Pytania

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Abec

Post autor: Abec »

Wiesz to nie takie oczywiste, bo teraz jest dużo scen w Paryżu i nie sądzę, by tam były kręcone. Ale jeżeli to oficjalne dane, to dzięki.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Abec pisze:Wiesz to nie takie oczywiste, bo teraz jest dużo scen w Paryżu i nie sądzę, by tam były kręcone. Ale jeżeli to oficjalne dane, to dzięki.
Czy w Paryżu widzisz jak Becky chodzi koło wieży Eifla?...tam pokazują tylko budynek. A w Wenecji-sama zobaczysz ::chytry:: ::jezyk:: :mrgreen:
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Co się stało z Johnem Forresterem, bratem Erica, byłym mężem Maggie, ojcem Jessici Forrester???
Abec

Post autor: Abec »

Dawno temu (sądząc po wieku Jessici) pojechał do jednego z środkowych stanów i wszelki słuch po nim zaginął ;) Zajmował się tam farmerstwem - Maggie na początku była przedstawiana jako stereotypowa 'wieśniaczka'. Nie pamiętam, by kiedykolwiek był pokazany na ekranie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
żaba

Post autor: żaba »

No to jeszcze małe pytanko ode mnie: co się dzieje z siostrą Forresterówną (nie pamiętam, jak ona miała na imię)?
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Czy Angela Forrester żyje?

[ Dodano: 2006-09-01, 18:16 ]
żaba pisze:No to jeszcze małe pytanko ode mnie: co się dzieje z siostrą Forresterówną (nie pamiętam, jak ona miała na imię)?
Kristen (blond) czy Felicia (brunetka) ? :?
żaba

Łojoj.
To one dwie były?
Jaka ja nie obeznana w temacie....
No to obie:)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

żaba pisze:Łojoj.
To one dwie były?
Jaka ja nie obeznana w temacie....
No to obie:)
Aktualnie siedzą w Europie.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja myślałam, że Felicia jest w San Francisco z Zachiem, a Kristen w Nowym Jorku. Chyba sama to sobie wymyśliłam ::loll::
Awatar użytkownika
LoLex

wiwi pisze:A ja myślałam, że Felicia jest w San Francisco z Zachiem, a Kristen w Nowym Jorku. Chyba sama to sobie wymyśliłam ::loll::
LOL a tak jest? Szok! ;p A ja byłem prawie pewien.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No właśnie nie wiem teraz. Skoro byłeś pewien to pewnie są w Europie ;)
Awatar użytkownika
LoLex

No ja nie wiem czy ciągle jest z Zachiem, bo my o nim nie słyszeliśmy już tak długo. Felicia wróciła na moment kiedy Ridge miał problemy z policją i wtedy było mówione, że siedzi w Europie. Z resztą Cesarzowa zdaje się też to mówiła raz.

A Kristen faktycznie w Nowym Jorku. ;p
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Już nie pamiętam aby podać przykład, ale chyba można było wyłapać wtedy że Felicia z nikim nie jest.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
żaba

(A to Was zagięłam) :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Pozwoliłem sobie zrobić zestawienie najciekawszych tematów na forum ,o to wyniki :

1 Dzisiejszy odcinek 4599 postów ,autor : Adex-fanBrooke
2 Konkurs kto to powiedział 1940 postów, autor B@r
3 Co nowego w USA 1431 posów, autor 1431 postów , autor livy
4 Komu drobny spoiler 1380 postów , autor Adex-fanBrooke
5 Najlepsza Postać MNS 1228 postów autor: Oleg
6 Quiz 1204 postów , autor B@r

Teraz moje pytanie : czemu nie zwieksza się skali na popularne posty , bo jak narazie wystarczy aby temat uzyskał 100postów i już jest oznaczony jako popularny, nie długo wszystkie tematy będą popularne. Z czasem powinno się podnosić poprzeczke.
ODPOWIEDZ