Plebiscyty i konkursy
-
Kasia Pierzch..
-
SallyFan
NiktKasia Pierzch.. pisze:Taylor, Taylor i jeszcz eraz Taylor!!!Nie mogłabym pogodzić się z tym, że wygra ta głupia brook
Ona jest taka głupia i brzydka i..... po prostu jej nie nawidzę
![]()
Kto się ze mną zgadza
![]()
![]()
To że nie lubisz jakiejś postaci, to nie znaczy że musisz o niej pisać same głupoty, ok? A poza tym nie pisze się "brook" tylko "Brooke". Dysortografia sie szerzy
Weź pomyśl co piszesz
Sallyfan zgadzam się z tobąSallyFan pisze:NiktKasia Pierzch.. pisze:Taylor, Taylor i jeszcz eraz Taylor!!!Nie mogłabym pogodzić się z tym, że wygra ta głupia brook
![]()
Kto się ze mną zgadza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To że nie lubisz jakiejś postaci, to nie znaczy że musisz o niej pisać same głupoty, ok? A poza tym nie pisze się "brook" tylko "Brooke". Dysortografia sie szerzy![]()
![]()
Weź pomyśl co piszesz![]()
![]()
![]()
Kasia jak musisz napisać coś głupiego to lepiej wogóle nic nie pisz
Tak, zgadzam sięKlaudusia pisze:Sallyfan zgadzam się z tobąSallyFan pisze:NiktKasia Pierzch.. pisze:Taylor, Taylor i jeszcz eraz Taylor!!!Nie mogłabym pogodzić się z tym, że wygra ta głupia brook
![]()
Kto się ze mną zgadza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To że nie lubisz jakiejś postaci, to nie znaczy że musisz o niej pisać same głupoty, ok? A poza tym nie pisze się "brook" tylko "Brooke". Dysortografia sie szerzy![]()
![]()
Weź pomyśl co piszesz![]()
![]()
![]()
![]()
Kasia jak musisz napisać coś głupiego to lepiej wogóle nic nie pisz
A ja nie zagłosowałem na najlepszą postać bo miałem popsuty komputer
Ale nawet nie wiem na kogo bym zaglosowal bo u mnie między tymi postaci też jest remis
Miałem głosować na Taylor ale robią z niej idiotkę ostatnio na TVP1 ,więc bym się baaardzo wahał,więc dobrze ,że jest remis
Ale nawet nie wiem na kogo bym zaglosowal bo u mnie między tymi postaci też jest remis
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Część waszych postów jeszcze raz przeczytałem , ale to były emocje, która z pań wygra , ale dobrze się stało ,że został ogłoszony remis to sprawiedliwy wynik .
Coś mi się zdaje ,że w kolejnym takim konkursie zagrożeniem dla Brooke i Taylor będzie Amber , ale to dopiero się okaże .
Coś mi się zdaje ,że w kolejnym takim konkursie zagrożeniem dla Brooke i Taylor będzie Amber , ale to dopiero się okaże .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Oleg, może przywrócisz konkurs (tylko teraz z postaciami spoilerowymi) ? Myślę, że wiele osób by się ucieszyło i znów głosowało 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
No, nie wiem, czy by się ucieszyło
Przecież co chwię coś się przy tym głosowaniu nie podobało
To, że nie ma dokładnej daty końca głosowania na stronie, to, że późno zarejestrowani nie mogą głosować....
Z tymi spoilerowymi postaciami to by mogło być krucho, bo wiele osób odwiedzających stronę nie zna wcale przyszłości i ich głsy mogłby być przypadkowe. Ale powrotu konkursu nie wykluczam z uwzględnieniem postaci nowych w TVP1.
A postaci, które wzięłyby udział (pewnie ilości bym nie zmieniał, czyli 24) - zostałbyby wybrane przez forumowiczów (np. każdy podałby 5 i najczęściej wskazywani walczyliby o miano Najlepszej postaci 2007, ale szczegóły eliminacji bym podał dopiero po zakończeniu całego plebiscytu- żeby nie było wiadomo kto może być faworytem
). Ale póki co to tylko gdybanie 
Z tymi spoilerowymi postaciami to by mogło być krucho, bo wiele osób odwiedzających stronę nie zna wcale przyszłości i ich głsy mogłby być przypadkowe. Ale powrotu konkursu nie wykluczam z uwzględnieniem postaci nowych w TVP1.
A postaci, które wzięłyby udział (pewnie ilości bym nie zmieniał, czyli 24) - zostałbyby wybrane przez forumowiczów (np. każdy podałby 5 i najczęściej wskazywani walczyliby o miano Najlepszej postaci 2007, ale szczegóły eliminacji bym podał dopiero po zakończeniu całego plebiscytu- żeby nie było wiadomo kto może być faworytem
Pomysł uważam za genialny. Ale mimo wszystko chciałbym widzieć w tym głosowaniu spoilerowe postaci 
Zapraszam do czytania:
Mi się też ten pomysł podoba .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]