Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Boldfanka pisze:Macy jest ostatnio beznadziejna pod każdym względem ::kwasny::
Zgadzam się. Bardziej mi się podobała kiedys jak była poważniejsza. Aktualny wizerunek jakoś mi do niej nie pasuje (jakby cofnęła sie w rozwoju).
Kitty

Post autor: Kitty »

mailo pisze:
Zgadzam się. Bardziej mi się podobała kiedys jak była poważniejsza. Aktualny wizerunek jakoś mi do niej nie pasuje (jakby cofnęła sie w rozwoju).
Macie rację ::ok:: . Ja też wolałam "tamtą" Macy. Może ona tak się zachowuje, bo jest trochę zdezorientowana tym, że Thorne jej się nie oświadczył i w ogóle dziwnie się wobec niej zachowuje. I biedna już wszystkiego próbuje, żeby się do niego zbliżyć ::jezyk::
karolciaQ

Post autor: karolciaQ »

A ja myśle, że ona się tak zachowuje bo jest gdzieś w podświadomości zazdrosna o Brooke i próbuje zachowywać się przy Thornie tak jak ona, ale jak wiadomo co do uwodzenia to z Brooke nikt nie wygra :D
Myl

Post autor: Myl »

Lol, ja też przegapiłem :)

W poniedziałek trzeba obejrzeć, będzie sie dużo działo. :)
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

mailo pisze:
Kiedyś to była w miare fajna postać, ale scenarzyści ją popsuli i tylko się ośmiesza teraz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Mamma Mia...Macy ogłuchła :mrgreen: ...

[ Dodano: 2006-08-21, 16:20 ]
Ale Macy Minę zrobiła jak Thorne zapukał... :mrgreen:

[ Dodano: 2006-08-21, 16:24 ]
Bądź miłym włochem i siedź cicho!!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Macy spodobał się Giovanni..no no no, powinna już znim zostać.
Abec

Post autor: Abec »

Nie ma nic dziwnego w tym, że Macy zachowuje się jak nastolatka. Pisałem już o tym - skoro myśli, że jest w szczęśliwym związku, to ma prawo czuć się jak podlotek. Jest zakochana i demonsuruje to wszem i wobec, to naturalne. Zapewne w pracy zachowuje się inaczej, "nudniej", ale tego nie widzimy na ekranie.

Sam odcinek denny. Akcja w ciemni chyba miała być zabawna, a była żenująca, podobnie Amber kłamiąca jak najęta i Kim z Brooke powtarzające prawie dosłownie rozmowę z poprzedniego odcinka. Jeżeli coś go ratowało to końcówka akcji Macy-Giovanii. 2,5/10.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Jaka ta Tawny jest Irytująca: "Musisz zajść w ciąże!!!"...

[ Dodano: 2006-08-21, 16:46 ]
Boże jaki ten Rick Głupi...

[ Dodano: 2006-08-21, 16:52 ]
One rozmawiają o Bridget a Bridget obżera się u koleżanki mniej więcej 10 odcinek :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiaj widać jaka Taylor jest niezrównoważona psychicznie ,najpierw mówi Brooke że powinna się pogodzić z Stephani , a potem po rozmowie z Erickiem i Ridgem zmienia zdanie i wymyśla jakieś choroby. Być może zmieniła zdanie aby nie narażać się rodzinie Forresterów ,ale to znaczy że nie ma ona wogóle nic dopowiedzenia w tej rodzinie.

Dzisiaj gwiazdą dnia jest Macy która nie poznała Thorna po głosie ,po dotyku i rysach twarzy, moim zdaniem Macy powinna już zostać Giovannim .

A co do Amber ,ta to zawsze się wykręci ,nawet po tym co zrobiła jej matka. Szkoda mi jedynie było Kimberliy, wierzyła że Rick do niej wróci .
Marisa

Post autor: Marisa »

Myślałam, że pękne ze śmiechu słuchając rozmowy Brooke i Srimberli "Tak, Rick zostawi Amber i będziemy razem" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ocena odcinków:

Gwiazda odcinka; Macy :serce:
Najgorzej grająca postać; Kimberly ::kwasny::

Występowali:
Brooke, Taylor, Thorne, Amber, Megan, Tawny, Kimberly, Rick, Macy, Giovanni, Ridge, Eric

Najlepsi:
Macy :serce:

OK:
Megan
Giovanni

Średnio:
Taylor
Eric
Brooke
Amber
Thorne
Tawny

Źle:
Rick
Ridge

Tragedia:
Kimberly

Rick ostatnio gra fatalnie. Ale za to to spojrzenie Macy było super :mrgreen:
I ten Giovanni: Wpadaj kiedy chcesz :mrgreen:
Goku

A ja kiedy Amber rozmawiała z Rickiem myślałem że Amber zaraz poryczy się i pójdzie się wypłakać do mamuśki...To do niej podobne...Nawet Bardzo... :mrgreen:

[ Dodano: 2006-08-21, 17:01 ]
SallyFan->Moim zdaniem Amber była żałosna...A ta jej mina mówiła "Przestań bo zaraz wyjmę miotłę z szafy i polecę do Mamusi" :mrgreen: :zeby: :: bow :: :lol:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Taylor zdążyła zaliczyć Ridge'a, Erica i Thorne'a przed Brooke. Ciekawe jaką sobie przypisałaby chorobę. ::chytry::
Goku

Brooklyn->Przypadek Taylor jest tak głęboki że niewytłumaczalny...Ale u niej chodzi ogólnie o bogatych (Książe Omar) :mrgreen:
Zablokowany