Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Alexander pisze:Brooke jest osobą kontrowersyjną i gdzie ona jest, jest i zamieszanie. Potrafi rozkochać w sobie każdego mężczyznę, jest matką, żoną, córką i panią domu, jednak najlepiej wychodzi jej romansowanie.
Taylor to skromna, inteligentna i bystra kobieta. Wspaniale potrafi załagodzić konflikty i chce aby wszyscy się wzajemnie wspierali. Ma wielkie, dobre serce. Wzorowa matka, żona i synowa.

To takie małe podsumowanie obu pań. Można zauważyć ,że obie panie nie mają ze sobą nic wspólnego. Brooke jest kontrowersyjna a Taylor skromna. Jednak mój wybór jest jeden i mam nadzieje ,że słuszny.

Taylor!
Taylor jest postacią kontrowersyjną. Świadczą o tym skrajnie różne opinie o niej na forum. 8)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Mam kilka powodów z ktorych wole Brooke niż Taylor. M.in. to że Taylor jest w końcu żoną Ridge'a (tego... ::plask wczolo: ). Niestety nie moge głosować, lecz całym sercem jestem za "naszym Loganem" czyli Brooke :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jest tylko jedna najlepsza postać, wokół której reszta to tło od pierwszego odcinka :wink: Tło może sie bardzo podobać, ale najlepsza postać bez względu jaki tu wynik padnie to oczywiście Brooke 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Taylor----->Najbarwniejsze "tło" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ..........Taylor's the best
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Taylor :serce:
Nawet jeśli nie wygra tu na forum, to tak naprawdę wygrała już całość na stronie.
Brawo dla najlepszej postaci MNS Taylor Hayes Forrester. :D
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
compek

Post autor: compek »

Brooke!

Ona musi wygrać!
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

compek pisze:Brooke!

Ona musi wygrać!
Tak naprawdę już przegrała, a tu tylko sprawdzamy jak się rozkładają głosy forumowiczów. :roll:
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Niestety, ja nie mogę głosować, bo zbyt późno się zarejestrowałem ;( Szkoda..
Jednak mam nadzieję, że wygra BROOK :serce: Bo to ona gra jedną z najciekawszych ról i w ogóle jest super :mrgreen: .
Jimena

Post autor: Jimena »

[glow=violet]TAYLOR!!!!!!!!!!!!!!![/glow]

Moim zdaniem niesprawiedliwe jest to ze nie wszyscy moga tu glosowac.Nie rozumiem DLACZEGO???

[glow=violet]A Taylor i tak juz wygrala[/glow]
Ostatnio zmieniony 2006-08-24, 20:12 przez Jimena, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W tamtym głosowaniu brała jeszcze udział Sally, więc tamto głosowanie to co innego, poza tym w tym głosowaniu nie tylko nie mogą brać udział ci co za późno się zarejestrowali, ale też ci co akurat nie ma ich obecnie na forum podczas głosowania, a więc przymknijmy oko i co wyjdzie to wyjdzie, przecież to zabawa tu i teraz ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pora zacząć kampanię reklamową ::chytry:: :mrgreen: ::rad:: :

Brooke jest jak Bóg,
Dobro emanuje z Jej nóg,
Ona zna każdy Twój ruch.
Więc się spiesz i oddaj na nią swój głos,
A wynagrodzi Ci ...to ktoś

Nie mogłem się powstrzymać ::jezyk:: .Musiałem jakoś uczcić mojego 300 posta ::rad:: [/b]
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Cynthia pisze:Taylor :serce:
Nawet jeśli nie wygra tu na forum, to tak naprawdę wygrała już całość na stronie.
Brawo dla najlepszej postaci MNS Taylor Hayes Forrester. :D
Amen to that! :: bow :: ::ok::
Nie mogę zagłosować, ale póki co prowadzimy. :mrgreen:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Moim zdaniem Taylor prowadzi ponieważ odzwierciedla to nasze społeczeństwo. Większość z was uważa że kobieta powinna rodzić dzieci i zajmować się domem ( Taylor-trójka dzieci w krótkim czasie) . Następnym powodem jest posłuszeństwo żony wobec męża (patriarchat), nawet jeżeli kobieta ma inne zdanie ( Taylor poparła związek Brooke i Thorne ale po naciskach Ridge i Ericka przeszła na ich strone).Tak samo jest z pracą , kobieta powinna siedzieć w domu a jak już ma prace to powinna zajmować się tylko tym ( Taylor jest tylko lub aż psychiatrą ) Teraz taka dygresja ; kiedyś myślałem że Taylor jest dobrym specem w tej dziedzinie ale po ostatnich jej wyskokach w moim odczuciu spadła na same dno. Także większośc z was uważa że kobieta powinna założyć rodzine i wychowywać dzieci ( w tej chwili Taylor) ale dużej części nie przyszło by do głowy że zamiast tego kobieta powinna korzystać z życia i bawić się . Ja jestem tego zdania że ludzie powinni statkować się w późniejszym wieku życie. Na potwierdzenie tego co powiedziałem na temat konserwtywnego myślenia Polaków dam przykład : kiedy czytałem posty na temat kary śmierci większość z was opowiedziało się za , jeżeli chodzi o aborcje większość opoiwedziało się przeciw. To mnie jedyni przekonuje że nasze społeczeństwo jest bardzo w tyle za liberalnym trybem myślenia. Ale ja się nie boje o Polaków ponieważ wraz z rozwojem naszej gospodarki , wraz rozwojem naszego postrzegania na świat kiedyś dorównamy Europie Zachodniej i to pod każdym względem.

W moim odczuciu ideał kobiety to właśnie :serce: Brooke :serce:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

BROOKE - bez komentarza, bo to jasne jak słońce
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

BROOKE
ODPOWIEDZ