Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Goku

Post autor: Goku »

Może on tylko rozporek miał rozpięty w nocy :D :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Albo Amber wsadziła sobie wibrator zamiast ..pi.. ,a Rick śnił że kocha się z Kimberliy.
Goku

Robi pisze:Albo Amber wsadziła sobie wibrator zamiast ..pi.. ,a Rick śnił że kocha się z Kimberliy.
Też wpadłem na pomysł z Wibratorem ale nie mogłem wymyślić czemu Rickowi się tak podobało...Raczej z Kimberly nie bo powiedział Amber że z nią :D...Może kiedy spał założyła mu nakładkę wibracyjną Durex :D...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Amber przynajmniej poinformowała Ricka o swoim pomyśle z przysięgą. Thorne zato nie wie nic. ::krzyw::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Damians pisze:Macy miała na sobie coś a'la futro bo przecież u nich jest grudzień :wink: ::jezyk:: :mrgreen: ::rad::
A mi sie dzis Macy wyjatkowo podobala - tak jakos ladnie wygladala :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Czemu Rick rano obudził się z balejażem? Amber mu w nocy zrobiła? :lol: :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
delll

Post autor: delll »

Brooke w roli Kopciuszka - rewelacja. tylko pozazdrościc zimy w Kaliforni - mam na myśli Macy i jej futro z gołym brzuchem. Bardzo mi jej zresztą dzisiaj żal było - taka nieświadoma - ludzie, niech ktoś jej wreszcie powie !
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tak czy tak Amber i Rick mieli seks ::jezyk:: teraz szykuje się ślub a ze strony Stephanie to totalna bezczelnośc że planuje nie zaprosić Brooke, teraz jak jest chora wszyscy chodza koło niej na paluszkach a ta wrednota ma się lepiej niż kiedykolwiek! Co do Becky tez mi się śmiać chciało z nagrody za jej pracę -jak ona tam nic nie robi :zeby:
I ktoś tu ma dobry pomysł, który też kiedyś mi przyszedł do głowy że dla Kimberly dobry Jacob a dla Amber Justin :) Darla teraz jest na króciutko obcięta a Macy jest z odcinka na odcinek coraz gorsza ::plask wczolo: Widać w rozmowie z Darlą (która kiedyś uchodziła za głupiutką) że teraz Darla wie co mówi np. jak wyraziła zdziwienie po co Macy chce się spotkać ze Stephanie, jeszcze co do czyszczenia srebra szkoda że Macy nie zawołała do pomocy do tego Macy :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ubioru Macy nawet nie skomentuję, bo mnie zatkało jak ją ujrzałam ::ke:: Scenki z Brooke i Stephanie jak zwykle bezcenne :) Ale Brooke wygląda prześlicznie nawet czyszcząc srebra :) Super była też scenka z nią i Thornem w biurze. Miałam nadzieję, że Macy zdecyduje się jechać do FC i ich nakryje :twisted: Ale ostatni pomysł Stefy to już przegięcie - jak można tak rządzić życiem swoich dzieci i organizować im ślub bez ich zgody i wiedzy?! Pozazdrościć kochającej i opiekuńczej mamuni :P
Amberka:)

Post autor: Amberka:) »

Amber i Rick tak ślicznie razem wyglądają :serce: A ja zauważyłam tylko,że odkąd pojawił się Justin,Rick nie chodzi już bez koszulki po domu ::krzyw:: Może ktoś tu się wstydzi ::chytry:: Ale w nocy to się musieli przebrać,a nie tylko przez ten rozporek,bo miał inne spodnie i inną bluzke-pewnie pidżamka ::loll:: :zeby:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak dokładnie to samo zauważyłem .Justin jakby wstydził się, był bardziej skromny. Bo Jacob przy każdej okazji okazywał swoją umieśnioną klatę :P
Nobody does it better
Amberka:)

Post autor: Amberka:) »

Alexander pisze:Tak dokładnie to samo zauważyłem .Justin jakby wstydził się, był bardziej skromny. Bo Jacob przy każdej okazji okazywał swoją umieśnioną klatę :P
Acha ::ok:: ::krzyw:: Święta racja!Np.jak Becky weszła po przemianie,to on wylazł i się z nią przywitał,no i jeszcze jak ją podziwiał ::jezyk:: Ale jeszcze coś do tego,że nie pokazali tych tzw."najlepszych scen" tylko odrazu przeskoczyli na rano to ja sie bardzo ciesze,bo moja siostra co ma sześć lat oglądała(przez niechcący,bo na mnie czekała,a ja oglądałam)i jakby to zobaczyło to by sie jej pewnie coś tam śniło ::jezyk:: ::loll::
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Może Justin nie ma co pokazywac??? <myśli>

A Amber miała fajną kiecke wczoraj:D
AMBER RULEZZZZZ
Goku

OMG!Amber wymalowała się jak czarownica!!!Szkoda mi Kimberly...To wręcz beznadziejne że ugania się za tym idiotą...Szkoda że nie będzie z C.J.
Abec

Post autor: Abec »

Odcinek typu 'cisza przed burzą' udał się całkiem dobrze. Tempu akcji i interakcjom między postaciami nie można nic zarzucić. Szczególnie dobrze dobaczyć Clarke'a w domu Forresterów :) Także telefoniczna rozmowa Brooke i Thorne'a udana - kobieta jest o krok od domyślenia się prawdy. No i Stefa powiedziała, że Sally jest kochana :serce: Teraz czekamy na ciąg dalszy.

Właśnie, co się dzieje z CJem? Dlaczego go nie ma?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany