Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehe, ale emocjonująca walka tu była i jakie kampanie reklamowe. Nawet pewni ukryci użytkownicy się pojawili by tylko oddać głos ::jezyk:: Myślę, że remis to dobre rozwiązanie bo i tak każdy ma tą swoją ulubioną postać bez względu na wynik plebiscytu na forum ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak. Najlepiej będzie jeśli zostanie REMIS. Najlepszymi postaciami MNS zostają Brooke i Taylor!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

OMG co tu się dzieje :?: ::jezyk:: :mrgreen: nigdy nie było remisu a w wielkim finale-niespodzianka!!!
Obojętnie jak zadecyduje Oleg dla mnie najlepszą postacią jest ta, która w "MNS" jest od samego początku i będzie do samego końca...czyli Brooke Logan :serce:
Melik

Post autor: Melik »

Każdy ma swoja faworytkę i do upadłego będzie przekonywał, że to właśnie ona powinna zwyciężyć. Jest remis i tak powinno zostać. A co jeśli dogrywka nie zmieni sytuacji, to co-zdecydujemy się na rzuty karne... ::plask wczolo: ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Skoro był remis to powinny być dwie najlepsze postacie: Brook i Taylor.. No albo dogrywka na forum.. A każdy powinien głosować, a nie tylko zarejestrowani do podanego terminu. Np. ja niestety nie moge zagłosować, a bardzo bym chciał!. Głosowania na stronie nie powinno być bo i tak na to samo wyjdzie :| .
Myl

Post autor: Myl »

Dla mnie najlepszym wyjściem będzie dogrywka na forum.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Też jestem za dogrywką. Słowa Brook i najlepsza nie pasują do siebie. ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ponowne głosowanie nie ma sensu. Niech Brooke z Taylor zostaną najlepszymi postaciami w tym głosowaniu. :wink:
Przecież każdy odda głosy tak samo.
Chyba, że ktoś wierzy, że ja zagłosuję na Brooke, a Adex na Taylor? ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ja obstawiam głosowanie ponowne z uwzględnieniem wszystkich forumowiczów.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Z uwagi na to, że pojawiają się liczne komentarze, jak i również na to, że sam nie wiem, jaka decyzja będzie tą najlepszą postanowiłem, że Wy (wszyscy) zdecydujecie, co robimy dalej... Otóż jestem ciekaw Waszych opinii i proszę, abyście się wypowiedzieli za jednym z poniższych wariantów:
1. Powtórzenie całego głosowania finałowego.
2. Pozostawienie wyniku, który jest teraz (czyli 1 miejsce Brooke i Taylor razem)
3. Dogrywka, w postaci oddania głosów tylko przez osoby zarejestrowane w dniach 09.07.2006 - 25.08.2006.

Ja nie głosuję w wyborze metody głosowania, rozstrzygnę w razie (ewentualnego o zgrozo) remisu. Do jutra do 13.00 jest to głosowanie i ta opcja, ktora zdobędzie poparcie większości wejdzie w życie.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Oleg, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

Ja jestem za REMISEM.

Ps. I tak Brooke jest najlepsza ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Oleg pisze:1. Powtórzenie całego głosowania finałowego.
2. Pozostawienie wyniku, który jest teraz (czyli 1 miejsce Brooke i Taylor razem)
3. Dogrywka, w postaci oddania głosów tylko przez osoby zarejestrowane w dniach 09.07.2006 - 25.08.2006.
Wariant nr 3.
Awatar użytkownika
B@r

1 miejsce: Brooke i Taylor razem.

Najgorsza jest opcja, że jakby było znowu głosowanie i znowu remis, to Oleg miałby rozstrzygać kto ma 1 miejsce, bo wiadomo, że Brooke jest jego ulubioną postacią. A to ponoć jest głosowanie WSZYSTKICH! A jak dojdzie do takiej paranoi, to niech Oleg doda: Najlepszą postacią Olega jest..... :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

B@r pisze:Najgorsza jest opcja, że jakby było znowu głosowanie i znowu remis, to Oleg miałby rozstrzygać kto ma 1 miejsce, bo wiadomo, że Brooke jest jego ulubioną postacią. A to ponoć jest głosowanie WSZYSTKICH! A jak dojdzie do takiej paranoi, to niech Oleg doda: Najlepszą postacią Olega jest..... :wink:
Ja pisałem o rozstrzygnięciu pomiędzy punktami 1, 2, 3 a nie Brooke - Taylor ::ysz::
Awatar użytkownika
B@r

To wyglądało jak reszta punktu 3, że głosują osoby zarejestrowane w dniach 09.07.2006 - 25.08.2006, a jak dojdzie znowu do remisu z ich głosowania, to ty decydujesz kto jest lepszy.
To pisz jaśniej. ::krzyw::
ODPOWIEDZ