Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Qurcze, znowu nie oglądałam MNS bo nie mogłam, jestem na siebie zła, bo po waszych opisach wnioskuję, że warto było oglądać ( zresztą zawsze jest warto :zeby: ). No cóż... Postaram się poprawić i dziś obejrzeć.

Ps. Adex - ty kiedyś śpisz wogóle? Bo te Twoje posty o 2:52... :shock: :lol: ::rad::
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Forrester

Post autor: Forrester »

Wczoraj Brooke dała już popis swojego egoizmu. Zamiast spędzić święta z Bridget (bo Rick był u Forresterów razem z Amber) to ona woli być z kochankiem i nie obchodziło ją to gdzie jest jej córka. Ale taka już jest Brooke...

Z kolei święta u Forresterów pokazały jak rodzinnie może być. Ridge, Taylor i dzieci byli tak szczęśliwi jak nigdy i nikt nie powie mi, że Ridge miałby szczęśliwszą rodzinę z Brooke,bo to niemożliwe.

Aktor grający Ricka na razie gra fatalnie, te żałosne miny cierpiętnika... Amber nawet w ostatnich odcinkach zachowywała się przyzwocie, chociaż bezsensownie znowu atakowała Kimberly, nie wiadomo po co. I ta rozmowa z Giovannim, zupełnie nic nie wniosła.

Becky rzeczywiście tam nic nie robi, ale wszyscy inni pracownicy Forrester International mają inne zdanie :zeby:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wczorajsze odcinki były świetne, szczególnie świeta :D Super pokazane :wink: Ale Becky w tym żłobku to jakby histerii dostała :|
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Forrester pisze:Wczoraj Brooke dała już popis swojego egoizmu. Zamiast spędzić święta z Bridget (bo Rick był u Forresterów razem z Amber) to ona woli być z kochankiem i nie obchodziło ją to gdzie jest jej córka. Ale taka już jest Brooke...
Popis egoizmu dali Forresterowie, nie zapraszając Brooke na święta. Tacy już niestety oni są. Bezczelni.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Popis egozimu i chamstwa pokazali Forresterowie nie zapraszając Brooke i Bridget na święta , następną sprawą jest zaproszenie Thorne bez swojej dziewczyny , chyba żaden mężczyzna by nie poszedł na święta bez swojej ukochanej. Idąc dalej Erick nie poszedł do własnej córki a Stephani nie spytała się gdzie jest jej syn ,już nie wspominając co się dzieje z jej córkami. Także Amber nie zaprosiła ,a nawet nie zadzwoniła do Twany . Brooke na tle tego wszystkiego wychodzi przyzwoicie ponieważ musiała wrócić do domu tam gdzie jest jej córka i napewno opłatkiem się z nią podzieliła .
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi, a mi się wydaje, że o Bridget nie zapomnieli Forresterowie tylko scenarzyści ::krzyw::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja odpowiadam na poprzednie posty patrząc że Bridget jest dalej w tym serialu. A tak naprawde to wszyscy wiedzą że tamta aktorka już nie występuje ,tylko wszyscy się z tego nabijają tak dla Twojej informacji.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ja się zgadzam. Niektórzy zapominają o granicy żartu i zaczynają krytykować Brooke za to, że aktorka grająca Bridget nie występuje. ::loll:: ::loll:: ::loll::

Forrester napisał:
"Wczoraj Brooke dała już popis swojego egoizmu. Zamiast spędzić święta z Bridget (bo Rick był u Forresterów razem z Amber) to ona woli być z kochankiem i nie obchodziło ją to gdzie jest jej córka. Ale taka już jest Brooke..."

Np. ta część postu ma na celu przedstawienie Brooke w złym świetle z użyciem bzdurnego argumentu o aktorce grającej Bridget.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Jak zwykle kolejny głupi atak na Brooke :roll: Dziwne, że wypominasz brak Bridget podczas świąt a nie dostrzegasz brak ojca Taylor. Biedak niedawno myślał, że jego córka nie żyje a nawet nie dostał zaproszenia na święta... Poza tym skoro Brooke jest tak odseparowywana od rodziny, to czemu Ridge i Taylor nie zaprosili Bridget, przecież tam był jej brat i tata ::jezyk::
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Wlasnie.. dla mnie to bylo dziwne ze nie ma Bridget podczas uroczystej kolacji. To bylo i jest dla mnie conajmniej dziwne (?)
Ale Spodobalo mi sie przemowienie Amber i w ogole Taylor pieknie wygladala :) Te wlosy.. super :) Lepiej jej w falowanych niz prostych!
Goku

Post autor: Goku »

Czego ta Tawny jeszcze chce??

[ Dodano: 2006-08-29, 16:18 ]
I na co te wspomnienia Amber??Przecież to wszyscy oglądali...

[ Dodano: 2006-08-29, 16:19 ]
Kim będzie śpiewać :serce:
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Jeju to jest po prostu małpowanie! Nie moge patrzec jak ona spiewa. :evil: nasladuje Amber. FUJ! nienawidze kimberly.
Goku

Post autor: Goku »

Ale Kimberly ślicznie śpiewała...Wreszcie nie muszę zatykac uszu (jak to było w przpadku Macy Ricka I Koniozęba A.K.A. Amber :D)

[ Dodano: 2006-08-29, 16:29 ]
To się Becky wygadała... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Przepięknie zaśpiewała Kimberly. Bardzo mi zaimponowała swym występem,wykonała tę piosenkę w sposób subtelny i elegancki-pięknie zakańczała frazy m.in changed i ten falset "I still believe". :D
agavill

Post autor: agavill »

Amber dzisiaj bardzo ladnie wyglada! I to o wiele korzystniej od kim w tym jej sweterku:/
Zablokowany