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Rozmowa Brooke i Ridge'a b burzliwa. Ciekawa była tez rozmowa Amber i Kimberly. Kiedy się kłócą to zawsze mam wrażenie że słodka Kimberly staje się powoli czarnym charakterem ::chytry::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

mailo pisze:Rozmowa Brooke i Ridge'a b burzliwa. Ciekawa była tez rozmowa Amber i Kimberly. Kiedy się kłócą to zawsze mam wrażenie że słodka Kimberly staje się powoli czarnym charakterem ::chytry::
Z pierszym się zgadzam, ale z drugim nie. To był praktycznie monolog Amber. Ta dzikuska zaatakowała Kim, gadała, że ona się ślini i chodzi za jej mężem. Tylko że to Amber nachodzi Kimberly. I co z tego, że Kim chce widywać Ricka w pracy? Z tą sprawą jest jak z Becky. Zarówno Kim, jak Becky zrezygnowały z ukochanej osoby. Teraz jednej nie można spojrzeć na tą osobę, a druga nawet nie ma marnych zdjęć. Kim ma przynajmniej zdjęcie z Rick'em z ich wspólnej kolacji.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ja nie wiem za co można lubić Amber. Bardziej wrednego typa nie było w dziejach tego serialu. Chyba zapomniała skąd pochodzi. Gdyby nie oszustwa i manipulacje nie miałaby kompletnie nic, mieszkałaby ze swoją mamuśką na pustyni i pracowała w podrzędnym barze za 6 dolarów na godzinę. A teraz wydaje jej się, że jest panią Forrester i może pomiatać ludźmi. Samo nazwisko to jeszcze nic. Forresterów charakteryzuje klasa, której ta wiedźma nigdy nie będzie w stanie posiąść.

A co do tego kto powinien wychowywać dziecko, oczywiście powinna to być Becky, bo to jest matka. Tak długo jak matka nie jest upośledzona umysłowo ani fizycznie, to ona powinna zajmować się swoim dzieckiem. Argument, że u Forresterów będzie mu lepiej jest niedorzeczny. Może w takim razie powinni wszystkim biednym matkom odbierać dzieci i oddawać je bogaczom? Wtedy będzie im przecież lepiej - to jest taka, szalenie wąska, linia myślenia.

Ponadto, to Rick powinien zdecydować czy chce wychowywać obce dziecko (tylko po to, aby jego spiskująca żona, której zresztą nie kocha, mogła żyć w dobrobycie). Ja nie chciałbym wychowywać obcego dziecka myśląc, że jest moje.

Czyny Amber są haniebne. Mam nadzieję, że ta maskarada wkrótce ulegnie demaskacji i Amber dostanie za swoje. Zasługuje na to, aby skończyć w rynsztoku. Razem ze swoją cwaną mamuśką.
Awatar użytkownika
Brooklyn

FanieStefci tym razem całkowicie się z tobą zgadzam.
Awatar użytkownika
FanStefci

Brooklyn pisze:FanieStefci tym razem całkowicie się z tobą zgadzam.
:D Miło mi. ::jezyk::
Marron

Post autor: Marron »

Nie podobało mi sie wczorajsze zachowanie Amber , niepotrzebnie się wtrącała . To było chamskie i tyle . Lubię ją jak ma poczucie winy , a nienawidzę jak jest chorobliwie zazdrosna o Rica . Niemniej obie bohaterki Amber i Kim bardzo lubię ..
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooklyn pisze:FanieStefci tym razem całkowicie się z tobą zgadzam.
A ja nie bardzo bo lubię Amber za sceny w któych jest szczerze dobrą matką i partnerką Ricka oraz wtedy kiedy czasem trochę powariuje, oraz jak nabija się z Kimberley, inne jej występki oczywiście potępiam. Oglądajcie dzisiaj!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooklyn

Wczoraj Amber najadła się strachu. Rick był podejrzliwy (jak na niego). Kiedy wyszedł zaczęła sobie wmawiać, że nic jej nie grozi, że Becky jest w Paryżu i kropka. Czuła jednak strach, więc poszła do Kimberly, żeby wmawiać sobie, iż to ona stanowi zagrożenie dla jej związku.
Awatar użytkownika
FanStefci

Adex-fan Brooke pisze: jest szczerze dobrą matką i partnerką Ricka
Ja tego nie neguję. Nie da się zaprzeczyć temu, że Amber bardzo kocha to dziecko, ale ona sama sobie i temu malcowi wyrządza wielką krzywdę, bo prawda tak czy inaczej zawsze wychodzi na jaw.

A co do partnerstwa, jej bardzo zależy na Ricku, ale czy to uczucie odwzajemnione?
Podejrzewam, że wątpię. ::chytry::

[ Dodano: 2006-08-03, 12:32 ]
Brooklyn pisze:Wczoraj Amber najadła się strachu. Rick był podejrzliwy (jak na niego). Kiedy wyszedł zaczęła sobie wmawiać, że nic jej nie grozi, że Becky jest w Paryżu i kropka. Czuła jednak strach, więc poszła do Kimberly, żeby wmawiać sobie, iż to ona stanowi zagrożenie dla jej związku.
I właśnie o to chodzi - ona się sama skazuje na wieczny stres poprzez te kłamstwa i tajemnice. Jej życie nigdy nie będzie przez to spokojne i ustabilizowane. Zawsze będzie się bała zdemaskowania jej brudnych sekretów.
A ten nowy Rick to w ogóle jakiś bardziej podejrzliwy niż stary. :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Aż takiej wielkiej krzywdy mu nie robi otaczając go miłością w pałacu Forresterów :wink:
Że Rick w pełni jej nie kocha to inna sprawa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Myl

Post autor: Myl »

Amber wczoraj była żałosna, i pokazała że jest ze wsi. "pani Forrester", ten zwrot był niezły, chamskie odzywki, i samo to że weszła do pomieszczenia tylko dla pracowników. Dotąd nic do niej nie miałem, ale za to jak sie zachowała, chce aby jej życie sie skomplikowało i nauczyła sie pokory.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Zablokowany