Brooke vs. Stephanie
Zgadzam się z tym co napisał Ashlar. Wszystko zaczęło się od Eryka i Beth. To wtedy Cesarzowa wylała swą nienawiść na Beth i później na Brooke, co trwa do dziś i potrwa pewnie na zawsze.
Chciałem dodać, że Stephanie już dawno by siedziała za próbę zabójstwa, gdyby nie to, że Brooke się nad nią lituje.
Chciałem dodać, że Stephanie już dawno by siedziała za próbę zabójstwa, gdyby nie to, że Brooke się nad nią lituje.
Brooke się nie lituje tylko robi to z wyrachowania (jak zawsze zresztą
). Gdyby zgłosiła na policję to zajście, to wątpie, że Thorne by nadal chciał z nią być wiedząc, że załatwiła jego matce prokuratora na kark.
Co do rozmowy, Abec ma racje - wczoraj Brooke kłamała, że chce bezinteresownie godzić się ze Stefą. Nie zrobiłaby tego, gdyby nie myślała, że tylko w ten sposób przekona rodzinę do swojego związku z Thornem.
A to, że w przeszłości chciała się godzić to inna bajka, w chwili obecnej fakty są nagie.
Co do rozmowy, Abec ma racje - wczoraj Brooke kłamała, że chce bezinteresownie godzić się ze Stefą. Nie zrobiłaby tego, gdyby nie myślała, że tylko w ten sposób przekona rodzinę do swojego związku z Thornem.
W sumie to całe to zamieszanie nie miałoby miejsca gdyby nie Thorne, który uwiódł Brooke po nieudanych oświadczynach w „Cafe Rose” najadł się małży i nie wytrzymał….
Później wszyscy radzili Brooke, że ma walczyć, bo ta miotała się i nie wiedziała, co robić.
Stephanie o tym nie wie i dlatego ją obwinia. Nikt zaś nie chce wyprowadzić jej z błędu.
Później wszyscy radzili Brooke, że ma walczyć, bo ta miotała się i nie wiedziała, co robić.
Stephanie o tym nie wie i dlatego ją obwinia. Nikt zaś nie chce wyprowadzić jej z błędu.
-
Stars
Jak dla mnie obie Panie mają tyle samo grzechów na swoim koncie wobec siebie. Ale jak teraz widzimy to Stephani nie chce się pogodzić z Brooke ponieważ ma do niej jakieś uprzedzenia, Brooke też nie przepada za Stephanią ale postanowiła odpuścić sobie kolejne starcia i zaczeła operacje ,, Oswojenie Godzilli,,.
-
Kasia Pierzch..
Odkąd Morgan pojawiła się filmie Stephani dała spokój Brooke , Cesarzowa znalała większy problem niż Logan . Przynajmnie na jakiś czas sytuacja uspokoj się .
Mam nadzieje ,że Stephani w końcu da spokój Brooke i zajmie się swoim zdrowiem , bo tak dłużej nie pociągnie

Mam nadzieje ,że Stephani w końcu da spokój Brooke i zajmie się swoim zdrowiem , bo tak dłużej nie pociągnie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Stephanie zawsze z kimś wojuje. A to z Brooke, albo z Morgan. Zauważyliście, że głównie jej wrogami są kobiety? Jakoś nie pamiętam, by Stephanie miała wrogów-facetów.
Moim zdaniem Brooke poszła tylko na odstawkę, ale konflikt między nimi się nie zakończył i moim zdaniem szybko się nie zakończy. To są zbyt wielkie osobowości, by mogły obojętnie przejść obok siebie.
Moim zdaniem Brooke poszła tylko na odstawkę, ale konflikt między nimi się nie zakończył i moim zdaniem szybko się nie zakończy. To są zbyt wielkie osobowości, by mogły obojętnie przejść obok siebie.
- Adex-fan Brooke
Stephani ma charakter braci Kaczynskich, czyli ona ,jak i oni mogą wypowiedzieć wojne wobec wszystkich i wobec wszystkiego co się rusza.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
No i Stefy na wierzchu. Nie wiemy dokładnie na ile świadomie wykorzystała śmierć Macy, ale wykorzystała ją, to fakt.
Już w czasie pogrzebu miałem to skojarzenie, ale milczałem. A teraz napiszę
Pamiętacie wszyscy sceny z klasycznych horrorów o Drakuli i Frankenstainie (jeszcze sprzed lat piędzisiątych), w których mieszkańcy jakiejś wioski zbierają się nocą na rynku, biorą pochodnie i widły i biegną do zamku Bestii? Zostały one zresztą sparodiowane w jednej ze wczesnych scen pierwszej części "Shrecka".
No powiedzcie sami, czy Wam zachowanie znakomitej większości mieszkańców nie kojarzy się z tymi wieśniakami, dla których Brorne jest taką Bestią.
[ Dodano: 2006-12-18, 16:55 ]
*nie "mieszkańców" tylko postaci, oczywiście
Już w czasie pogrzebu miałem to skojarzenie, ale milczałem. A teraz napiszę
No powiedzcie sami, czy Wam zachowanie znakomitej większości mieszkańców nie kojarzy się z tymi wieśniakami, dla których Brorne jest taką Bestią.
[ Dodano: 2006-12-18, 16:55 ]
*nie "mieszkańców" tylko postaci, oczywiście
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
SallyFan
Dla mnie lepiej brzmi Brorne, ponadto panie przodem.
Wiesz, wielu widzów wieści koniec serialu właśnie po odejściu obu pań.
[ Dodano: 2006-12-19, 16:35 ]
Ooooo, nawet Brooke powiedziała dziś do Thorne'a: Bałam się, że twoja rodzina przyjdzie po mnie z widłami i pochodzniami
Wiesz, wielu widzów wieści koniec serialu właśnie po odejściu obu pań.
[ Dodano: 2006-12-19, 16:35 ]
Ooooo, nawet Brooke powiedziała dziś do Thorne'a: Bałam się, że twoja rodzina przyjdzie po mnie z widłami i pochodzniami
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi