Post autor: FanStefci »

B@r pisze:FanieStefci, dzięki za wyjaśnienia. Mam kolejne pytania, ale to za chwilę... ::jezyk::
Na razie chciałem zapytać, czy może za granicą PB wyszło na DVD?
Wiem, że w USA wychodzi to DVD 8 sierpnia. Nie wiem jak w Europie, ale pewnie jakoś podobnie.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Będę musiał zakupić... :)

FanStefci, a masz link do samego odcinka 22 z polskimi napisami? Bo na mininovie nie widzę....Chyba, że mi na wzrok poszło :o
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

B@r pisze:Będę musiał zakupić... :)

FanStefci, a masz link do samego odcinka 22 z polskimi napisami? Bo na mininovie nie widzę....Chyba, że mi na wzrok poszło :o
A ty ściągasz pojedynczo odcinki czy całą serię hurtem?
Ja zassałem całość od razu i odcinek 22 też tam był...
Jeśli chcesz sam 22, jest tu: http://www.mininova.org/tor/312290
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

O, dzięki Ci!! :)

No, ściągam pojedynczo(już mam 4, ściągam 5), bo jakbym wszystkie hurtem ściągnął to nie mógłbym się powstrzymać i w 2 dni bym pewnie obejrzał... Tak właśnie zrobiłem z 9 sezonem X files... W dwa dni cały obejrzałem... :mrgreen: A tak dziennie przypada mi 1, czasem dwa odcinki. Dzisiaj planuję dwa. I akurat jak skończę oglądać 1 sezon, 2 zacznie się w USA. :)

Jestem w trakcie oglądania 3 odcinka i nasuwa mi się takie pytanie... ::chytry::
[shadow=red]Ile w końcu palców stracił Michael? Dwa czy jeden? Bo tego nie powiedzieli.... :| [/shadow]
Dobra, lecę oglądać dalej... :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Chyba jeden. ::kwasny:: Na szczęście tego nie pokazali!
Aha, to teraz oglądasz trzeci, dobrze, dobrze, uzależnienie będzie narastać. ::loll::
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

FanStefci pisze:Chyba jeden. ::kwasny:: Na szczęście tego nie pokazali!
Tak, dobrze, że tego nie pokazali, ale myślałem, że powiedzą wprost...
Ech, ja już jestem bardzo uzależniony od tego serialu! Teraz się wzruszyłem, jak Lincoln rozmawiał ze swoim synem i prosił go, żeby był z nim w dniu śmierci... Świetnie zagrana scena. Leticii też mi szkoda...[shadow=red](jakby to była Moda na sukces, to łudziłbym się, że ona żyje)[/shadow] T-bag pewnie będzie dalej knuł? Ten świrus co go teraz dali do celi z Michaelem, myślę, że nie będzie taki zły i głupi na jakiego wygląda... ::chytry::
Chciałem Cię jeszcze zapytać, czy ta pani doktor będzie pomagała Michaelowi? ::jezyk::
Świetny odcinek, zaraz oglądam 4. 8)
Bardzo się cieszę, że mi go poleciłeś. :) Ja już zdążyłem go koledze polecić i już się wciągnął.

B@r pisze: Ech, ja już jestem bardzo uzależniony od tego serialu! Teraz się wzruszyłem, jak Lincoln rozmawiał ze swoim synem i prosił go, żeby był z nim w dniu śmierci...
No to witam w klubie... :)
B@r pisze:Leticii też mi szkoda...[shadow=red](jakby to była Moda na sukces, to łudziłbym się, że ona żyje)[/shadow]
:lol: no fakt :lol:
B@r pisze:
Chciałem Cię jeszcze zapytać, czy ta pani doktor będzie pomagała Michaelowi? ::jezyk::
Moja piękna Sara z avatara odegra ważną rolę - tyle zdradzę. :serce:
B@r pisze:Bardzo się cieszę, że mi go poleciłeś. :) Ja już zdążyłem go koledze polecić i już się wciągnął.
A ja się cieszę, że Ci się spodobał. :) Bardzo dobrze, że propagujesz. Moja szkoła. ::jezyk:: Niech nastąpi reakcja łańcuchowa. :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

FanStefci pisze:
B@r pisze:
Moja piękna Sara z avatara odegra ważną rolę - tyle zdradzę. :serce:
To się cieszę. :D

Kim jest ta kobieta, co ciągle kroi warzywa jak do niej dzwonią? ::chytry:: Albo może chociaż powiedz mi kiedy to wyjdzie na jaw ::jezyk:: [shadow=red]Mam nadzieję, że Michaela nie przeniosą do innego więzienia :? [/shadow] Dobrze, że Fernando wrócił do celi Michaela. Uff.... świrus z głowy.
Świetny odcinek. Zresztą jak zwykle. :zeby: Ech, ile emocji sprawia mi ten serial :serce: Michael jest niasamowity megamózg 8)
Chyba jeszcze wieczorem skuszę się na 5 odcinek, bo się dociąga :P

B@r pisze: Kim jest ta kobieta, co ciągle kroi warzywa jak do niej dzwonią? ::chytry:: Albo może chociaż powiedz mi kiedy to wyjdzie na jaw ::jezyk::
To wyjdzie na jaw w 8 odcinku. :wink: Dodam tylko, że to ktoś znaaacznie bardziej ważny, kto na co dzień nie zajmuje się krojeniem warzyw. ::loll:: Więcej o niej nie zdradzę! ;)

Czekam na komentarze po 5 odcinku. :D

P.S. Od razu uprzedzam, że 6 i 7 należy raczej oglądać jeden po drugim. :)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

FanStefci pisze:
To wyjdzie na jaw w 8 odcinku. :wink: Dodam tylko, że to ktoś znaaacznie bardziej ważny, kto na co dzień nie zajmuje się krojeniem warzyw. ::loll:: Więcej o niej nie zdradzę! ;)
::loll:: ::loll:: W 5 odcinku już nawet trochę jej twarzy było widać, bo wcześniej to tylko ręce które kroją warzywa ::loll:: No nie, to ona niezłe pozory sprawia :shock: Taka niepozorna z niej "warzywna" kobitka. Ciągle w kuchni siedzi, a ma taką władzę... ::plask wczolo: Wkurzyła mnie oczywiście jak zwykle w 5 odcinku. Już myślałem, że się nie pojawi, ale oczywiście była i musiała na sam koniec odcinka mnie zdenerwować ::plask wczolo:
Dobrze, że naczelnik nie dał się zastraszyć i jednak zostawił Michaela u siebie. Już w pewnym momencie myślałem, że Michael zostanie przeniesiony! Michaelowi się udało. Niezła akcja była w gabinecie naczelnika. Świetnie to rozegrał. 8)
Jestem teraz bardzo ciekawy co dalej z Veronicą... Ma teraz chyba coś ważnego do powiedzenia ::chytry:: Tylko źle, że już teraz nie ma dowodów... :| Ciekawe też, jak Judy zareaguje na wieści od naczelnika.... Ech, same zagadki... Wszystko się dalej komplikuje.... Czy mi się tylko wydaje czy Sarah jest zauroczona Michaelem? ::jezyk::
O dziwo polubiłem też Johna :shock:
Zaraz dociągnie mi się 7 odcinek i oglądam 6 i 7 razem tak jak zalecałeś. 8)
Pozdrawiam Cię!

B@r pisze: ::loll:: ::loll:: W 5 odcinku już nawet trochę jej twarzy było widać, bo wcześniej to tylko ręce które kroją warzywa ::loll:: No nie, to ona niezłe pozory sprawia :shock: Taka niepozorna z niej "warzywna" kobitka.
:lol:
B@r pisze: Ciekawe też, jak Judy zareaguje na wieści od naczelnika...
To Ci mogę od razu powiedzieć, że tego nie pokazali. ::kwasny:: Trochę się tym zawiodłem, ale pod koniec serii jest dane do zrozumienia jaka była reakcja Judy. Powiesz mi później czy też to tak zrozumiałeś. :wink:
B@r pisze:Czy mi się tylko wydaje czy Sarah jest zauroczona Michaelem? ::jezyk::
Oj, poczekaj tylko aż obejrzysz 7 odcinek. :zeby: :D
B@r pisze:O dziwo polubiłem też Johna :shock:
Ja też go bardzo lubię, spoko z niego gość jak już się do kogoś przekona. :lol:
B@r pisze:Zaraz dociągnie mi się 7 odcinek i oglądam 6 i 7 razem tak jak zalecałeś. 8)
Pozdrawiam Cię!
Życzę miłej uczty. :P I też pozdrawiam.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

A czy wyjaśni się coś z Veronicą? ::chytry::
Po "Modzie..." robię seans :D Szczególnie czekam na te sceny z Sarą z odcinka 7 ::jezyk::

Z Veronicą sprawa nie będzie taka prosta. Czeka ją wiele przeżyć!
A lubisz ją?
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

FanStefci pisze:A lubisz ją?
Bardzo. :zeby:

Jestem w szoku po odcinku 6 i 7. Te zamieszki.... :shock: Tak jak mówiłeś, Sarah miała baaardzo ciekawe sceny szczególnie w odcinku 7. I jak sobie z Michaelem wpadli w ramiona... ::chytry:: Ich spojrzenia się spotkały... ::jezyk:: Oni coś do siebie czuję, to widać coraz bardziej. Ufff.... dobrze, że Sarah wyszła z tego cało. Ten gubernator to przyjechał z tą całą ekipą tylko dla Sary. Jak Sarah wyszła na zewnątrz, to od razu kazał się zbierać ekipie... :| Sarah bez pomocy Michaela, by raczej żywa stamtąd nie wyszła...
Natomiast teraz boję się o Veronicę. :( Czeka ją wielkie niebezpieczeństwo, zresztą sam pisałeś, że czekają ją mocne przeżycia.... Ten telefon z budki tylko to potwierdza....
Ha, i nie było "warzywnej baby". :zeby: Ale za to wkurzyć mnie musiał ktoś inny... Mianowicie T-Bag tym, że zabił tego strażnika...
Odcinki świetne! Mam nadzieję, że Sarah będzie nadal pracować w Fox River ::chytry:: Czy ona powie komuś, że przeżyła tylko dzięki Michaelowi? Odcinka 8 się już boję na samą myśl, że znowu "warzywna" będzie mnie denerwowała. Ale jestem ciekawy strasznie co to za jedna...

P.S. Nigdy nie widziałem lepszego serialu!!!! 8)

Post autor: Marek Forrester »

B@r zachęcasz, zachęcasz... Ale ja narazie "Prison Break" ściągać nie będę bo za dużo na głowie do downloadowania(Daleko od szosy, Życie na fali, YR, PSNS i ostatnio Dallas...)
Ale jak mówiłem czekam na polske! Mam nadzieje ,że któraś stacja to wyemituje.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ