Stephanie vs Sally
A czym tak naprawde Stephani zajmuje się w swojej firmie?
Wiem że pilnuje co robi Brooke ale co więcej tam robi to nie wiem
Wiem że pilnuje co robi Brooke ale co więcej tam robi to nie wiem
Ostatnio zmieniony 2006-08-16, 22:52 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie sadzę. Samo nazwisko 'Forrester' ma na świecie chyba nawet lepszą markę niż ich firma.LoLex pisze:
To tzw. ciągle powtarzający się argument Stephanie. Prawda jest taka, że Forresterowie poszliby na dno, gdyby nie pomysły Brooke.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Ależ dzięki niej pokazali ten występ we wszystkich stacjach TV. I to nie tylko w programach o Modzie, ale też we wszystkich audycjach plotkarsko-rozrywkowych.LoLex pisze:Właśnie, Cesarzowa pełni raczej funkcje reprezentacyjną, chociaż bywało, że się w tym nie sprawdzała i działała na szkodę firmy (przykład: rozpoczęcie kampanii "Sypialnie Brooke").
Stefa chcąc - nie chcąc załatwiła potężną promocję.
Ostatnio zmieniony 2006-08-16, 23:19 przez FanStefci, łącznie zmieniany 1 raz.
To prawda! Chociaż nie zamierzała robić z tego użytku na promocję.FanStefci pisze:Ależ dzięki niej pokazali ten występ we wszystkich stacjach TV. I to nie tylko w programach o Modzie, ale też we wrzystkich audycjach plotkarsko-rozrywkowych.LoLex pisze:Właśnie, Cesarzowa pełni raczej funkcje reprezentacyjną, chociaż bywało, że się w tym nie sprawdzała i działała na szkodę firmy (przykład: rozpoczęcie kampanii "Sypialnie Brooke").
Stefa chcąc - nie chcąc załatwiła potężną promocję.
- Adex-fan Brooke
Do waszych wupowiedzi dodam tylko że Stephanie na pewno nie na złość Brooke zaakceptowała Amber, zwyczajnie raczej wyjątkowo ją polubiła co do pracy Stephanie w firmie to rzeczywiście ona tam nic nie robi tylko organizuje chyba pokazy -Sally natomiast czuwa nad wszystkim, śmieszne więc trochę było co Sally ostatnio mówiła Stephanie -takimi tekstami to mogłaby straszyć Brooke gdyby Brooke trafiła na wózek, bez Stephanie ta firma i tak jest w stanie dalej się kręcić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie wydaje mi się, by Stephanie lubiła Amber bardziej niż choćby Macy, CJ (mimo, iż ten był dla niej chamski, no ale chyba mu już odpuściła), czy nawet tą nielegalną emigrantkę z którą chciała kiedyś spiknąć Thorne'a. Po prostu, jeżeli ktoś nie ma wrogich zamiarów lub sprzecznych z nią interesów, a ma jakoś zaistnieć w rodzinie, to Królowa akceptuje go, normalnie z nim rozmawia, daje dom nad głową itd.. Nawet Maggie, której raczej nie lubiła, długo mieszkała w domku gościnnym i była akceptowana.
A więc dlaczego nie zaakceptowała teraz Brooke?Abec pisze:Po prostu, jeżeli ktoś nie ma wrogich zamiarów lub sprzecznych z nią interesów, a ma jakoś zaistnieć w rodzinie, to Królowa akceptuje go, normalnie z nim rozmawia, daje dom nad głową itd..
Ostatnio zmieniony 2006-08-17, 18:15 przez LoLex, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo wie, że ta ją okłamuje. Mówi, że jej celem jest zgoda. To nieprawda - zgoda jest środkiem, złem konicznym, w najlepszym razie czymś obojętnym. Celem Brooke, jest związek z Thorne'm.
Ostatnio zmieniony 2006-08-17, 18:16 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.