Wiem, że w USA wychodzi to DVD 8 sierpnia. Nie wiem jak w Europie, ale pewnie jakoś podobnie.B@r pisze:FanieStefci, dzięki za wyjaśnienia. Mam kolejne pytania, ale to za chwilę...![]()
Na razie chciałem zapytać, czy może za granicą PB wyszło na DVD?
A ty ściągasz pojedynczo odcinki czy całą serię hurtem?B@r pisze:Będę musiał zakupić...![]()
FanStefci, a masz link do samego odcinka 22 z polskimi napisami? Bo na mininovie nie widzę....Chyba, że mi na wzrok poszło
Ja zassałem całość od razu i odcinek 22 też tam był...
Jeśli chcesz sam 22, jest tu: http://www.mininova.org/tor/312290
O, dzięki Ci!!
No, ściągam pojedynczo(już mam 4, ściągam 5), bo jakbym wszystkie hurtem ściągnął to nie mógłbym się powstrzymać i w 2 dni bym pewnie obejrzał... Tak właśnie zrobiłem z 9 sezonem X files... W dwa dni cały obejrzałem...
A tak dziennie przypada mi 1, czasem dwa odcinki. Dzisiaj planuję dwa. I akurat jak skończę oglądać 1 sezon, 2 zacznie się w USA.
Jestem w trakcie oglądania 3 odcinka i nasuwa mi się takie pytanie...
[shadow=red]Ile w końcu palców stracił Michael? Dwa czy jeden? Bo tego nie powiedzieli....
[/shadow]
Dobra, lecę oglądać dalej...
No, ściągam pojedynczo(już mam 4, ściągam 5), bo jakbym wszystkie hurtem ściągnął to nie mógłbym się powstrzymać i w 2 dni bym pewnie obejrzał... Tak właśnie zrobiłem z 9 sezonem X files... W dwa dni cały obejrzałem...
Jestem w trakcie oglądania 3 odcinka i nasuwa mi się takie pytanie...
[shadow=red]Ile w końcu palców stracił Michael? Dwa czy jeden? Bo tego nie powiedzieli....
Dobra, lecę oglądać dalej...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tak, dobrze, że tego nie pokazali, ale myślałem, że powiedzą wprost...FanStefci pisze:Chyba jeden.Na szczęście tego nie pokazali!
Ech, ja już jestem bardzo uzależniony od tego serialu! Teraz się wzruszyłem, jak Lincoln rozmawiał ze swoim synem i prosił go, żeby był z nim w dniu śmierci... Świetnie zagrana scena. Leticii też mi szkoda...[shadow=red](jakby to była Moda na sukces, to łudziłbym się, że ona żyje)[/shadow] T-bag pewnie będzie dalej knuł? Ten świrus co go teraz dali do celi z Michaelem, myślę, że nie będzie taki zły i głupi na jakiego wygląda...
Chciałem Cię jeszcze zapytać, czy ta pani doktor będzie pomagała Michaelowi?
Świetny odcinek, zaraz oglądam 4.
Bardzo się cieszę, że mi go poleciłeś.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
No to witam w klubie...B@r pisze: Ech, ja już jestem bardzo uzależniony od tego serialu! Teraz się wzruszyłem, jak Lincoln rozmawiał ze swoim synem i prosił go, żeby był z nim w dniu śmierci...
B@r pisze:Leticii też mi szkoda...[shadow=red](jakby to była Moda na sukces, to łudziłbym się, że ona żyje)[/shadow]
Moja piękna Sara z avatara odegra ważną rolę - tyle zdradzę.B@r pisze:
Chciałem Cię jeszcze zapytać, czy ta pani doktor będzie pomagała Michaelowi?![]()
A ja się cieszę, że Ci się spodobał.B@r pisze:Bardzo się cieszę, że mi go poleciłeś.Ja już zdążyłem go koledze polecić i już się wciągnął.
To się cieszę.FanStefci pisze:Moja piękna Sara z avatara odegra ważną rolę - tyle zdradzę.B@r pisze:
Chciałem Cię jeszcze zapytać, czy ta pani doktor będzie pomagała Michaelowi?![]()
![]()
Kim jest ta kobieta, co ciągle kroi warzywa jak do niej dzwonią?
Świetny odcinek. Zresztą jak zwykle.
Chyba jeszcze wieczorem skuszę się na 5 odcinek, bo się dociąga
To wyjdzie na jaw w 8 odcinku.B@r pisze: Kim jest ta kobieta, co ciągle kroi warzywa jak do niej dzwonią?Albo może chociaż powiedz mi kiedy to wyjdzie na jaw
![]()
Czekam na komentarze po 5 odcinku.
P.S. Od razu uprzedzam, że 6 i 7 należy raczej oglądać jeden po drugim.
FanStefci pisze:
To wyjdzie na jaw w 8 odcinku.Dodam tylko, że to ktoś znaaacznie bardziej ważny, kto na co dzień nie zajmuje się krojeniem warzyw.
Więcej o niej nie zdradzę!
![]()
Dobrze, że naczelnik nie dał się zastraszyć i jednak zostawił Michaela u siebie. Już w pewnym momencie myślałem, że Michael zostanie przeniesiony! Michaelowi się udało. Niezła akcja była w gabinecie naczelnika. Świetnie to rozegrał.
Jestem teraz bardzo ciekawy co dalej z Veronicą... Ma teraz chyba coś ważnego do powiedzenia
O dziwo polubiłem też Johna
Zaraz dociągnie mi się 7 odcinek i oglądam 6 i 7 razem tak jak zalecałeś.
Pozdrawiam Cię!
B@r pisze:![]()
W 5 odcinku już nawet trochę jej twarzy było widać, bo wcześniej to tylko ręce które kroją warzywa
No nie, to ona niezłe pozory sprawia
Taka niepozorna z niej "warzywna" kobitka.
To Ci mogę od razu powiedzieć, że tego nie pokazali.B@r pisze: Ciekawe też, jak Judy zareaguje na wieści od naczelnika...
Oj, poczekaj tylko aż obejrzysz 7 odcinek.B@r pisze:Czy mi się tylko wydaje czy Sarah jest zauroczona Michaelem?![]()
Ja też go bardzo lubię, spoko z niego gość jak już się do kogoś przekona.B@r pisze:O dziwo polubiłem też Johna![]()
Życzę miłej uczty.B@r pisze:Zaraz dociągnie mi się 7 odcinek i oglądam 6 i 7 razem tak jak zalecałeś.![]()
Pozdrawiam Cię!
Bardzo.FanStefci pisze:A lubisz ją?
Jestem w szoku po odcinku 6 i 7. Te zamieszki....
Natomiast teraz boję się o Veronicę.
Ha, i nie było "warzywnej baby".
Odcinki świetne! Mam nadzieję, że Sarah będzie nadal pracować w Fox River
P.S. Nigdy nie widziałem lepszego serialu!!!!