Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
Becky strasznie dziwnie sie zachowuje,nie moge rozgryzc tej dziewczyny
raz jest wdzieczna Amber za wszystko,pokazuje jak bardzo lubi swoja kuzynke,a potem chce jak najgorzej dla niej...nie rozumiem jej zachowania.Ponoc kieruje sie dobrem dziecka,ale tak naprawde chyba chce wreszcie dopiec Amber za to jakiego ma meza,rodzine,dom itp..ale po co?W koncu sa rodzina i nawet Amber zalezy na Becky.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
- kimberly1990
- kimberly1990
Jestem pod wrażeniem pierwszego odcinka! Piękne scenki z Taylor i Ridgem!
Prawdziwa uczta dla fanów Taylor!
Bardzo się cieszę, że Ridge kupił Taylor ten dom. Na marginesie bardzo mi się on podoba. To jeden z najładniejszych domów w "Modzie..."
Bardzo się cieszę, że Ridge kupił Taylor ten dom. Na marginesie bardzo mi się on podoba. To jeden z najładniejszych domów w "Modzie..."
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Właśnie czy jeszcze kogos rozśmieszyło że Tawny leci w tym samolocie i gada na głos do siebie o sekrecie?
A Becky podobnie -w ogóle jak ona się tam przepracowuje
jak odbierze telefon to cała praca
A że pojawił się w tej firmie Raymond to idiotyczne i naciągane, jedyna dobra scena poza śmieszną Tawny dziś to ta na koniec w szpitalu ze Stephanie jak się załamuja gdy ręka jej uciekła, to rozpoczyna nowy etap odcinków ze Stephanie, świetnie zagrana (co do Stephanie to jeszcze podobało mi się jak gadała z Rickiem -też mu uświadomiła że nie jest szczery w stosunku do Amber -nie mówił w końcu jej że spędził wtedy noc z Kimberley mimo iż tylko spali)
A Becky podobnie -w ogóle jak ona się tam przepracowuje
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- kimberly1990
To fakt - wszystkie potacie w "Modzie..." mówią czesto same do siebie 
Dzisiejsze 2 odcinki byly troche nudne
Rozbawilo mnie to, ze Tawny mowi do Amber: "Lece do Paryża", wychodzi z domu i za min. juz siedzi w samolocie
Chyba faktycznie zaplacila za ten lot nie z wlasnej kiszeni, bo watpie zeby w tak expresowym tempie znalazl sie lot do Paryża 
Zgadzam sie co do Stephanie - aktorka swietnie zagrala
Żal mi troche Stefy... 
Dzisiejsze 2 odcinki byly troche nudne
Rozbawilo mnie to, ze Tawny mowi do Amber: "Lece do Paryża", wychodzi z domu i za min. juz siedzi w samolocie
Zgadzam sie co do Stephanie - aktorka swietnie zagrala