Brooke vs. Stephanie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Popieram Ashlar - wyjełaś mi to z ust.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Zgadzam się z tym co napisał Ashlar. Wszystko zaczęło się od Eryka i Beth. To wtedy Cesarzowa wylała swą nienawiść na Beth i później na Brooke, co trwa do dziś i potrwa pewnie na zawsze.

Chciałem dodać, że Stephanie już dawno by siedziała za próbę zabójstwa, gdyby nie to, że Brooke się nad nią lituje.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Brooke się nie lituje tylko robi to z wyrachowania (jak zawsze zresztą ::rad:: ). Gdyby zgłosiła na policję to zajście, to wątpie, że Thorne by nadal chciał z nią być wiedząc, że załatwiła jego matce prokuratora na kark. ::cojest::

Co do rozmowy, Abec ma racje - wczoraj Brooke kłamała, że chce bezinteresownie godzić się ze Stefą. Nie zrobiłaby tego, gdyby nie myślała, że tylko w ten sposób przekona rodzinę do swojego związku z Thornem. ::krzyw:: A to, że w przeszłości chciała się godzić to inna bajka, w chwili obecnej fakty są nagie.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

W sumie to całe to zamieszanie nie miałoby miejsca gdyby nie Thorne, który uwiódł Brooke po nieudanych oświadczynach w „Cafe Rose” najadł się małży i nie wytrzymał….
Później wszyscy radzili Brooke, że ma walczyć, bo ta miotała się i nie wiedziała, co robić.
Stephanie o tym nie wie i dlatego ją obwinia. Nikt zaś nie chce wyprowadzić jej z błędu.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

@FanStefci: Thorne sam powiedział, że to dobrze, że Brooke nie zgłosi tego na policję. Z resztą pamiętam, że pytała się go o to Macy. Z tym drugim akapitem się w ogóle nie zgadzam.
Stars

Post autor: Stars »

Jak dla mnie obie Panie mają tyle samo grzechów na swoim koncie wobec siebie. Ale jak teraz widzimy to Stephani nie chce się pogodzić z Brooke ponieważ ma do niej jakieś uprzedzenia, Brooke też nie przepada za Stephanią ale postanowiła odpuścić sobie kolejne starcia i zaczeła operacje ,, Oswojenie Godzilli,,.
Kasia Pierzch..

Post autor: Kasia Pierzch.. »

ja wolę stefcię :mrgreen:
Uwielbiam Amber
Awatar użytkownika
Robi

Odkąd Morgan pojawiła się filmie Stephani dała spokój Brooke , Cesarzowa znalała większy problem niż Logan . Przynajmnie na jakiś czas sytuacja uspokoj się .
Mam nadzieje ,że Stephani w końcu da spokój Brooke i zajmie się swoim zdrowiem , bo tak dłużej nie pociągnie ::loll:: ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Stephanie zawsze z kimś wojuje. A to z Brooke, albo z Morgan. Zauważyliście, że głównie jej wrogami są kobiety? Jakoś nie pamiętam, by Stephanie miała wrogów-facetów.
Moim zdaniem Brooke poszła tylko na odstawkę, ale konflikt między nimi się nie zakończył i moim zdaniem szybko się nie zakończy. To są zbyt wielkie osobowości, by mogły obojętnie przejść obok siebie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Stephanie walczy ze wszystkimi, była wrogiem np. Granta
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Stephani ma charakter braci Kaczynskich, czyli ona ,jak i oni mogą wypowiedzieć wojne wobec wszystkich i wobec wszystkiego co się rusza.
Abec

Post autor: Abec »

No i Stefy na wierzchu. Nie wiemy dokładnie na ile świadomie wykorzystała śmierć Macy, ale wykorzystała ją, to fakt.

Już w czasie pogrzebu miałem to skojarzenie, ale milczałem. A teraz napiszę :P Pamiętacie wszyscy sceny z klasycznych horrorów o Drakuli i Frankenstainie (jeszcze sprzed lat piędzisiątych), w których mieszkańcy jakiejś wioski zbierają się nocą na rynku, biorą pochodnie i widły i biegną do zamku Bestii? Zostały one zresztą sparodiowane w jednej ze wczesnych scen pierwszej części "Shrecka".

No powiedzcie sami, czy Wam zachowanie znakomitej większości mieszkańców nie kojarzy się z tymi wieśniakami, dla których Brorne jest taką Bestią.

[ Dodano: 2006-12-18, 16:55 ]
*nie "mieszkańców" tylko postaci, oczywiście ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Szczerze? Nie ::jezyk::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Abec, nie Brorne, tylko Throoke :wink:

Nie chce rozwiązania tego sporu! Kocham poprostu walki Brooke&Stephanie :serce: I słowne, i fizyczne i te w myślach :mrgreen: Z tym, że biedna Stefcia co drugą bójke trafia do szpitala - ma pewnie romansik z doktorkiem ::chytry::
Abec

Post autor: Abec »

Dla mnie lepiej brzmi Brorne, ponadto panie przodem.

Wiesz, wielu widzów wieści koniec serialu właśnie po odejściu obu pań.

[ Dodano: 2006-12-19, 16:35 ]
Ooooo, nawet Brooke powiedziała dziś do Thorne'a: Bałam się, że twoja rodzina przyjdzie po mnie z widłami i pochodzniami :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
ODPOWIEDZ