Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Lolex postaw sie na miejscu Amber,chodzi mi głównie o dziecko,nie o nia,powiedziałbys?i co potem?jedno i drugie zostało by pewnie wyklęte i wyrzucone z rodziny Forresterów,w tej sytuacji uwazam że lepiej jest milczeć
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ana. Rozumiem troskę Amber o dziecko i rozumiem też, że można zatracić zdrowy rozsądek w tej sytuacji. Forresterowie wiedzą, że dziecko to dziecko i nie można je o nic winić. Nie mogliby tak postąpić.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

W tej chwili widze że teraz tylko o dzicko chodzi ,ale wcześniej to Amber chodziło tylko o majatek Forresterów, ale to nie zmnienia mojego punktu widzenia na Amberke ,ponieważ dalej kłamie i niszczy życie Rickowi.
Awatar użytkownika
LoLex

A ja wciąż widzę, że chodzi jej o majątek.
Awatar użytkownika
ana

Nie twierdzę że Amber postąpiła słusznie,nie powinna była kłamać w sprawie dziecka,to oczywiste, ale nie zapominajmy że po porodzie była w depresji po stracie swojego dziecka i to matka namówiła ja na wzięcie dziecka Becky i stało sie,teraz to za daleko zaszło,poza tym nie wiem jak zareagowali by Forresterowie,mały ma parę miesięcy czy może więcej,nie wiem,może by go chcieli zatrzymać ale nie sądze,skoro wyszłoby że Becky jest jego prawdziwą matką i w każdej chwili może się o Eryka upomnieć
Awatar użytkownika
Robi

Moim zdaniem teraz mniej o nazwisko i kase , także troszczy się o dziecko i chce dla nie go jak najlepiej, ale to nie zmienia faktu że dalej kłamie , dalej rujnuje wszystkim życie. Ale z drugiej strony Bacy też by mogła się nim zająć więc małemu nic nie grozi.
Awatar użytkownika
ana

LoLex pisze:A ja wciąż widzę, że chodzi jej o majątek.
To źle widzisz,w tej chwili nie chodzi jej o majątek tylko o dobro dziecka i rodziny,z resztą widac to było kiedy sprawa Raymonda wyszła na jaw,Amber gotowa była na opuszczenie domu Forresterów i rozwód, nie mysłała o żadnych pieniadzach,to Tawny raczej myśli o nich
Awatar użytkownika
LoLex

Ja też się zgadzam, że gdyby nie Tawny, to sytuacja byłaby zdrowsza i być może dałoby się uniknąć tych gigantycznych kłamstw. Niestety stan psychiczny Amber po porodzie ze zrozumiałych względów był ciężki. I tak dobrze się trzyma jak na kobietę, która miała martwy poród. Tawny to wykorzystała. Co nie zmienia faktu, że jej wcześniejsze zachowanie i niektóre ostatnie ruchy zmuszają mnie do ocenienia jej bardzo negatywnie.
Awatar użytkownika
ana

Robi pisze:, ale to nie zmienia faktu że dalej kłamie , dalej rujnuje wszystkim życie. .
Dlaczego dalej kłamie o tym pisałam wyżej i nie chce mi sie znów tego tłumaczyć,a co do rujnowania życia to komu je rujnuje? Małemu Erykowi?a może wiecznie niezdecydowanemu cierpiętnikowi i obłudnikowi Rickowi? ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Kłamie : nie powidziała Rickowi że ojcem dzicka może być ktoś inny , nie poiwdziała że dzicko zmarło , nie poiwdziała że ukradła dzicko.
Co do rujnowania życia : Rujnuje życie Rickowi on wogóle jej nie kocha , on nawet patrzeć na nią nie może , Erickowi III także ponieważ został odebrany od matki , Brooke i reszcie rodziny że mają pod swoim dachem złodziejke i porywaczke dzieci.

I ona nie kłamie i nie rujnuje nikomu życia ::loll::
Awatar użytkownika
ana

Robi pisze:Kłamie : nie powidziała Rickowi że ojcem dzicka może być ktoś inny , nie poiwdziała że dzicko zmarło , nie poiwdziała że ukradła dzicko.
Co do rujnowania życia : Rujnuje życie Rickowi on wogóle jej nie kocha , on nawet patrzeć na nią nie może , Erickowi III także ponieważ został odebrany od matki , Brooke i reszcie rodziny że mają pod swoim dachem złodziejke i porywaczke dzieci.

I ona nie kłamie i nie rujnuje nikomu życia ::loll::
Fakt to że nie powiedziała Rickowi że ojcem może byc Raymond to było nie w porzadku,dlaczego nie powiedziała że dziecko zmarło pisałam tez wcześniej,dzieki mamusi,nikomu tez dziecka nie ukradła swiadomie,Rickowi rujnuje życie?a kto mu sie kazał żenic z Amber?ok powiedzmy że sie poswięcił ale nie zapominaj że wcześniej był bardzo w niej zakochany i sam chciał sie z nia przespać,a to że nie pomysłał o późniejszych konsekwencjach to świadczy o nim,a teraz?mógł sie z nia rozwieść jak dowiedział się o Raymondzie jak mu tak żle było,po co teraz odnawiał przysięge małżeńską?to chore!!więc zanim zaczniesz wysuwac takie wnioski to przemyśl to dokładnie
Awatar użytkownika
LoLex

Amber w dziwny dla mnie sposób manipuluje Rickiem. Dziwny, bo dla mnie ta dziewczyna nie ma żadnej siły przekonywania, ale Rick jednak zawsze jej ulega.
Awatar użytkownika
Robi

Aha to według ciebie że ukradła dziecko to nie jej wina ? Chyba jeteś śmieszna , gdyby Amber miała choć troche przyzwoitości to by to Rickowi dawno powidziała. Co do rujnowania życia ,Rick z nią został tylko ze względu na dziecko , gdyby ona go kochała powiedziała by mu żeby wrócił do tej kobiety którą kocha.
Awatar użytkownika
LoLex

Niektórzy wolą bronić kłamstwo przed prawdą.
Awatar użytkownika
ana

Amber nie ukradła dziecka,śmieszne są twoje oskarżenia,wczesniej juz była na ten temat dyskusja apropo tej niby "kradzieży" więc poczytaj sobie inie przekrecaj moich słow,poza tym nie bronie kłamstwa,mam swoje zdanie na temat ale widze ze wy ślepo atakujecie i przekrecacie wypowiedzi,wiec ta "rozmowa"nie ma sensu
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 12:40 przez ana, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany