Plebiscyty i konkursy
- Marek Forrester
-
Melik
Skoro był remis to powinny być dwie najlepsze postacie: Brook i Taylor.. No albo dogrywka na forum.. A każdy powinien głosować, a nie tylko zarejestrowani do podanego terminu. Np. ja niestety nie moge zagłosować, a bardzo bym chciał!. Głosowania na stronie nie powinno być bo i tak na to samo wyjdzie
.
Ponowne głosowanie nie ma sensu. Niech Brooke z Taylor zostaną najlepszymi postaciami w tym głosowaniu.
Przecież każdy odda głosy tak samo.
Chyba, że ktoś wierzy, że ja zagłosuję na Brooke, a Adex na Taylor?
Przecież każdy odda głosy tak samo.
Chyba, że ktoś wierzy, że ja zagłosuję na Brooke, a Adex na Taylor?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Z uwagi na to, że pojawiają się liczne komentarze, jak i również na to, że sam nie wiem, jaka decyzja będzie tą najlepszą postanowiłem, że Wy (wszyscy) zdecydujecie, co robimy dalej... Otóż jestem ciekaw Waszych opinii i proszę, abyście się wypowiedzieli za jednym z poniższych wariantów:
1. Powtórzenie całego głosowania finałowego.
2. Pozostawienie wyniku, który jest teraz (czyli 1 miejsce Brooke i Taylor razem)
3. Dogrywka, w postaci oddania głosów tylko przez osoby zarejestrowane w dniach 09.07.2006 - 25.08.2006.
Ja nie głosuję w wyborze metody głosowania, rozstrzygnę w razie (ewentualnego o zgrozo) remisu. Do jutra do 13.00 jest to głosowanie i ta opcja, ktora zdobędzie poparcie większości wejdzie w życie.
1. Powtórzenie całego głosowania finałowego.
2. Pozostawienie wyniku, który jest teraz (czyli 1 miejsce Brooke i Taylor razem)
3. Dogrywka, w postaci oddania głosów tylko przez osoby zarejestrowane w dniach 09.07.2006 - 25.08.2006.
Ja nie głosuję w wyborze metody głosowania, rozstrzygnę w razie (ewentualnego o zgrozo) remisu. Do jutra do 13.00 jest to głosowanie i ta opcja, ktora zdobędzie poparcie większości wejdzie w życie.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Oleg, łącznie zmieniany 1 raz.
- HarryAngel
-
SallyFan
1 miejsce: Brooke i Taylor razem.
Najgorsza jest opcja, że jakby było znowu głosowanie i znowu remis, to Oleg miałby rozstrzygać kto ma 1 miejsce, bo wiadomo, że Brooke jest jego ulubioną postacią. A to ponoć jest głosowanie WSZYSTKICH! A jak dojdzie do takiej paranoi, to niech Oleg doda: Najlepszą postacią Olega jest.....
Najgorsza jest opcja, że jakby było znowu głosowanie i znowu remis, to Oleg miałby rozstrzygać kto ma 1 miejsce, bo wiadomo, że Brooke jest jego ulubioną postacią. A to ponoć jest głosowanie WSZYSTKICH! A jak dojdzie do takiej paranoi, to niech Oleg doda: Najlepszą postacią Olega jest.....
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ja pisałem o rozstrzygnięciu pomiędzy punktami 1, 2, 3 a nie Brooke - TaylorB@r pisze:Najgorsza jest opcja, że jakby było znowu głosowanie i znowu remis, to Oleg miałby rozstrzygać kto ma 1 miejsce, bo wiadomo, że Brooke jest jego ulubioną postacią. A to ponoć jest głosowanie WSZYSTKICH! A jak dojdzie do takiej paranoi, to niech Oleg doda: Najlepszą postacią Olega jest.....
To wyglądało jak reszta punktu 3, że głosują osoby zarejestrowane w dniach 09.07.2006 - 25.08.2006, a jak dojdzie znowu do remisu z ich głosowania, to ty decydujesz kto jest lepszy.
To pisz jaśniej.
To pisz jaśniej.