Bieżące odcinki cz. 1
- kimberly1990
No właśnie jak powiedziała: "Moze to ty jesteś zwykłą pracowniczką, ale ja jestem panią Forrester"Myl pisze:Amber wczoraj była żałosna, i pokazała że jest ze wsi. "pani Forrester", ten zwrot był niezły, chamskie odzywki, i samo to że weszła do pomieszczenia tylko dla pracowników. Dotąd nic do niej nie miałem, ale za to jak sie zachowała, chce aby jej życie sie skomplikowało i nauczyła sie pokory.
- kimberly1990
Dodaj do tego minę szczura, któremu ktoś nadepnął na ogon i masz przed oczami Amber w tej scenie.kimberly1990 pisze:Jaki tekstmailo pisze:No właśnie jak powiedziała: "Moze to ty jesteś zwykłą pracowniczką, ale ja jestem panią Forrester"A potem usiadła na kanapie i wzięła ten wachlarz. Głupkowato się zachowała.
Juz sobie to wyobrazam
To musiala byc super scena
Tak jej tylko się zdaje. Jej mąż i tak w nocy pewnie mysli o Kimberly bo jakoś Amber sama go musi zachęcać do pewnych rzeczygwiazda69 pisze:I byla to super scena,bo pokazala Kimberly kto jest gora
Nowy Rick gra fatalnie. Gdy pytał Kim: "Jak się czujesz?" wyglądał jak by miał się na nią rzucić z pięściami. I krzyczał głośniej niż na Amber - wbrew jakiejkolwiek logice i na pewno wbrew zamysłowi scenarzystów.
Becky knuje równo - dziś dopiero zauważyłem, że zrobiła się fizycznie podobna do Sheili
Z początku myślałem, że rozmawiając z Reymondem, chce się uwewnić w jakim stopniu może szantarzować kuzynkę, ale teraz... Dziewczyna chyba sama nie wie co robi.
Całość nie powala, ale jest lepsza od tego do czego ostatnio przyzwyczajają nas Twórcy.
Drugi odcinek zdecydowanie gorszy od pierwszego. Komediowy wbrew intencjom Twórców (początek rozmowy Kim i Becky, zachowanie matki Amber). Wizyta Kim u Sally wzieła się z nikąd.
Becky knuje równo - dziś dopiero zauważyłem, że zrobiła się fizycznie podobna do Sheili
Całość nie powala, ale jest lepsza od tego do czego ostatnio przyzwyczajają nas Twórcy.
Drugi odcinek zdecydowanie gorszy od pierwszego. Komediowy wbrew intencjom Twórców (początek rozmowy Kim i Becky, zachowanie matki Amber). Wizyta Kim u Sally wzieła się z nikąd.
- Adex-fan Brooke
Rzeczywiście można się dopatrzyć jakiegoś małego podobieństwa Becky do Sheili np. jak dzwoni głupio do Amber jakby ja straszyła. Nic dziwnego że Tawny się wkurza, no ale tych zdjęc nie powina zabraniać, Amber niestety jak widać dziś było zdaje się ostatnio na matkę. Tawny dziś śmiesznie tę służącą wykorzystywała, ale z drugiej strony nie musiałą ona takich min strzelac nic jej się nie stało jeśli około godziny ponosiła jej te drinki, w końcu pracuje tam
A w ogóle Tawny to jaką ma pracę? bo zapomniałem, kelnerka?
Dobra też była scena jak Amber zaatakowałą Kimberley szkoda że Rick wszedł bo mogła być fajna bójka, a zauwazyliście ten wredny uśmieszek Kimberley jak Amber wyszła trącając ją?
Dobra też była scena jak Amber zaatakowałą Kimberley szkoda że Rick wszedł bo mogła być fajna bójka, a zauwazyliście ten wredny uśmieszek Kimberley jak Amber wyszła trącając ją?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Na trasie? Może jakiś cyrkB@r pisze:Tawny pracuje na trasieCoś tam samochody obsługuje, bilety sprzedaje czy jakoś tak
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- kimberly1990
Amber mnie dziś wkurzyła rzucając się na Kimberly
W sumie to Kim mowila tylko prawdę
Jednak dzięki tej bójce odcinek nie był taki nudny
Bardzo podobała mi się dziś Becky
Ogólnie lubie tę postać
Ale ten jej "francuski angielski" jak tu juz ktos wcześniej napisał był super 
Jak zobaczyłam Tawny w tych okularkach i na wpół rozebraną to śmiac mi się chciało
A jaka gruba ona jest 
Bardzo podobała mi się dziś Becky
Jak zobaczyłam Tawny w tych okularkach i na wpół rozebraną to śmiac mi się chciało
należeło się oberwanie podłej intryganckie Kimberly ,za grosz nie ma wstydu ślinic się do Ricka,żonatego
i jakie bezczelne miny robiła
Na szczęście Amber dała jej popalić
Nie zauważyliście ,że scenarzysta robi z Kimberly pośmiewisko
Na szczęście Amber dała jej popalić
Nie zauważyliście ,że scenarzysta robi z Kimberly pośmiewisko
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie