Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Macy była tak bardzo napalona na seks, że się niezorientowała kogo właśnie obmacuje. A zrobiła to dość dokładnie, trudno byłoby pomylić mężczyznę którego się zna z kimś innym w tej sytuacji. :shock:
Amber była super, jak wyganiała matkę, tylko nie wiadomo co teraz zrobi Rick. A przecież w tej sytuacji można uznać, że Tawny to wariatka, a Amber uratowała Kim. :: bow ::
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Cynthia pisze:[...] tylko nie wiadomo co teraz zrobi Rick. A przecież w tej sytuacji można uznać, że Tawny to wariatka, a Amber uratowała Kim. :: bow ::
Zapomniałaś o jednym szczególe. Coś spowodowało, że Tawny wyjeła broń. Mierzyła z pistoletu, bo bała się, że tajemnica Amber się wyda.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Aż mnie krew zalewa jak czytam wasze posty. ::kwasny:: Taki fajny odcinek a ja go przegapiłam. Ale jestem wściekła. :evil:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke, to nie zapomnij jutro obejrzeć, jeszcze zdążysz zobaczyć napaloną Macy :D :D Oraz wściekłego Ricka, który się tak wydziera, że całe Los Angeles się trzesie. :D
Kitty

Post autor: Kitty »

Ja podobnie jak Cynthia uważam, że Macy musiała być mocno "napalona", bo pomylić "jej" Thorne'a( którego przecież dobrze zna, byli przecież razem) z kimś innym to aż dziwne. Nawet po ciemku. Dotykała przecież jego włosów, twarzy...Szczerze mówiąc trochę sobie nie wyobrażam, jak można tak "pomylić facetów" :wink: . A moja mama stwierdziła, że może ona dlatego tak się pomyliła, bo nawet nie dopuszczała do siebie myśli, że do ciemni może wejść ktoś inny niż Thorne. No to się Macy przeliczyła :wink: W każdym razie na pewno będzie jej strasznie głupio, gdy cała sprawa się wyjaśni :oops: .
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ja akurat rozumiem to, że Macy jest napalona. Strasznie długo była abstynentką i powinna wreszcie się zrelaksować.
Kitty

LoLex pisze:Ja akurat rozumiem to, że Macy jest napalona. Strasznie długo była abstynentką i powinna wreszcie się zrelaksować.
To że była napalona to rozumiem, ale żeby facetów pomylić, to już nie bardzo ::plask wczolo: . Przecież Giovanni jest zupełnie inny (fizycznie ) niż Thorne.
Awatar użytkownika
LoLex

Tak - tego, że ich pomyliła, to ja też nie rozumiem. Pamiętam jak całkiem niedawno Cesarzowa wlazła na łóżko Brooke i zaczęła ją dotykać, a ona myślała, że to Ridge.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

LoLex, aż się uśmiechnąłem, jak przypomniałeś tę scenę. To była rewelacja, ale o ile pamiętam Brooke przysypiała. A Macy zna Thjorne'a tak dobrze, że też się dziwię, że nie potrafiła go rozpoznać. Skoro byli małżeństwem, to pewnie zna wszystkie zakamarki jego ciała. :D :D
Kitty

LoLex, super że przypomniałeś tę scenę. Ale mi się śmiać zachciało ::loll:: . Wniosek jest taki : w "Modzie na sukces" wszystko jest możliwe, nawet największe absurdy ::ok:: ::rad::
Awatar użytkownika
LoLex

A tak poza tym, to Thorne jest lepiej zbudowany i ma większe obwody - ma też zupełnie inny kształt głowy. Trochę to dziwne, że Macy nie przewidziała, że ktoś może odwiedzić ciemnię i bez pardonu rozebrała się do naga.

Ja też mile wspominam tamtą scenę. Była chyba jedną z najśmieszniejszych w historii MNS.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

LoLex pisze:A tak poza tym, to Thorne jest lepiej zbudowany i ma większe obwody - ma też zupełnie inny kształt głowy. Trochę to dziwne, że Macy nie przewidziała, że ktoś może odwiedzić ciemnię i bez pardonu rozebrała się do naga
::ok:: Zgadzam się ::rad::
jahek

Post autor: jahek »

No właśnie... Macy zreszta już poznała Giovanniego (Giovanni był wtedy z Brooke) podczas śpiewania namiętnej piosenki w Insomnii, chyba nawet go wtedy dotykała... zbliżała się wtedy do różnych facetów...
To chyba Macy, a nie Stephani, cierpi na brak czucia w palcach...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Macy jest ostatnio beznadziejna pod każdym względem ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Gdyby Giovani zapalił światło to by było jeszcze śmieszniej :zeby: A Kimberley tak się nakręciła że jakby dostała kulke od Tawny to by jeszcze szczęśliwsza była bo więcej mogłaby zrelacjonować jaka to Amber zła ::plask wczolo: ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany