Taylor jest postacią kontrowersyjną. Świadczą o tym skrajnie różne opinie o niej na forum.Alexander pisze:Brooke jest osobą kontrowersyjną i gdzie ona jest, jest i zamieszanie. Potrafi rozkochać w sobie każdego mężczyznę, jest matką, żoną, córką i panią domu, jednak najlepiej wychodzi jej romansowanie.
Taylor to skromna, inteligentna i bystra kobieta. Wspaniale potrafi załagodzić konflikty i chce aby wszyscy się wzajemnie wspierali. Ma wielkie, dobre serce. Wzorowa matka, żona i synowa.
To takie małe podsumowanie obu pań. Można zauważyć ,że obie panie nie mają ze sobą nic wspólnego. Brooke jest kontrowersyjna a Taylor skromna. Jednak mój wybór jest jeden i mam nadzieje ,że słuszny.
Taylor!
Plebiscyty i konkursy
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Jest tylko jedna najlepsza postać, wokół której reszta to tło od pierwszego odcinka
Tło może sie bardzo podobać, ale najlepsza postać bez względu jaki tu wynik padnie to oczywiście Brooke 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Jimena
- Adex-fan Brooke
W tamtym głosowaniu brała jeszcze udział Sally, więc tamto głosowanie to co innego, poza tym w tym głosowaniu nie tylko nie mogą brać udział ci co za późno się zarejestrowali, ale też ci co akurat nie ma ich obecnie na forum podczas głosowania, a więc przymknijmy oko i co wyjdzie to wyjdzie, przecież to zabawa tu i teraz 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moim zdaniem Taylor prowadzi ponieważ odzwierciedla to nasze społeczeństwo. Większość z was uważa że kobieta powinna rodzić dzieci i zajmować się domem ( Taylor-trójka dzieci w krótkim czasie) . Następnym powodem jest posłuszeństwo żony wobec męża (patriarchat), nawet jeżeli kobieta ma inne zdanie ( Taylor poparła związek Brooke i Thorne ale po naciskach Ridge i Ericka przeszła na ich strone).Tak samo jest z pracą , kobieta powinna siedzieć w domu a jak już ma prace to powinna zajmować się tylko tym ( Taylor jest tylko lub aż psychiatrą ) Teraz taka dygresja ; kiedyś myślałem że Taylor jest dobrym specem w tej dziedzinie ale po ostatnich jej wyskokach w moim odczuciu spadła na same dno. Także większośc z was uważa że kobieta powinna założyć rodzine i wychowywać dzieci ( w tej chwili Taylor) ale dużej części nie przyszło by do głowy że zamiast tego kobieta powinna korzystać z życia i bawić się . Ja jestem tego zdania że ludzie powinni statkować się w późniejszym wieku życie. Na potwierdzenie tego co powiedziałem na temat konserwtywnego myślenia Polaków dam przykład : kiedy czytałem posty na temat kary śmierci większość z was opowiedziało się za , jeżeli chodzi o aborcje większość opoiwedziało się przeciw. To mnie jedyni przekonuje że nasze społeczeństwo jest bardzo w tyle za liberalnym trybem myślenia. Ale ja się nie boje o Polaków ponieważ wraz z rozwojem naszej gospodarki , wraz rozwojem naszego postrzegania na świat kiedyś dorównamy Europie Zachodniej i to pod każdym względem.
W moim odczuciu ideał kobiety to właśnie
Brooke 
W moim odczuciu ideał kobiety to właśnie