Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Świetnie, że Brook została najlepszą postacią! ;D Cieszę się ;D Bueheheh!!

Pozdro dla wszystkich fanów Brook! I dla całej reszty też ;D!!
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Oleg pisze:Nie będzie powtórki. To są ostateczne wyniki :mrgreen:
Czyli własciwie nikt nie wygral? Jak dla mnie remis nie oznacza zwyciestwa zadnej z pań. W sporcie jest tak samo. Remis w piłce noznej nie oznacza zwyciestwa obu druzyn.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Narazie będzie remis ,a po jakimś czasie władze forum znowu zorganizują taki plebiscyt na najlepszą postać MnS.
Kasia Pierzch..

Post autor: Kasia Pierzch.. »

Taylor, Taylor i jeszcz eraz Taylor!!! :) Nie mogłabym pogodzić się z tym, że wygra ta głupia brook :nie: Ona jest taka głupia i brzydka i..... po prostu jej nie nawidzę :!: :!: Kto się ze mną zgadza :wink: :?: :?:
Uwielbiam Amber
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Kasia Pierzch.. pisze:Taylor, Taylor i jeszcz eraz Taylor!!! :) Nie mogłabym pogodzić się z tym, że wygra ta głupia brook :nie: Ona jest taka głupia i brzydka i..... po prostu jej nie nawidzę :!: :!: Kto się ze mną zgadza :wink: :?: :?:
Nikt ::ysz:: ::ysz:: ::ysz::

To że nie lubisz jakiejś postaci, to nie znaczy że musisz o niej pisać same głupoty, ok? A poza tym nie pisze się "brook" tylko "Brooke". Dysortografia sie szerzy :roll: :roll:

Weź pomyśl co piszesz ::cojest:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

SallyFan pisze:
Kasia Pierzch.. pisze:Taylor, Taylor i jeszcz eraz Taylor!!! :) Nie mogłabym pogodzić się z tym, że wygra ta głupia brook :nie: Ona jest taka głupia i brzydka i..... po prostu jej nie nawidzę :!: :!: Kto się ze mną zgadza :wink: :?: :?:

To że nie lubisz jakiejś postaci, to nie znaczy że musisz o niej pisać same głupoty, ok? A poza tym nie pisze się "brook" tylko "Brooke". Dysortografia sie szerzy :roll: :roll:

Weź pomyśl co piszesz ::cojest:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Sallyfan zgadzam się z tobą :mrgreen:
Kasia jak musisz napisać coś głupiego to lepiej wogóle nic nie pisz ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Klaudusia pisze:
SallyFan pisze:

Sallyfan zgadzam się z tobą :mrgreen:
Kasia jak musisz napisać coś głupiego to lepiej wogóle nic nie pisz ::plask wczolo:
Tak, zgadzam się ::ok:: A co do konkursu to dobrze, że jest remis ::rad::
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Cieszę się z remisu. Fani zarówno Brooke jak i Taylor będą zadowoleni.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A ja nie zagłosowałem na najlepszą postać bo miałem popsuty komputer :cry:
Ale nawet nie wiem na kogo bym zaglosowal bo u mnie między tymi postaci też jest remis :wink: Miałem głosować na Taylor ale robią z niej idiotkę ostatnio na TVP1 ,więc bym się baaardzo wahał,więc dobrze ,że jest remis
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Primok

Post autor: Primok »

Ciekawy konkurs i ciekawe rozstrzygnięcie :wink: .
Szkoda, że większość konkursów odbyła się w okresie wakacyjnym i nie mogłem wziąźć w nich udziału :( .
Awatar użytkownika
Robi

Część waszych postów jeszcze raz przeczytałem , ale to były emocje, która z pań wygra , ale dobrze się stało ,że został ogłoszony remis to sprawiedliwy wynik .
Coś mi się zdaje ,że w kolejnym takim konkursie zagrożeniem dla Brooke i Taylor będzie Amber , ale to dopiero się okaże .
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Oleg, może przywrócisz konkurs (tylko teraz z postaciami spoilerowymi) ? Myślę, że wiele osób by się ucieszyło i znów głosowało :)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

No, nie wiem, czy by się ucieszyło :? Przecież co chwię coś się przy tym głosowaniu nie podobało :| To, że nie ma dokładnej daty końca głosowania na stronie, to, że późno zarejestrowani nie mogą głosować....

Z tymi spoilerowymi postaciami to by mogło być krucho, bo wiele osób odwiedzających stronę nie zna wcale przyszłości i ich głsy mogłby być przypadkowe. Ale powrotu konkursu nie wykluczam z uwzględnieniem postaci nowych w TVP1.

A postaci, które wzięłyby udział (pewnie ilości bym nie zmieniał, czyli 24) - zostałbyby wybrane przez forumowiczów (np. każdy podałby 5 i najczęściej wskazywani walczyliby o miano Najlepszej postaci 2007, ale szczegóły eliminacji bym podał dopiero po zakończeniu całego plebiscytu- żeby nie było wiadomo kto może być faworytem :zeby: ). Ale póki co to tylko gdybanie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Pomysł uważam za genialny. Ale mimo wszystko chciałbym widzieć w tym głosowaniu spoilerowe postaci ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Mi się też ten pomysł podoba .
ODPOWIEDZ