Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Wie ktoś może czy będą jakieś powtórki SB, lub na jakim innym kanale leci ten serial (jakiś anglojęzyczny najlepiej)
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A jak wspominacie postacie? Annie była the best, te jej fantazje, intrygi. Z Olivią też zawsze się działo coś ciekawego, aktorce z łatwością przychodzi granie takiej damy, Meg była piękna i miła, Virginia była niesamowita -ile ona rzeczy knuła udając zwykłą, dobrą przyjaciółkę (i te jej przebrania! np. agent Jones). Romans Gabi z bratem ukochanego Ricardo -księdzem Antonio to też było dobre (przespali się z sobą pod gruzami po wybuchu bomby myśląc że umrą). Najlepsze były trzęsienia ziemi, tsunami, terror na wyspie a ciekawa była klątwa z Rosario. Szkoda mi Tima że jednak Derek go uśmiercił, Tess okazała się wspólniczką Dereka. W "Sunset Beach" było wszystko co potrzeba w serialu romanse,intrygi,katastrofy,dramaty,akcje,bójki,humor,fantazja,muzyka. Pytajcie stacji tv czy jest szansa aby powtórzyli :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Fakt tam bylo wszystko i to z nadmiarem!! Szkoda, ze go juz nie kracą, ale i tak nakręcili z 750 odcnków, wiec byloby co oglądać ponownie. Jednak, gdyby go kręcili teraz, pewnie scenariusz bylby nudny i flegmatyczny i co najgorsze mogłoby nie być Wiewióry w BB.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Kingsajz - pierwsza sprawa. "Sunset Beach" ma 751 odcinki plus jeden odcinek świąteczny a nie 750.
Druga sprawa - scenariusz nigdy niestałby się flegmatyczny, ponieważ soapki z NBC mają to do siebie, że nie potrafią przynudzać, a cały czas dzieje się w nich coś nowego, ciekawego. Na okrągło fani są "wciągnięci". Przykład? "Pokolenia", "Days of our lives", "Passions" i właśnie "Sunset Beach". Emisję Sunsetów zakończono z tego powodu, że amerykańscy widzowie nie zrozumieli ironi i życia w krzywym zwierciadle jakie pokazywał serial. Można nawet powiedzieć, że SB to taka soap opera która jest parodią soap opery.

Adex, moją ulubioną postacią była oczywiście Virginia :serce: . Wspaniała postać. Te wszystkie intrygi.. Sheila i Morgan to przy niej "tanie podróbki" :D Nie znam równie ciekawej a zarazem jakże inteligentnej postaci. Bo Virginii nie można odmówić inteligencji... Trzeba mieć łeb żeby knuć takie intrygi. Oczywiście kocham tez Annie :serce: - która również była zwariowana ale jednak nie była złą postacią. W sumie dobrze, że zabrała Olivii Trey'a i oddała Caitlin, bo Olivia zasłużyła sobie na to swoimi kłamstwami, romansowaniem (z Cole'm, z Delem) i alkoholizmem. Lubiłem też Tess, ale jednak najmniej ze wszystkich "złych" postaci. Może dlatego, że w sumie nie miała okazji się rozkręcić...
Drugie miejsce na mojej prywatnej liście ulubienic zajmuje Caitlin :serce: . Pierwszą Cait ceniłem głównie za walory zewnętrzne.... a drugą... za to że umiała grać. Obie podobały mi si bardzo, ale niestety obie kreowały zupelnie inne Richardsówny. Z męskich postaci lubiłem Cole'a - za to że miał odwagę przeciwstawić się Gregory'emu i Tima - zwłaszcza kiedy wraz z Annie próbowali rodzielić Bena i Meg. :mrgreen:

A jaka scena najbardziej Was zdziwiła/ zszokowała?
Ja nie zapomnę sceny z końcowych odcinków, z drugą Meg, kiedy w całym Sunset Beach odcięto prąd. Sara i Casey wyszli bodajże do kawiarnii, a Meg została sama w domu. Tymczasem, ledwo-zipiący już Tim doczołgał się do domu Meg, żeby powiedzieć jej, że Derek podaje się za Bena. Niestety, tak się złożyło, że Derek złapał za szyję Tima (kiedy ten był już w salonie, a Meg w kuchni) i zaczął dusić. Duszony Tim chrząkał i prychał a Meg usłyszała hałas. Zdziwiła się i zawołała "Sara, Casey? Wróciliście?".Po czym udała się do salonu. Dziwnie się złożyło, że szła chyba z godzinę (innym postaciom zajmowało to z sekundę), ponieważ kiedy weszła nikogo już w salonie nie było, a jak dowiedzieliśmy się później, Derek zabił Tima i schował go w dużych rozmiarów skrzyni w salonie.

Hmmm.. wpadka pana scenarzysty??? Czy też Meg ma spowolniony refleks????
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ja tylko strzeliłem z tymi 750 odcinkami. Niepamietalem ile to ma! A co do reszty mydełek z NBC to: Pokolenia - nie pamietam nic z tamtąd, DOOL - nie ogladam, nie mam jak.
Jednak zgodze się z tobą, że SB owszem miało wątki typowe dla zwykłego mydełka, ale miało w sobie coś innego. Własnie ta ironia czyniła go innym, może nawet lepszym od zwykłych mydełek!
Ryan Lavery

Kingsajz, ja nie zapomnę tego wątku z klejnotami, które miały magiczną moc.... To było niezłe. Hehehe... Albo śmierć Franceski - wszyscy byli podejrzani..... Ja byłem przekonany, że to Caitlin nie wytrzymała i ją zabiła... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja się bałem że AJ może -to było dobre jak wyskoczyła z tortu ranna a wszyscy podejrzani przypadkowo się zebrali i zrobili takie miny jakby to oni strzelali, szkoda że ona umarła - była ciekawą postacią -pamiętacie że chyba poszła do piekła? albo ten sen Annie z programem Kto zabił Francescę? To było przezabawne! Olivia jako Kruella, Caitlin jako rozkapryszony dzieciak napadła Annie, Gregory z rogami, pamiętam jak AJ i Gregory wyrywali sobie Olivię a Annie mówi: Gregory! Podnieca cię to próchno? i wtedy w dźwięk muzyki wszedł piekny młody Cole z cygarem i Olivia do niego podbiegła oraz zaprosił w objęcia też Caitlin a Annie- to obrzydliwe a publicznośc programu szalała z radości, potem jeszcze pojawiła się zmarła Fransesca a Annie obrzucono pomidorami.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Takich sytuacji jak bylo w SB to sie nie zapomina!!! Super byl ten watek z Kto zabil Franceske?
Ryan Lavery

A pamiętacie wypadek Olivii i Caitlin? Obie były w ciąży z Cole'm. Niestety, Caitlin poroniła.... a Annie oddała jej potem dziecko matki :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Pamietam ten wątek. Cała ta historia przypominała mi wtedy stary serial, ale juz nie pamietam tytulu. tam tez byla taka akcja, ze dwie babki w ciazy z ejdnym kolesiem, jakis wypadek i jedna z nich poroniła.
Ryan Lavery

Olivia na początu serialu była nieznośna. Piła, ledwo trzymała się na nogach, kłamała, romansowała z Cole'm i użalała się Bette. Ale z czasem stała się poważniejsza. (dorosła? :twisted: ). Pamiętam jaki dramat przeżywała po tym jak Annie ukradła jej Treya. Potem cała ta historia z Gregorym aka Tobiasem....
Awatar użytkownika
Kingsajz

A pamiętacie Jade Sheridan? Aktorka która ją grała Sandra Ferguson w 97 wcieliła się tymczasowo w postać Brooke!
Ryan Lavery

No jasne, że tak. Mam scenę jej śmierci na kompie :mrgreen: Sandra była niezła w tej roli. Szkoda, że Derek ja zabił. A pamiętacie Diane Wood? Tę, która więziła Bena???
Awatar użytkownika
Kingsajz

A mógłbys zarzucić tym video? Pamiętam wątek więzienia Bena, ale nnie moge sobie przypomniec twarzy tej kobiety.
Ryan Lavery

Oczywiście, już daję. Ale uprzedzam Cię, że ten klip jest dość ciemny i w dodatku po...francusku :mrgreen:

http://s29.yousendit.com/d.aspx?id=0MKO ... I22SREMYS5
ODPOWIEDZ