Bieżące odcinki cz. 1
Też wpadłem na pomysł z Wibratorem ale nie mogłem wymyślić czemu Rickowi się tak podobało...Raczej z Kimberly nie bo powiedział Amber że z niąRobi pisze:Albo Amber wsadziła sobie wibrator zamiast ..pi.. ,a Rick śnił że kocha się z Kimberliy.
- kimberly1990
- Adex-fan Brooke
Tak czy tak Amber i Rick mieli seks
teraz szykuje się ślub a ze strony Stephanie to totalna bezczelnośc że planuje nie zaprosić Brooke, teraz jak jest chora wszyscy chodza koło niej na paluszkach a ta wrednota ma się lepiej niż kiedykolwiek! Co do Becky tez mi się śmiać chciało z nagrody za jej pracę -jak ona tam nic nie robi
I ktoś tu ma dobry pomysł, który też kiedyś mi przyszedł do głowy że dla Kimberly dobry Jacob a dla Amber Justin
Darla teraz jest na króciutko obcięta a Macy jest z odcinka na odcinek coraz gorsza
Widać w rozmowie z Darlą (która kiedyś uchodziła za głupiutką) że teraz Darla wie co mówi np. jak wyraziła zdziwienie po co Macy chce się spotkać ze Stephanie, jeszcze co do czyszczenia srebra szkoda że Macy nie zawołała do pomocy do tego Macy 
I ktoś tu ma dobry pomysł, który też kiedyś mi przyszedł do głowy że dla Kimberly dobry Jacob a dla Amber Justin
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ubioru Macy nawet nie skomentuję, bo mnie zatkało jak ją ujrzałam
Scenki z Brooke i Stephanie jak zwykle bezcenne
Ale Brooke wygląda prześlicznie nawet czyszcząc srebra
Super była też scenka z nią i Thornem w biurze. Miałam nadzieję, że Macy zdecyduje się jechać do FC i ich nakryje
Ale ostatni pomysł Stefy to już przegięcie - jak można tak rządzić życiem swoich dzieci i organizować im ślub bez ich zgody i wiedzy?! Pozazdrościć kochającej i opiekuńczej mamuni 
-
Amberka:)
- Marek Forrester
-
Amberka:)
AchaAlexander pisze:Tak dokładnie to samo zauważyłem .Justin jakby wstydził się, był bardziej skromny. Bo Jacob przy każdej okazji okazywał swoją umieśnioną klatę
-
koffam Amber :)
Odcinek typu 'cisza przed burzą' udał się całkiem dobrze. Tempu akcji i interakcjom między postaciami nie można nic zarzucić. Szczególnie dobrze dobaczyć Clarke'a w domu Forresterów
Także telefoniczna rozmowa Brooke i Thorne'a udana - kobieta jest o krok od domyślenia się prawdy. No i Stefa powiedziała, że Sally jest kochana
Teraz czekamy na ciąg dalszy.
Właśnie, co się dzieje z CJem? Dlaczego go nie ma?
Właśnie, co się dzieje z CJem? Dlaczego go nie ma?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi