A dzisiejszy odcinek bardzo mi się podobał! Zwłaszczajak Piper oddzywała się do sióstr!
Czarodziejki (Charmed)
- Marek Forrester
-
compek
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
Fajny był dzisiejszy odcinek (ja oglądam powtórki bo w sobotę zapominam
) jak Pheobe opętał Woogeyman (nie mylić z Boogeymanem)...Ja najbardziej z Czarodziejek lubię właśnie Pheobe później Piper a nie cierpię Prue...Taka sztuczna i jeszcze nie ma zbyt fajnych scen (tak jak Pheobe opętana przez Woogeymana czy Piper która zamieniała się w coś co wilkołaka przypominało...nie pamiętam nazwy...) już nie mogę się doczekać odcinków bez niej...
-
Gabra-Sheila
Oto Opis Następnego Odcinka :
[glow=blue]Phoebe ma wizję, podczas której widzi śmierć Prue. Pojawia się tam również zdobiony starożytny miecz. Razem z Piper prosi siostrę, aby nie wychodziła z domu. Ona jednak nie może zwolnić się z pracy i jedzie do domu aukcyjnego. Siostry proszą, aby przynajmniej nie wychodziła nigdzie podczas pracy. Prue musi jednak towarzyszyć jednej z klientek do magazynu antyków. Siostry spieszą, by uratować ją przed wielkim niebezpieczeństwem.
[/glow]
[glow=blue]Phoebe ma wizję, podczas której widzi śmierć Prue. Pojawia się tam również zdobiony starożytny miecz. Razem z Piper prosi siostrę, aby nie wychodziła z domu. Ona jednak nie może zwolnić się z pracy i jedzie do domu aukcyjnego. Siostry proszą, aby przynajmniej nie wychodziła nigdzie podczas pracy. Prue musi jednak towarzyszyć jednej z klientek do magazynu antyków. Siostry spieszą, by uratować ją przed wielkim niebezpieczeństwem.
[/glow]
- Marek Forrester
-
Kacia
- Marek Forrester
-
Kacia
-
SallyFan
- Marek Forrester
-
SallyFan